Duyuru

Collapse
No announcement yet.

start-stop sisteminin çalışmaması

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: start-stop sisteminin çalışmaması

Kesinlikle akuyle alakali bende arabayi bi hafta yatirmistim ondan sonraki 1-2 gun adam gibi calismadi heralde sarj etti aku kendini sonra takir takir calismaya basladi aslinda start-stopta sorun yok biz calisma prensibini cozemedigimiz icin sorun varmis gibi yaziyoruz insignia cok teknolojik bi araba oldugu icin bazi ozelliklerini tam anlayamadan buraya sorun varmis gibi yaziyoruz disardan bakanlarda arabalarimizi cok sorunlu gibi goruyo
    2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Sorun aküyle ilgili olabilir ama aracım en fazla akşamdan sabaha dinleniyor. Onun dışında sürekli kullanılıyor. O yüzden bu durumun beklemeyle alakası olduğunu sanmıyorum. Belki start stop'un pek bi önemi yok ama. Yarın bir gün aracımı satmaya kalktığımda şöyle bir cümle kursam siz ne düşünürsünüz ;
      " aracımda start stop var ama çalışmıyor"....

1.4 Beyaz 18" Sunroof
      Navigasyon DVD
      46KT880

Yorum

star stopun calismasi icin aracta bir seri olayin olusmasi lazim ya sizin aracta sensorlerle ilgili bir sorun var yada yazilimla ilgili olabilr

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

En az 5 defa yazılım güncellemesi yapıldı. En son güncellemeden sonra 1 gün çalıştı sonra tekrar eski haline döndü.

1.4 Beyaz 18" Sunroof
          Navigasyon DVD
          46KT880

Yorum

Arkadaşlar emin değilim ama şurdan yola çıkarak söylüyorum benim bildiğime bmw lerde fren enerjisi geri kazanımı var benim bi bagajda aküm var bide motorda var sanırım bu fren enerjisinden geri dönüşüm yaptığını araç start stop ve aracın durduğunda ki elektrik ihtiyacını karşılayan sistem.. sizde bu sistem yok mu acaba? eğer yoksa mantıken akünüz yetersiz kalıyor bencede...
            F30 Sport+

Yorum

Bizde oyle bi sistem yok maalesef
              2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

kedidir kedi aküdür bencede

izmir bir şehir değil,bir yaşam tarzıdır

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yates
                  En az 5 defa yazılım güncellemesi yapıldı. En son güncellemeden sonra 1 gün çalıştı sonra tekrar eski haline döndü.
                  bende de aynı sorunlar var ,sizin aracı söylediler sarpelden bugün bi sonuç çıkacağını bekliyorlarmış,bende ilk 4 ay sorunsuz çalıştı sonra hata verdi ,yazılım güncelledirler 2hafta çalıştı sonra ,hata 1 gün çalıştı, şimdi haber bekliyoruz ancak ali beye ege müdürünü aramasını söyleyeceğim 7 aylık araba servis kuşu oldu

Yorum

Ben de aynısını söyledim kendilerine 0 araba aldık ayda 1 servisteyiz ... En son arabayı teslim ettiğimde Ege servis müdürünü aramalarını söylemiştim. Bir yere mail gönderdik cevabını bekliyoruz dediler.

1.4 Beyaz 18" Sunroof
                    Navigasyon DVD
                    46KT880

Yorum

dün serviste engin beyele görüştüler, ben bugün aracı bırakacağım umarım bu sefer başarırlar.

Yorum

İnşallah başarırlar. Sizden sonra benim aracı servise alacaklar.

1.4 Beyaz 18" Sunroof
                        Navigasyon DVD
                        46KT880

Yorum

yarın bende gidip servise bırakacağım anahtarı sorunu çözmedende beni aramayın diyeceğim...bakalım

Yorum

2 aya yakın dir 2 kere calıstı..dün servise gitim bayagı ugarstı ustalar program güncelmesi yaptılar aküyü ölctünler her sey normal dedı.ama calısmadı aracımda anfi baglı anfıden ola bılır dedı usta.bunun calsmamasının 24 nedeni var dedi.emyet kemerni taklmamsı kapıları oto kapamayı kapatmıstım onu acı onda yapar dedı 24 nedenı varmıs bunu arastırıp haber verceklermıs.oraya not aldı usta arza gıderılmedı dıye. beklım cuzceklermı..

ayrıca benım eco dügmesi acıp kapatıgımda ekranc aaktif veya kaplı dıye bı bılgı cıkmıyor bunu diger bir usta acımla ilgnen ustya sordu ne cevap verdgını duymadım. ama ben ECO dügmesını acıp kapatırken ekranda her hangı bır gılgı cıkmıyor acık veya kapalı dıye.sizde bu bılgı ekranda cıkıyormu arakadaslar ya sıtar stopu yapan arakdaslar hangı servıste yaptılar söylerseniz sevınırım... bu sıtar stop canımı sıkmaya basladı
                            ** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah

Yorum

ekranda öyle bir bilgi zaten çıkmıyor ki.. sadece düğmenin üzerindeki yeşil renkli led ışığından anlıyorsunuz.. arabanın kitabında hangi durumlarda çalışmadığını yazıyor 24 tane mi hatırlamıyorum ama baya sıralamış orda. bence arızalar bu sistemin çok sık kullanılmasından kaynaklanıyor. bence 30 saniye ve üzerindeki beklemelerde kullanmak daha mantıklı. kısa süreli beklemelerde falan sürekli sitemi kullanmak pek mantıklı gelmiyor. siz nasıl kullanıyorsunuz bilmiyorum
                              2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox

Yorum

3 gün önce aküyü servisinden garantiden değiştirdim ve artık start stop sorunu kalmadı tıkır tıkır çalışıyor...sabahları 100 metre bile gidip dursam devreye giriyor...

Yorum

İşleniyor...
                                X