Aracımda 2 gnüdrü zayıf akü ve hırsızlık engeleme far yükseklik ayarı arıza plaka lambası servis uyarı alıyorum ve 2 defadır zor çalıştı 6- 7 sefer çevirdim kontağı anca çalıştı böyle bir problemi yaşayan arkadaşlar var mı ve bizim gm akülerin garantisi kaç yıl
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Zayıf Akü Uyarısı
Collapse
X
-
Ynt: Zayıf Akü Uyarısı
Normalde Akü ömrü zaten 2 yıl, eğer bu süreyi doldurduysanız yeni Akü şart, bence fazla bekletmeden servise uğrayın, yoksa yolda bırakma ihtimali yüksek...
ORCA : OPC Line + FlexRide + DVD800 NAV + SunRoof + Spor Ort Deri Koltuklar +Infinity Sound System+19"Jant+SprintBooster+Cosmo 1.6 180 Hp
Yorum
-
merhaba geçen gün arabayı çalıştırdım 2 dakika sonra kapattım kontağı akü koruma modu aktif yazdı tekrar çalıştırmaya çalıştığımda defalarca denedim ama çalışmadı trınk diye bir ses geliyordu tek tek arıza ışıkları yanmaya başladı sonra elektrikçi çağırdım takviye ile çalıştırdım
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: deger1903merhaba geçen gün arabayı çalıştırdım 2 dakika sonra kapattım kontağı akü koruma modu aktif yazdı tekrar çalıştırmaya çalıştığımda defalarca denedim ama çalışmadı trınk diye bir ses geliyordu tek tek arıza ışıkları yanmaya başladı sonra elektrikçi çağırdım takviye ile çalıştırdım
geçmiş olsun, akünüz miladını doldurmuş, yeni akü almanız gerekiyor, aşağıdaki linke tıklayarak kendinizi tanıtırmısınız?
http://www.insigniateam.com/forum/index.php?board=1.0
Yorum
-
bende geçen gün aynı şeyi yaşadım ama yaklaşık 1 saat teyip ve farlar açıktı akü tasarruf vs yazdı daha sonra vurdurdum aracı sorun yok şimdilik...Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
Yorum