Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hız sabitleyici sorunu!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Hız sabitleyici sorunu!!

Orjinal yazı sahibi: enxdesign
    Göstergede sabitleyici için beyaz işaret çıkıyor mu direksiyon üzerindeki düğmeye tıkladığınızda?
    evet o düğme çalışıyor.ama yeşile dönmüyor.yaklaşık 1 aydır ş.içi sürüyorum o yüzden 1 aydır kullanmıyordum hız sabitleyiciyi.normalde uzun yolda sürekli hız sabitleyiciyi kullanırım öyleki 6.vitesi gördüğüm gibi sabitlemeyi çalıştırırım.
    ne olduysa çözemedim.az sonra tekrar deniyeceğim bakalım yine çalışmayacak mı?
    2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
    2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

insallah calısır ama bırden kendı kendıne gıttıyse kesın yazılımda bır sorun oldu en guzelı denemeden kutup basını sokun 5 dakıkalıgına sonra takıp bır deneyın olmadı ıse servıs yolları gozuktu demektır

Yorum

hiç bişey olmamış gibi şimdide çalışt.ı neyseki servise gitmektenn kurtuldum.ilginiz için teşekkürler.umarım tekrarlamaz.
        2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
        2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

hadi gozunuz aydın bızım arabalar gel git akıllı bendede bazen tarıh kendı kendıne gerı kalıyor duzeltmıyorum ertesı gun bır bakıyorum hersey normal

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ahmet_turedi
            şu son 4-5 gündür felaket soğuk var burda hergün aracın üzerinden buz kazıyorum.hatta teyp ekranı bazen donuyor sim siyah kalıyor ses var görüntü yok.teyp açma kapama düğmesine basınca kendine geliyor.ama hep kışın soğuklar başlayınca oluyor yazın hiç bir sorun olmuyor.sanırım bizim araçlar soğuklarda hassaslaşıyor üşüyorlar
            ama bu hız sabitleme işi ilk defa oldu anlamadım gitti
            hava sıcaklığı 3 derecenin altındayken çalışmıyor olabilir mi diye düşünüyorum
            InsigniaTEAM

Yorum

Korkulacak bi durum yok, bir sure once bende ayni sorunu yasamistim. Sorun fren pedalinda sakli. Cruise acikken fren pedalindan ayaginizi sert bir sekilde cekerseniz duzeliyor. Cruise devredeyken frene basinca nasil devre disi kaliyorsa, fren pedalindaki sensor frene basili olarak algiladigindan cruise un devereye girmesini engelliyor sorun bu.
              1.6 cdti Cosmo+Flexride

Yorum

Yaa yukardan alinti yapmayi ogrenemedimde benim aracta bazen sinyal verince gec ses geliyo veya kumandadan sesi sarkiyi oynatinca gec algiliyorneden kaynaklidir acaba
                2014 b8 passat 1.6 tdi dsg highline navi&hayalet gosterge

Yorum

Orjinal yazı sahibi: omer0673
                  Yaa yukardan alinti yapmayi ogrenemedimde benim aracta bazen sinyal verince gec ses geliyo veya kumandadan sesi sarkiyi oynatinca gec algiliyorneden kaynaklidir acaba

akünün kutup başını çıkartıp takın düzelir....

sağ üst köşede alıntı yazan yere tıklayın, entere basıp aralık bırakın ve iletinizi yazın...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
                    Orjinal yazı sahibi: omer0673
                    teşekkürler abi

akünün kutup başını çıkartıp takın düzelir....

sağ üst köşede alıntı yazan yere tıklayın, entere basıp aralık bırakın ve iletinizi yazın...
                    2014 b8 passat 1.6 tdi dsg highline navi&hayalet gosterge

Yorum

aynı sorun bende de var geçen denedim çalışmadı dün denedim çalıştı birden devreden çıktı
                      İNSİGNİA 1.6 T EDİTİON ELEGANCE

Yorum

İşleniyor...
                      X