Duyuru

Collapse
No announcement yet.

start-stop sisteminin çalışmaması

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: start-stop sisteminin çalışmaması

Orjinal yazı sahibi: mrt35
    3 gün önce aküyü servisinden garantiden değiştirdim ve artık start stop sorunu kalmadı tıkır tıkır çalışıyor...sabahları 100 metre bile gidip dursam devreye giriyor...
    hangı servıste degistrdınız?makıneye bagladılar benmkını aküde göskuyor dedi usta ama evet hayır secenegı var bunda sadce hayır var evet ibresi cıksaydı akuden derdık ve akuyu degistrdık dedı.akuyu ülctü degerler normal ama makıneyı bagaldı aku den kaynklndgı cıktı evet hayır secengı olamdıgı ıcın emın olmadı usta.arastırıp haber edcekler baklım.
    ** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah

Yorum

arkadaşlar aynı sorun bendede vardı 2 ay uğraştım yanlış yazılım atıyorlar hep ondan sonunda çözüldü sorun servisinize söyleyin ankara opalde ali usta var ona ulaşıp sorsunlar doğru yazılımı yazılım atıldıktan sonra 4 saat hareketsiz bekleyecek yalnız araç

Yorum

Orjinal yazı sahibi: buhari
        arkadaşlar aynı sorun bendede vardı 2 ay uğraştım yanlış yazılım atıyorlar hep ondan sonunda çözüldü sorun servisinize söyleyin ankara opalde ali usta var ona ulaşıp sorsunlar doğru yazılımı yazılım atıldıktan sonra 4 saat hareketsiz bekleyecek yalnız araç
        dun servıstekı usta cok ugrastı ıkı defe programı gunceledı calısmadı akuyu falan kontrol etı akude gözkuyor dedı sorun ama o sorununh evet hayır secnegı var dedı hayır secnek cıkıyordu evet cıkmıyordu bundan dolayı aküye degstrmeylım dedı arastırmasını yapayım dedı ılk kez sıtar stop calsmayan arac servıse gelıyor dedı. haber vercekmıs bana baklım beklmedeyım bende
        ** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah

Yorum

selamlar,
          komik gelecek belki ama servisin bulamadigi start stop sistemi ile ilgili cözumu buldum
          ne zaman calismamazlik yapsa sağ ön koltuğa bir misafir oturtup emniyet kemerini takmamasini sagliyoruz,emniyet kemeri alarmi susunca sisteminiz çalisir hale gelecektir.en azindan benimki şu an öyle tesadüfen bulundu ve 3 kez denendi, tecrübeyle sabittir.
          1.4 140 hp

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tolgabato
            selamlar,
            komik gelecek belki ama servisin bulamadigi start stop sistemi ile ilgili cözumu buldum
            ne zaman calismamazlik yapsa sağ ön koltuğa bir misafir oturtup emniyet kemerini takmamasini sagliyoruz,emniyet kemeri alarmi susunca sisteminiz çalisir hale gelecektir.en azindan benimki şu an öyle tesadüfen bulundu ve 3 kez denendi, tecrübeyle sabittir.
            3 gun önce ön koltukta yolcu vardı ve emyet kemerını bagladı 50 km yol taptım yıne calsmadı ustada emyet kemer tamasan alarımı calsada calısmaz dedi dun ben yan koltukta otrdum ustayla berber emıyet kemerlerımızı bagaldık yıen calısmadı oto kapı kapama yı ben kapatmıtsım usta actı acık olması gerkır dedı yıne calısamdı 24 made saydı bunlrdan dolayı calısmaz dedı ama hepsını hatrlmıyorum bayagı saydı.

