Duyuru

Collapse
No announcement yet.

start-stop sisteminin çalışmaması

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: start-stop sisteminin çalışmaması

kesınlikle akünün şarj durumuyla alakalı beyler her gün düzenli binin bakın nasıl çalışıyor

izmir bir şehir değil,bir yaşam tarzıdır

Yorum

Astra kullananlar da acaba aynı şikayetlerden var mı?
      Çok merak ettim.
      Insignia 1.6T Cosmo + Navi Paket - Metro Mavi 2011
      Astra J 1.4 T Enjoy Active - Olimpik Beyaz 2013

Yorum

Ben sstar stopum yine devre dısı kaldı en sons ervise götördüm 3 gün serviste kaldı yeni yazılım gelmisti yüklediler iki hafta sorunsuz calıstı son iki gündür yine calısmıyor ve bende pes etim artık...5 kere serviste git arabam her sefrinde 2-3-4 gün serviste yatı araba ama sonuc ayni arabayı degistrmekten baska care yok cc leri artısrıyordum son duyumlara göre makyajlı 1,6 dizler Insignia gelecekmis makyajlı Insignia bekleyecem ve geldiginde Insignia ile cc arasında bir karar verip degisitircem arabayı..start stopla ilgili ben pes etım bu sorun cözlmeycek...
        ** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah

Yorum

Arkadaşlar,

Start-stop sistemindeki arızanın özellikle kış aylarındaki zayıf akü performansından kaynaklandığını düşünüyorum.Daha yüksek amper/saat kapasiteli bir akü ile bu sorun büyük olasılıkla çözülecektir.
          Akü takviye kablosu olan bir arkadaş aynı kapasiteli başka bir aküyü paralel olarak yedekliyerek sorunun çözülüp çözülmediğini denesin.Eğer sorun çözülüyorsa yapılacak iş daha yüksek amper/saat kapasiteli bir aküyle değişim yada paralel olarak çift akü kullanımı olacaktır..

Selamlar..
          2010 Cosmo 1.6T / Flexride / DVD800 / Infinity ses sistemi/Teknik Gri / Avanue Morrocano Bej döşeme

Yorum

aküyle ilgili degil bence baska bir sorun var ve bu sorunu cervisler çözlmiyorlar aküde yetri şarj olmasa diyelim arac bi 30-40-50 km yapıktan sonra akü şarj dolmuyormu?bu gün tekrar göülcüge gitim geldım araba hic durmadan calıstı 300 km ye yakın yol yaptım hic calısmadı yaklasık iki haftadır hic calısmıyor.aküyle ılgılı degeıl bence baska bir sorun var...
            ben artik utanıyorum servise gitmeyi
            ** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah

Yorum

Orjinal yazı sahibi: karyurekli
              aküyle ilgili degil bence baska bir sorun var ve bu sorunu cervisler çözlmiyorlar aküde yetri şarj olmasa diyelim arac bi 30-40-50 km yapıktan sonra akü şarj dolmuyormu?bu gün tekrar göülcüge gitim geldım araba hic durmadan calıstı 300 km ye yakın yol yaptım hic calısmadı yaklasık iki haftadır hic calısmıyor.aküyle ılgılı degeıl bence baska bir sorun var...
              ben artik utanıyorum servise gitmeyi
              Tüm akümülatör ve bataryaların belli bir şarj tutma kapasitesi vardır ve her kullanımdan sonra akü performansı azalır.Ayrıca sıcaklık bataryaların performansını etkileyen en önemli unsurlardan birisidir.Bitik bir pili ısıttığınızda kısa bir süre de olsa daha yüksek güçte çıkış verdiğini görebilirsiniz..Bildiğiniz gibi sıcaklık düştükçe iletkenlerin direnci artar..Ben çok iddialı konuşmuyorum ama bahsettiğim husus olasılıklardan birisidir..Denemek birşey kaybettirmez..
              2010 Cosmo 1.6T / Flexride / DVD800 / Infinity ses sistemi/Teknik Gri / Avanue Morrocano Bej döşeme

Yorum

Aracı orjinal haliyle kullananlarda s&s 'un çalışmama problemi pek olmuyor..!

Araca sonradan yaptırılan ek donanımlar ve özellikle elektrik aksamındaki
                değişiklikler s&s 'un çalışmamasına sebep olabilir.

Yorum

Benim araçta dönem dönem çalışmıyor.Uzun yol yapınca yada biraz yüksek devirde çalışınca.Ertesi gün sorunsuz çalışmaya devam ediyor Çok da önemli görmüyorum açıkcası.
                  2014 BMW 5.20I M +comfort+premium            
                  2011 otomatik opel astra  1.4 cosmo sunroof
                  2013 Chevrolet Captiva LTZ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tozse
                    Aracı orjinal haliyle kullananlarda s&s 'un çalışmama problemi pek olmuyor..!

