Öncelikle herkese merhaba aracıma LPG taktırmayı düşünüyorum opal landirenzo marka yağ püskürtmeli lpgye 2700 tl fiyat istedi. 2 yıl da motor garantisi veriyorlar 50bin km ya doldurmadığı için. Birde aklımda prins markası var oda 3bini geçkin diyorlar sizce hangisini taktırmak mantıklı yada sizce faydası olurmu? Aracım şehir içinde hiç yüklenmeden 45 krs yakıyor. Fikrinize ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
1.4140 beygir için LPG marka tavsiyeleriniz
Collapse
X
-
Ynt: 1.4140 beygir için LPG marka tavsiyeleriniz
1,4 zaten güncel LPG fiyatı ile neredeyse aynı tüketimi yapıyor. Kesinlikle taktırmaya elletmeye deymez....CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
-
Orjinal yazı sahibi: yusuf_251.4 aracım var prins kullanıyorum şuan % 40 tasarruf ediyorum . Prinsi tavsiye ederim ama iyi bir usta montajı şart ayrıca prins 200tl karşılığında motor kaskosu yapıyor.
Orjinal yazı sahibi: aton19811,4 zaten güncel LPG fiyatı ile neredeyse aynı tüketimi yapıyor. Kesinlikle taktırmaya elletmeye deymez....
Yorum
-
GENEL SOHBET kısmında açmış olduğun lpg konusu var bir kaç problem yaşadım ama hepsi şuan çözüldü prins eğer memnun değilseniz paranızı iade edebiliriz zararınızı karşılarız dediler ve benim araba için bir mühendis gönderdiler bir gün boyunca arabamla uğraştı enjektörler değişti ve şuan çok memnunum . Prins malının arkasında duruyor sizi madur etmez 3 kuruş fazla olsun sağlam bir firma olsun . Prins % 40 tasarruf sözü veriyor eğer bu değeri yakalayamazsanız para iadesi yapıyor .
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: aton19811,4 zaten güncel LPG fiyatı ile neredeyse aynı tüketimi yapıyor. Kesinlikle taktırmaya elletmeye deymez....
Yorum
-
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yusuf_25İstanbul trafiği dur kalk ve yoğun şekilde trafiği yaşıyorum 150.00 tl depo doluyor 410km yol yapıyorum . Bu değerler benim için iyi aman nazar değmesinn
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: MERCAN41Peki bu tasarruf sözü ve motor garanti vs 1.6 t lerde geçerli midir..?
Yorum
-
Prins ismini insignia larda cok duydum ama dedigin bir nokta var markadan daha onemli bence. İyi bir usta montaj ve takip sistemi2016 Ford Mondeo Titanium + Platin Beyaz + Sunroof + Tekno Paket + Ford Dynamic LED
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: MERCAN41Peki bu tasarruf sözü ve motor garanti vs 1.6 t lerde geçerli midir..?
Yorum
Yorum