Yorum

murat abi bende aynı sorundan birkaç kez gittim servise yazılım atıp yolluyolardı aküyü ölçtük sağlam diyolardı...ama sorunum devam ediyordu ve burada rüştü abiden aldığım bilgiyle aküyü değiştirttim (zorda olsa) çingenelik yapmak lazım bazen...aküyü değiştir yazılım atılsın kapının önüne çek 4 saat araba beklesin...ozaman takır takır çalışıyor...

izmir bir şehir değil,bir yaşam tarzıdır

Yorum

bu yazlılanların cıktsını cıkarıp götürup ustaya oktcam

Yorum

sorunu hal eden arkadasın nasıl hal oldgunu cıktı yapıp ustaya gösterım bu gun serviste. usta ya aküden dir dedim yok dedi.arabayı bır kac gun bırak edı tüm secnklerı denyecegız dedi.arabayı servıse bıraktım yarın öbür gun de kalacak bakalım isllah hal ederler. bende emınmkı aküdendır usta yok dedi..

ayrıca 2 gun önce program yukledı servıste o programdan sonra dun aksam ve bu sabah arcı calstırdgımda arac ta motor gücü düstü baska bir sey de cıktı onu hatrlmıyorum su an.ve aracı en yakın zamanda servise göturun diye uyarı aldım.servisete bu uyarıyı vermedı usta yakıt az kalmıs ondan ola bılır dedi ama yakıt menzılı 80 km yazıyordu.buyle bu durum basına gelen oldumu acaba ?

Yorum

aynen öyle yap abi başka türlü anlamıyorlar...bende forumlarda arkadaşlar böyle böyle sorunu çözmüşler diyorum...foruma göre hareket edemeyiz diyorlar ama sonuçta dediğime geldiler ve sorun çözüldü...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mrt35
                      aynen öyle yap abi başka türlü anlamıyorlar...bende forumlarda arkadaşlar böyle böyle sorunu çözmüşler diyorum...foruma göre hareket edemeyiz diyorlar ama sonuçta dediğime geldiler ve sorun çözüldü...
                      özlikle senın yazılarını oktum ustaya ama aynı cevabı verdı yazılara göre harket edmeyız dedı burda sorunu hal olan arkadaslrın yorumlarını 2 sayfa cıktı alıp götürdum aldı bende bak dedım oku belkı cuzersın dıye arabayı bırak dedı 2-3 gun kalackmıs bakalım hal edeceklermı ben emınmkı akudendır.ama servsın star stopla ılgılı hıc bır bılgılerı yok. ılk kez senın araban bu sorunla ılgılı geldı servıse dedi usta

aracımda ses sitemi var anfi ayreten arka panzota 85 hoperlo falan koymsum akuden alektrık alınmıs ondanda ola bılır dedı usta.isallah bunu bahane etmezler

Yorum

benim arabamda bikaç ay önce birkaç günlüğüne serviste kaldı bıraktım hiçbiryerde sorun yok dediler...aynen bıraktığım gibi geri aldım...ve sonunda kızdım bütün servis çalışanlarına o zaman idareten 75 A bi akü takalım eğer düzelirse aküdendir dedi...bir kaç gün bu şekilde kullandım ve sorun düzelince tekrar servise gidip 95 A orjinal bi aküyle değiştiler yazılım attılar ...4 saat kapıda bekledikten sonra tıkır tıkır çalışıyor şimdi...

Yorum

ustada yedek akü yok dedi olsa denyecem dedi ama yokmus ellerınde su an bızım kulndıgımız akülerden.1,4 lerin aküsü bayagi bi degisik bayagı buyuk

Yorum

tamam işte idareten 75 a bi akü taktılar benimkinede oda yoksa getirtsinler...işleri ne?

Yorum

Benim araca denemedikleri kalmadı program yüklenmekten arabanın beyni yakında yanacak....!!! Şu an debriyaj sensörü siparişi verildi . Bekliyoruz ...

1.4 Beyaz 18" Sunroof
                              Navigasyon DVD
                              46KT880

Yorum

yalçın abi sen daha bu sorunu çözemedinmi abi debriyaj sensörü falan boş iş.aküden o aküüü oleyy

Yorum

İşleniyor...
                                X