Araca sonradan yaptırılan ek donanımlar ve özellikle elektrik aksamındaki
                    değişiklikler s&s 'un çalışmamasına sebep olabilir.
                    Orjinal yazı sahibi: always33
                    Benim araçta dönem dönem çalışmıyor.Uzun yol yapınca yada biraz yüksek devirde çalışınca.Ertesi gün sorunsuz çalışmaya devam ediyor Çok da önemli görmüyorum açıkcası.
                    Bu söyledikleriniz Start&Stop sisteminin çalışması için kusursuz bir akü performansı gerektiğini kanıtlıyor..Yeni-Full şarjlı bir akü+yüksek sıcaklık+kayıp-kaçak yada extra elektrik tüketiminin kontrol altına alınması ile sorunun çözüleceğinden eminim..

Yorum

beyler işin ozetı şu akuyu garantıden degışın benım yaptıgım gibi yazılım attırın ve duzenlı her gun bınmeye calısın takır takır calıstıgını goreceksınız...

izmir bir şehir değil,bir yaşam tarzıdır

Yorum

Aracımı teslim alalı 3 gün oldu. 2 gündür start-stop u ne yaptıysam çalıştıramadım. bugün nası oldu anlamadım her ışıkta devreye girdi sanırım akünün şarj durumuyla alakalı.

2013 Opel Insignia 1.4 Turbo Edition

Yorum

Orjinal yazı sahibi: serhat86
                          Aracımı teslim alalı 3 gün oldu. 2 gündür start-stop u ne yaptıysam çalıştıramadım. bugün nası oldu anlamadım her ışıkta devreye girdi sanırım akünün şarj durumuyla alakalı.
                          Aracınız hayırlı olsun, bu durum normal.

Yorum

Aracınız hayırlı olsun, bu durum normal.
                            teşekkür ederim

2013 Opel Insignia 1.4 Turbo Edition

Yorum

merhaba arkadaşlar,bende de start stop sorunu meydana geldi.Aracım 1.4 insignia necvox navigasyon var kısa süreli kullanıyorum ve kemer tokası da var bütün sayfaları okuyarak geldim sorun yaşayanlarla aynı şartları taşıyorum sanırım yaşadığım yerden dolayı bazen 1 gün kullanıyorum 1 gün yatıyor kullandığım mesafe maksimum 5 km.çalışmadığını da yeni farkettim geçen gün 70 km yol gittim düzeldi ertesi gün yine çalıştı ama bugun kısa süreli kullandığımda yine çalışmadı.Dün ekranda soğutucu az soğutucu koy uyarısı çıktı onunla alakalı olabilir mi acaba?Aksaray'da servis olmadığından Konya'daki servisten randevu aldım.Oraya da sordum bu uyarıyı verdi ondan olabilir mi diye servis çalışanı onunla alakası yok dedi sizce sorun ondan olabilir mi?
                              1.4 edition elegance stil paket+necvox navigasyon sistemi panacotta gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cit_38
                                merhaba arkadaşlar,bende de start stop sorunu meydana geldi.Aracım 1.4 insignia necvox navigasyon var kısa süreli kullanıyorum ve kemer tokası da var bütün sayfaları okuyarak geldim sorun yaşayanlarla aynı şartları taşıyorum sanırım yaşadığım yerden dolayı bazen 1 gün kullanıyorum 1 gün yatıyor kullandığım mesafe maksimum 5 km.çalışmadığını da yeni farkettim geçen gün 70 km yol gittim düzeldi ertesi gün yine çalıştı ama bugun kısa süreli kullandığımda yine çalışmadı.Dün ekranda soğutucu az soğutucu koy uyarısı çıktı onunla alakalı olabilir mi acaba?Aksaray'da servis olmadığından Konya'daki servisten randevu aldım.Oraya da sordum bu uyarıyı verdi ondan olabilir mi diye servis çalışanı onunla alakası yok dedi sizce sorun ondan olabilir mi?
                                start stop sorunu en cok yasaynlardan bırı olark akünün garantiden degstımı sorun ortada kalkıyor.defalarca arcımı servise bırakmıştım her seferınde 2-3 gün 5 gün serviste kaldgı oluyordu aküyü sarz edip güncel program yükletim calıstırıyorlardı ama 5 gün bir hafta sonra yine calısmamya başlıyordu.bir seneye yakın ugrastım servis aküyü sarz edıp yoluyorlardı benı en sonunda aküyü garantiden digistirdiler ve sorun hal olmuştu tıkır tıkır calısmıstı. tek sorun akü akünü degisımını ısteyın servise sorunuz hal olur.

Yorum

İşleniyor...
                                X