Duyuru

Collapse
No announcement yet.

52bin de 1.6 T aracıma LPG sistemi uygulatıyorum...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 52bin de 1.6 T aracıma LPG sistemi uygulatıyorum...

Orjinal yazı sahibi: adamsapple
    Arabanın rengi de süpermiş bu arada
    Ortamın rengine göre farklılık gösteriyor yansıtıcı bir renk
    Teşekkür ederim angle

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

insigniateam olarak devirli devirsiz kullanan her türden sürücü mevcut ama böyle bir sübap erime vakası henüz çıkmadı.açıkcası benim aracım benzinden dolayı 100 k da sübap değişse ben burda veryansın ederim.veya başka bir platformda.
      ya benim kayınço renault broadway 250 k oldu aracı henüz sübap değişmedi.150 k km si lpg de.yani bu insignianın sübapları benzinde bile okadar dayanamıyacak öyle mi şaka gibi
      2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
      2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

katılıyorum bigbrother zannedersem kendisinde lpg takılı oldugu için ve iki ügn sonra sıkıntılar yaşayacagından dolayı yada yaşamaya başlamış tüpsüz arabalara leke sürmeye çalısıyo ben burdan bunu anlarım arkadas kimde oldu kim sübap eritti hani nerde insanları yanlış yönlendirmeye çalışmayın huh
        Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bigbrother
          Süpab erimesi benzin ile nerdeyse aynı dönemlerde olacaktır. Benzinin yanma derecesi ile LPG'nin dereceleri aynı...yani yaklaşık 500 derece... asıl sorun LPG'nin kuru yakıt olması... işte valve care burada devreye giriyor zaten...
          Bende bunu demek istemistim aslinda yaglama dedikleri sey lpg i sivilastirmak..

Yorum

Araci zorlamicakmisim ustaya bak hele.. surungen dogan slx alak onla gezek o zaman niye insigniaya biniyoruz ki !!!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ahmet_turedi
              insigniateam olarak devirli devirsiz kullanan her türden sürücü mevcut ama böyle bir sübap erime vakası henüz çıkmadı.açıkcası benim aracım benzinden dolayı 100 k da sübap değişse ben burda veryansın ederim.veya başka bir platformda.
              ya benim kayınço renault broadway 250 k oldu aracı henüz sübap değişmedi.150 k km si lpg de.yani bu insignianın sübapları benzinde bile okadar dayanamıyacak öyle mi şaka gibi
              Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
              katılıyorum bigbrother zannedersem kendisinde lpg takılı oldugu için ve iki ügn sonra sıkıntılar yaşayacagından dolayı yada yaşamaya başlamış tüpsüz arabalara leke sürmeye çalısıyo ben burdan bunu anlarım arkadas kimde oldu kim sübap eritti hani nerde insanları yanlış yönlendirmeye çalışmayın huh
              Neyi yanlış yönlendiriyoruz Redline da kullanmayın dedik Sürekli yüksek devirde zorlamayın dedik LPG taktırınca daha dikkatli olun dedik
              Korkmadan bassın mı lpgli lpgsiz insigniacılar bu mudur ?

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

dostum sanamı sorucak insanlar redline kullanıcakları zaman 100bin km yi devirmiş insignia dolu heryer kimsenin sübap falan erittiği yok anlatabiliyomuyum yanlış yönlendirmeden başka birşey değil bu yaptıgınız lpg taktırıcaksan sen dikkat ediceksin lpgsiz insignia henüz sübap falan eriten olmadı olsa ilk başta burada haberimiz olurdu
                Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
                  dostum sanamı sorucak insanlar redline kullanıcakları zaman 100bin km yi devirmiş insignia dolu heryer kimsenin sübap falan erittiği yok anlatabiliyomuyum yanlış yönlendirmeden başka birşey değil bu yaptıgınız lpg taktırıcaksan sen dikkat ediceksin lpgsiz insignia henüz sübap falan eriten olmadı olsa ilk başta burada haberimiz olurdu
                  Sana mı soracak ne demek üslubunuz hiç hoş değil. Bu konuyu açmamın sebebi Lpg taktırma sürecinde kullanıcıların fikrini ve tavsiyelerini almak.
                  Ben yanlış bir şey aktardığımı düşünmüyorum siz bunu düşünüyorsanız tartışma havasında bilmişlik yaparak değilde hoş bir dille gerek özel mesaj yolu gerek yanıtlama yolu ile yazabilirsiniz. Tartışmaya girilecek havada yazı yazacaksanız lütfen yanıtlamayın.

Yorum

zaten sana değildi ilk yazdıklarımız üstüne alındın arkadas söylemiş ya orda benzinlilerde sübap eritiyo diye onaydı sen bence kendi kendine gelin güvey oldun dostum

F10 Msport

Yorum

ayrıca biz bilmişiz doğru bilen bilmişlerden ama

F10 Msport

Yorum

LPG olmadan benzinde subap eriten Insignia bende görmedim

Yorum

Subap erimesi Yakıt kaynaklı oktan farklılığından dolayı benzinli araçta da olabilir ama bunun olasılığı ve sıklığı çok düşüktür arkadaşların dediği gibi pek duyulan sorun değil ama LPG li araçların çoğunda bu sorun er yada geç oluyor bunun çözümünüde daha dayanıklı çelik sübaplarla çözüyorlar günümüzde lpg avantajlı gözüküyor ama bizim 180hb uyum sorunu var ekipmanlar LPG için tasarlanmamış ve sonuç olarak sıkıntı ve sorun çıkardığıda aşikar LPG tercih meselesidir herkesin fikrine saygımız var

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Ustamız Onur bey kaputu açınca görünecek parçaların yağlama kiti, aküye giden kablolar olacağını söylemişti aynen dediği gibi yapmış eline sağlık.
                            Bugün otoyolda ve şehir içinde denememi yaptım farkı hissetmek için çok titiz olmanız gerek.
                            Gaz göstergesini soldaki gözün içeresine istedim.
                            Simit tank 53 Litre stepne yeri kapatılınca 1 parmak boşluk kalıyor. (tank kılıfı düşünüyordum sığmadı)
                            Sorunsuz güzel günlerde kullanmaya devam ederiz inşallah.
                            angle

Yorum

Güle güle kullan kardeşim...
                              1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bigbrother
                                Güle güle kullan kardeşim...
                                İnşl. Teşekkür ederim.

Yorum

İşleniyor...
                                X