Duyuru

Collapse
No announcement yet.

start-stop sisteminin çalışmaması

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: start-stop sisteminin çalışmaması

Orjinal yazı sahibi: aefo11
    arabayı istemeden stop edince .debriyaja basınca (dururken) araba otomatik çalışıyor
    Bu durum sanırım tüm insignialarda var. Start-stop değil bu özellik..
    @Murat
    2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Wolverine
      arabayı istemeden stop edince .debriyaja basınca (dururken) araba otomatik çalışıyor
      Diğer markalarda da start stop olan araçlarda oluyor.
      Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
      Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
      VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan
        Bir şey daha öğrenmiş olduk. Teşekkürler.
        @Murat
        2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan
          Bir şey daha öğrenmiş olduk. Teşekkürler.
          Rica ederim
          Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
          Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
          VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Bu konuyu çok kafama taktım ve ısrarla üzerine gittim. Garantiden önce akü değişti olmadı akünün yanında ki sensör yenilendi olmadı format kalibrasyon falan dedikleri işlemler yapıldı olmadı en sonunda Denizli Otomat Serviste akünün yanında ki sensör Aveo Sedan sensörü ile değiştirildi. Sorun halloldu. Sensörün şu an fiyatı 120 lira civarı olması gerek. Kafayı takanların bilgisine...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: pdrant
              Bu konuyu çok kafama taktım ve ısrarla üzerine gittim. Garantiden önce akü değişti olmadı akünün yanında ki sensör yenilendi olmadı format kalibrasyon falan dedikleri işlemler yapıldı olmadı en sonunda Denizli Otomat Serviste akünün yanında ki sensör Aveo Sedan sensörü ile değiştirildi. Sorun halloldu. Sensörün şu an fiyatı 120 lira civarı olması gerek. Kafayı takanların bilgisine...
              Bunu daha oncede duymustum... benim aracta sistem calismiyor deil... haftanin 4 günü var 3 günü yok... garip bir durum var.. sizin aracta sonradan takılan multimedya cihaz var mı.. birde gunde ortalama kac km yapıyorsunuz.. Son olarak bu sedan aveo sensörü nü ne zaman degistirdiniz bu sensorden sonra hic start stop un calısmadıgı oldumu..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

bende aküyü sarj ettirdim.1.5 ay sonra arabanın star stopunla tanıştık çok şükür.

Yorum

Arkadaşlar
                  Orjinal yazı sahibi: insgna44
                  Orjinal yazı sahibi: pdrant
                  Bunu daha oncede duymustum... benim aracta sistem calismiyor deil... haftanin 4 günü var 3 günü yok... garip bir durum var.. sizin aracta sonradan takılan multimedya cihaz var mı.. birde gunde ortalama kac km yapıyorsunuz.. Son olarak bu sedan aveo sensörü nü ne zaman degistirdiniz bu sensorden sonra hic start stop un calısmadıgı oldumu..
                  Benim multimedya cihazı var ve Opel Yetkili serviste takılmasına rağmen yanlış bağlandığı için kaçak oluşturduğundan akü seviyesini sürekli düşürüyor ve çalışmasına engel oluyormuş. İlk aşamada aveo sensör taktık düzensiz de olsa çalışmaya başladı ama yine de tatmin olmadım çünkü arkadaşımın ki her şartta çalışıyordu. Bunun üzerine multimedyayı Necvox yetkili serviste söktürdüm ve kabloların yanlış bağlandığı tespit edildi. Yapılan düzeltme işlemi sonrasında sistem tam performansla çalışır oldu.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yates
                    Bir süredir aracımda start stop sistemi çalışmıyordu. Serviste yazılım güncellemesi yapıldı fakat bi kaç gün sonra tekrar aynı sorun yaşandı. Cuma günü serviste tekrar yazılım yüklendi fakat daha test aşamasında yine start stop çalışmadı. son kez yazılım yüklemesi yapılırken bu seferde yazılım yüklenmesini sağlayan cihaz arızalandı.
                    Pazartesi gününe randevu verdiler. Opel Tr. ile görüşüp nedenlerini öğrenmeye çalışacaklar.
                    Sizce neden böyle bir sorun ortaya çıkmış olabilir.
                    Değerli bilgileriniz için şimdiden teşekkürler.
                    Arkadaşlar ben buldum çözümü 3 gündür çalışmıyordu herşeyi denedim olmadı bir türlü çalışmadı. Bu sabah motor soğuk olmasına rağmen çalıştı ve hala calisiyor. Bu sabah aracımı çalıştırdım ve yaklaşık 1-2 dakika hareket etmeden rolanti de çalıştırdım. Ve şuan da çalışıyor. Hiçbir sıkıntı yok. Denemenizi tavsiye ediyorum. İnşallah sorununuz çözülür. Hoşçakalın . Bunu muhakkak bir deneyin.

Arkadaşlar ben buldum çözümü 3 gündür çalışmıyordu herşeyi denedim olmadı bir türlü çalışmadı. Bu sabah motor soğuk olmasına rağmen çalıştı ve hala calisiyor. Bu sabah aracımı çalıştırdım ve yaklaşık 1-2 dakika hareket etmeden rolanti de çalıştırdım. Ve şuan da çalışıyor. Hiçbir sıkıntı yok. Denemenizi tavsiye ediyorum. İnşallah sorununuz çözülür. Hoşçakalın . Bunu muhakkak bir deneyin.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
                      Orjinal yazı sahibi: yates
                      Bir süredir aracımda start stop sistemi çalışmıyordu. Serviste yazılım güncellemesi yapıldı fakat bi kaç gün sonra tekrar aynı sorun yaşandı. Cuma günü serviste tekrar yazılım yüklendi fakat daha test aşamasında yine start stop çalışmadı. son kez yazılım yüklemesi yapılırken bu seferde yazılım yüklenmesini sağlayan cihaz arızalandı.
                      Pazartesi gününe randevu verdiler. Opel Tr. ile görüşüp nedenlerini öğrenmeye çalışacaklar.
                      Sizce neden böyle bir sorun ortaya çıkmış olabilir.

Değerli bilgileriniz için şimdiden teşekkürler.
                      Araç değişim talep et ihihi

Yorum

merhaba yaklaşık 2 aydır bu s&s özelliğim çalışmıyordu konunun tamamını okudum tüm gerekenleri uygulamama rağmen çalıştmamıştı. Uğur kardeşimin tavsiyesiyle akü kutupbaşını çıkarıp taktım sorun düzeldi şuan gayet stabil olarak çalışıyor. sanırım bu sıkıntı akü akımı %70 in altına düştüğünde çalışmıyor, sonraki dönemde alternatör aküyü şarj etsede kendi kendine aktif olmuyor. dediğim gibi kutup başını 10 15sn. çıkartarak çözüm sağladım. herhangibir gelişmede tekrar geribildirim yapıcam.
                        insignia 1.4T Edition Elegance

Yorum

İşleniyor...
                        X