1.6T 180 hp lik aracın max değerleri 6 vites hariç bütün değerleri gördüm
6 vites hariçmiş yok birde görseydin haha haha
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Bende, 3 den sonra ve 4 - 5 tamamı neredeyse sanki 135 BG lik araç gibi. 6. vites teki ivmelenme bile daha iyi.
Sanırım ayar gerekiyor?
@bigbrother
kitiniz prins. Ben resmen pişman olur aşamasındayım. Taktırırken hiç öyle söylemiyorlar. Asla performans farkı hissetmeyeceğimi basa basa dile getirmişlerdi. Şimdi ise benzinli gibi olmaz. Normaldir deniyor. Resmen inandık.
Bende, 3 den sonra ve 4 - 5 tamamı neredeyse sanki 135 BG lik araç gibi. 6. vites teki ivmelenme bile daha iyi.
Sanırım ayar gerekiyor?
@bigbrother
kitiniz prins. Ben resmen pişman olur aşamasındayım. Taktırırken hiç öyle söylemiyorlar. Asla performans farkı hissetmeyeceğimi basa basa dile getirmişlerdi. Şimdi ise benzinli gibi olmaz. Normaldir deniyor. Resmen inandık.
Bence iade yapabilme imkânınız varsa hiç düşünmeden prins'e geçin... performans kaybı hiç yok... ivmelenme çok iyi ama tasarruf istediğim gibi değil. Antalyadaki fiyatlar ile tasarruf oranı şu anda yüzde 30'larda...
Şaka mı ? Memnun olmadığın değerler bu mu ? Bir yanlış yazım hatası olmalı ? 30 tl ile hemde şehir içi 266 biraz uçuk geldi. 66 olmasın? çünkü böyle iken 11 kuruşa denk geliyor ki bu imkansız.
Şaka mı ? Memnun olmadığın değerler bu mu ? Bir yanlış yazım hatası olmalı ? 30 tl ile hemde şehir içi 266 biraz uçuk geldi. 66 olmasın? çünkü böyle iken 11 kuruşa denk geliyor ki bu imkansız.
arkadaş Lt'yi, TL gibi görmüş... yanlış görmüş...olur böyle şeyler...
Yorum