Duyuru

Collapse
No announcement yet.

52bin de 1.6 T aracıma LPG sistemi uygulatıyorum...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 52bin de 1.6 T aracıma LPG sistemi uygulatıyorum...

Ankara-Afyon yolculuğum
    Gidişte ve Afyon içerisinde yaptığım km 395...
    Yaktığım gaz 108 Araçta 3 yetişkin + bagaj...
    110 - 130 km hız sabitleyicisi kullandığım hızlar, bunun dışında 140 üzerine çıkmadım. Tasarruflu kullanmaya çalıştım.
    En iyi sonuç şimdilik bu.

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

Orjinal yazı sahibi: omfaya
      Ankara-Afyon yolculuğum
      Gidişte ve Afyon içerisinde yaptığım km 395...
      Yaktığım gaz 108 Araçta 3 yetişkin + bagaj...
      110 - 130 km hız sabitleyicisi kullandığım hızlar, bunun dışında 140 üzerine çıkmadım. Tasarruflu kullanmaya çalıştım.
      En iyi sonuç şimdilik bu.
      Hızın biraz fazla... Normalde 100 km civarında sabit hızla kullansan durum daha farklı olurdu gibime geliyor...
      1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Yorum

Öncelikle hayırlı olsun. Uzun süre sağlıklı günlerde kullanırsınız inş Değerler mükemmel. Prins valve care sistemi taktırıpta cok ciddi sıkıntı yaşayan duymadım ve bende taktırmaya karar verdim. İyi bir prins servisi bulmam gerekiyor bi an önce

Yorum

Orjinal yazı sahibi: AhmetDeniz
          Öncelikle hayırlı olsun. Uzun süre sağlıklı günlerde kullanırsınız inş Değerler mükemmel. Prins valve care sistemi taktırıpta cok ciddi sıkıntı yaşayan duymadım ve bende taktırmaya karar verdim. İyi bir prins servisi bulmam gerekiyor bi an önce
          İnşallah Teşekkür ederim. Sistem yeni olduğu için 50 bin km aşmış kullanıcı pek yok varsa da biz daha ulaşamadık.
          Size yakın bir yerde uygulamayı yaptırmanızı tavsiye ederim. Aksi halde sorun çıksa ayar yapılması gerekse yada her hangi bir kontrolde başkalarına göstermeniz gerekecek. Başka ustada illaki + masraf demek. Tasarruf yapalım derken canınızdan bezmeyin...
          İyi düşünüp karar verin.

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

Lpg de işçilik çok önemli diyorlar o yüzden biraz titiz davranıyorum yoksa evime 5 km mesafede bi prins bayisi var biraz daha araştırayım diyorum , biliyorsunuz bizim motorlar lpgden yana çok seçici motorlar taktırdıktan sonra sorun cıksın istemiyorum

Yorum

Lpg de işçilik çok önemli diyorlar o yüzden biraz titiz davranıyorum yoksa evime 5 km mesafede bi prins bayisi var biraz daha araştırayım diyorum , biliyorsunuz bizim motorlar lpgden yana çok seçici motorlar taktırdıktan sonra sorun çıksın istemiyorum
              hesaplamaları da doğru yapmalısınız. Yılda kaç km yapıyorsunuz? Çevrenizde kaliteli gaz satan istasyonlar var mı? (ben bu sorunu İstanbul'da yaşadım benzinle gezdim çoğu yeri) lpg sistemi + subap değişimi bu masrafı gaz ile yapacağınız tasarrufla ne kadar zamanda karşılarsınız?
              bu zaman zarfında aracı satmayı düşünürseniz takdırdığınız sistem aracın değerini artırmayacaktır.
              bunları göz önüne alarak ne kadar kâr yapacağınızı hesaplayın. değip değmeyeceğine karar verin.

