Benim araçtada bu problem ara sıra oluyor.Diğer start-stoplu araçlarda bu sistemin sağlıklı çalışması için bir çok uygulamanın kapatılması gerekiyor.Bizim araçlarda böyle değil ,o yüzden fazla dur kalk olunca akü zayıflıyor.Uzun yol yapınca,yada devirli kullanınca akü kendini doluyor tekrar aktif oluyor.Bence bu arıza değil.Bazende serviste bu sistemi tekrar tanıtmayı unutuyorlar.
2014 BMW 5.20I M +comfort+premium 2011 otomatik opel astra 1.4 cosmo sunroof 2013 Chevrolet Captiva LTZ
Start stop tekrar devre dışı kaldı. Sorun aküden kaynaklı olabilir ama bu kadar para verdiğimiz bir aracın da 1 yılda aküsünü bitirmesi mantıksız geliyor bana. Bu yapan mühendisler mutlaka bu durumları düşünmüş olmaları gerekir.
Navigasyon sisteminin aküden fazla akım çektiğinden dolayı navigasyondan kaynaklı olabileceğini düşünülüyordu ama değişen yine bişey yok navigasyon sökülmesine rağmen...
Aksam baska bısey fark etım.dervişe basınca tavan lambalarım ışıgı kıslıyor.dervişten ayağımı cekınce ısklar canlanıyor..ayrıca camların kapatma dügmesıne bastgımda acıp veye kapatmak istegımde tavan ışıklar kısık yanıyor elımı dügmeden cektgımde canlı yanıyor ısıklar..bu akudenmı acma?sizde de aynı sorun varmı arkadaslar..?
Benim start stop da bu aralar ara sıra çalışmamazlık yapıyor özellikle akşam saatlerinde start stop çalıştığında araç auto stop tan start a geçtiği an farlarda bir kısılma gözüme çarptı benim. İç ışıklara hiç dikkat etmedim onlarada bakarım. Kısmet olursa önümüzdeki hafta götüreceğim servise.
2010 VW Jetta 1.4 TSI DSG Comfortline. 2012 Insignia 1.4T Teknik Gri +18" Jant + Sunroof+Navimaster Multimedia (Satıldı)
Ayrıca dun 50 km falan yol yaptım istanbul tarfıgınde satar stop hıc calsmadı.aksam eve gıtgımde aracı park etgımde bir kere calstı.sonra yıne calsmadı.bu sabahta ıs yerıne geldgımde arcı parak etgımde dendım 2 kere calıstı..valla ben cuzmedım bunu bi turlu
** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah
arkadaşlar sanırım kısa süreli dur kalklar yapılacağı zaman yada çok sık durup kalkılacak yerlerde bu sistemi kapatmak mantıklı.. yoksa akü dayanmayacak dknow
2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox
bi arkadaş vardı akü değişimi yapılınca sorun düzeliyor diyen...ben geçen gün bu teklifi sundum servise ama işlerine gelmemiş olacakki akünün durumu iyi diyip salladılar...
Benımkı ıkı gundur calsıyor.sankı kendı kendını tamir yapiyor sunu cuzdum ben arac cok yatarsa star stopu belılrı bır km yaptıktan sonra calsıyor.gecenlerde aracım 3 gun evin önunden durdugu icin calısmadı sanirim 60-70 km yaptım ertsı gun calstı 2 gunden beri calısıyor..aküyle ılgılı bence sorunumuz..
** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah
Yorum