Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Prins LPG Valve Care hakkında...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Prins LPG Valve Care hakkında...

Öncelikle herkerse merhabalar...

1.6t Cosmo insignia arayışı içindeyim. Ancak bu benzin fiyatları ile bu araca binmek zor. Lakin bu araca resmen bitiyorum. Bu nedenle Prins LPG Valve Care LPG dönüşüm kiti taktırarak çözüm bulmayı düşünüyorum.

Bu sistem yağlamalı bir sistem olması nedeniyle tavsiye eder misiniz? Kullanan arkadaşların yorumları nasıldır? Ya da önerebileceğiniz farklı bir marka lpg dönüşüm kiti var mıdır? Prins için 3.200 TL nakit fiyat aldım bu arada... Fiyat uygun mudur?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...
    1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Ynt: Prins LPG Valve Care hakkında...

Bugün BRC my11 turbo kit için anlaşma yaptım. Yağlı sistem değil ancak ancak sigorta firması üzerinden 2 yıl veya 100 bin km motor garantisi var. Aracımı alalı bir hafta oldu sizinde dediğiniz gibi yüksek benzin tüketimi var.
    Astra 1.4 T Cosmo Füme + Navigasyon

Yorum

Malesef bu araca bu benzin değerleri ile binilmez. Antalya'da şehir içinde 11–12lt'nin altına düşüremedim. Dizel araçtan sonra insignia'nın benzini içtiğini görünce moralim bozuluyor biraz

Ama bunu bilerek aldım. Araç 10 numara bence... tek eksisi yakıtı... bunu da lpg ile çözebiliyoruz. Kaldı ki süpablar gitse bile değişimleri 1200 civarında tutuyor. Hatta takılacak çelik süpablar ise rektiyeci ustalar tarafından ömürlük olarak tarif ediliyor.

Ancak ben önce valve care sistemini deneyecegim. Bu sistem ile 100 bin km'yi deviren insignia kullanıcıları varmış.

Ülkemizde LPG'ye bakış neden kötü anlamıyorum. Avrupa ve Avustralya'da LPG teşvik ediliyor. Benzin ve motorinden daha çevreci üstelik...
      1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Yorum

Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo kit – Valve Care... ile son durumunuz nedir? servise kontrole gittiniz mi?
        En son yakıt ve performans denemenizin değerleri nedir?

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

Bizde düşünüyoruz LPG ama şuan bi karmaşıklık var herkez bişi diyor yağlamalı diye birşey çıkarmışlar.. BRC bu işi halletti fabrika çıkışlı bazılarına garantiyi bozmadan takanlar var diyor.. Ayrıca subabları da 3 yıl sigortalıyor BRC garanti kapsamına alıyor 170 tl karşılığında sanırım.. BRC şuan bende ağır basıyor araştırıyorum ama çıkamadım işin içinden.. Taktıran abilerimize sormak lazım..

Yorum

Yukardada yazdığım gibi ben BRC taktırdım. Yaklaşık 900 KM yol yaptım tek bir sıkıntı dahi olmadı bugüne kadar. Önümüzde ki ay uzun yola çıkacağım yaklaşık 6 bin km yol yapacağım. Şu an 30 LT opetten aldığım gaz ile yaklaşık 230-240 KM yol yapıyorum. BRC my 11 turbo kit takılı aracımda 2 yıl sigortası ile birlikte 2500 TL taktırdım.
            Astra 1.4 T Cosmo Füme + Navigasyon

Yorum

Valla super brc e bir adim daha yaklastim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: omfaya
                Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo kit – Valve Care... ile son durumunuz nedir? servise kontrole gittiniz mi?
                En son yakıt ve performans denemenizin değerleri nedir?
                Ben çok memnunum... Ufak tefek ayar problemleri yaşadım ilk başta... Hatta valve care ünitesi de bozuldu ama daha sonra yenisi takıldı garantiden... prins bayileri çok ilgili... ben bu ilgiden çok memnunum... ellerinden geleni yapıyorlar...

Performansta hiç sıkıntı yok... Ha benzin ha lpg anlaşılmıyor. Öte yandan tüketim de gayet iyi... Şu anda şehir içi tüketimim 10,7lt, lpg tüketimim ise 11,51lt... neredeyse arada hiç fark yok... şiddetle tavsiye ederim...

Yorum

Prins yani ? Peki subablari garanti sekli oluyor mu

Yorum

Ben prins taktırdım ve memnunum yağlama kiti dahil 3.250tl 125 tl gaz ile 415km civarı yol yapıyorum .

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 41MİRALAY41
                      Prins yani ? Peki subablari garanti sekli oluyor mu
                      Supablara garanti veren hiç bir firma yok esasında... Yağlama kiti subapları koruyor sadece... 50 bin km'de bozulacak olan supablar, çok daha uzun sürede bozuluyor. Hatta benzinde bile bu supablar zamanla erime yapıyor. Bu yağlama sistemi ile 70-80 bin km'yi deviren kullanıcılar var Insignia ile hiç birinde motorda sıknıtı olmamış şu ana kadar...

Yorum

BRC garanti veriyor subablara ayrica forumlarda duydum ben subablara zarar veriyormus eritme olayi yani bu yuzden firmalar subaara garanti veriyor..

Yorum

BRC garanti veriyor subablara ayrica forumlarda duydum ben subablara zarar veriyormus eritme olayi yani bu yuzden firmalar subaara garanti veriyor..
                          Garanti olayı tam bir muamma... garanti belgesine baktınız mı hiç??? böyle bir şey söz konusu değildir bence... BRC'nin kendi sitesinde bile yok böyle birşey... ancak siz motor kaskosu yaparsanız orası ayrı...

Yorum

Valla bana soylenen subablar garanti kapsaminda 170 tl sanrm veriyorsunuz oluyor..

Yorum

Valla bana soylenen subablar garanti kapsaminda 170 tl sanrm veriyorsunuz oluyor..
                              işte o motor kaskosu ve sadece 2 yıl boyunca geçerli... zaten supablar 2 yıldan sonra bozuluyor. Bu nedenle bunu boşuna yaptırmış oluyorsunuz...

Yorum

İşleniyor...
                              X