Yorum

Bi 4 sene kadar araca binmeyi düşünüyorum satmak gibi bi niyetim yok. önceki aracımla 3 ayda 17bin km yol yaptım. 6 ayda fazlasıyla tasarruf sağlarım diye düşünüyorum

Yorum

Bi 4 sene kadar araca binmeyi düşünüyorum satmak gibi bi niyetim yok. önceki aracımla 3 ayda 17bin km yol yaptım. 6 ayda fazlasıyla tasarruf sağlarım diye düşünüyorum
                  Gazlamak istediğinizde benzine atmayı unutmayın. Sizin araç çoktan hak etmiş Lpg sisteminiz şimdiden hayırlı olsun

Yorum

İyi dileklerin için sağol... Prins Insignia'da denenmiş bir LPG kiti... Bence doğrusunu yapıyorsunuz... Şu anda euronun artması nedeniyşe LPG dönüşüm fiyatları da uçtu haliyle... Yazın 3300 TL olan Prins VSI-2, valvecare ve turbo map LPG dönüşümü, şu anda 3.600 TL civarında... aslında bu fiyatlar bile fazla bence... neyse... Montaj çok çok önemli... mutlaka manifoldu söktürüp yaptırın. Titiz işçiliğin faydasını mutlaka görürsünüz. Bu kadar para verip sonradan sorunlar ile uğraşmak gerçekten kötü olur. Tüm civar illeri araştırın. Yakın illeri seçin. Ayarın tutması için sık sık servise gidip gelebileceğinizi hesaplayın. Ustanın ustalığı çok önemli... İyi araştırın ve Prins'i tercih edin derim...
                    1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Yorum

bende lpg taktırmayı düşünüyorum,fakat 2 ay önce benzinlikte karşılaştığım bir insignia sahibi
                      arkadaş,lpg nin sorun çıkarttığını,sübap eritme,performans kaybı yaşabileceğimi ve ikinci el satarken sorun çıkarıcagını söyledi.
                      sizce ne yapmalıyım yılda 10-13 bin km kullanıyorum aracımı değermi taktırmak ?

Yorum

Çok km yapmıyorsanız gerek yok. Sisteme yatıracağınız parayı aracı satarken alamazsınız benzinlide lpglide aynı fiyatlarda gidiyor. Araca lpg taktırdıktan sonra kaç yıl daha binersiniz?

Yorum

4-5 yıl kullanıcam 2010 model,fakat internetten fiyatlara baktım ,pg liler 3-5 bin daha aşağıda fiyatları çok kararsız kaldım

Yorum

tornado dostum çok teşekkür ederim,bilgilendirmen için km başı 30 kuruş fark demişsin,bu beni biraz düşündürdü kmde 45-50 kuruş yakıyorum ben 9.5-11 arası,tüpte 15-20 kuruşa kadar düşüyorsa hemen taktırmayı düşünüyorum
                            tavsiye ettiğiniz marka yada taktırabileceğim bi yer istanbulda ikamet ediyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: nedim
                              tornado dostum çok teşekkür ederim,bilgilendirmen için km başı 30 kuruş fark demişsin,bu beni biraz düşündürdü kmde 45-50 kuruş yakıyorum ben 9.5-11 arası,tüpte 15-20 kuruşa kadar düşüyorsa hemen taktırmayı düşünüyorum
                              tavsiye ettiğiniz marka yada taktırabileceğim bi yer istanbulda ikamet ediyorum.
                              Kardeş Km'de 45-50 Krş ise 20 Krş tasarrufun olur. Lpg sistemlerinde tasarruf %40 oranındadır.Ona göre hesapla işte. Ben Prins,KitMTM,BRC öneririm. Bende KitMTM var,Prins yağlamalı,KitMTM'de yağlama yok fakat diğer yönlerle Prins'ten aşağı kalmaz. İstanbul'daki arkadaşlar yardımcı olur.Sevgiler...
                              2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

4000 deviri geçersem sorunlar ne olur peki ?

Yorum

İşleniyor...
                                X