Duyuru

Collapse
No announcement yet.

start-stop sisteminin çalışmaması

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: start-stop sisteminin çalışmaması

hiç yormayın kendinizi boşuna sevisle falan da uğraşmayın o sistemi unutmaya çalışın ben aracımda start stopun olduğunu unuttum çünkü hiç çalışmıyor. o yüzden artık aklımada gelmiyor. kendi yaptığı sistemin sorununu çözemeyen tek firma olsa gerek clapclap
    2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox

Yorum

+1

izmir bir şehir değil,bir yaşam tarzıdır

Yorum

Arkadaslar bu sorunumuzu servisler hel edemez servislerin sucuda yok burda.opel genel merkeze sikayete bulunalım hal etsınler. ben sımdı mail atacam opel merkeze bakalım ılgılenceklermı.
        ** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah

Yorum

nereye mail atacaz abi

Yorum

stean kardesım sen haklısın o özellıgı unutalım gıtsın.hasta olacazyok aku sarjlı degılmış aku felan hep sarjlı bu neymış yuz tane bahane hazır dıger markalar nıye bunu yapmıyor tek kelıme ile rezalet
            ahmet

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mrt35
              nereye mail atacaz abi
              bu adrese yan cita mikaljlarıyla ılgılı sorun yasamıstım servis garnatiye girmiyor demıstı ama genel merkezi aradım garntıden degistirmislerdi. curuze aracımdada sorunlar yasmıstım servis hep gecistiriyordu yine genel merkezi aramıstım hal etmislerdi start stop sorunu olana arkadaslar sizde bu adres mail atın cidiye alsınlar ve bizim bu sorunumuza bir cüzüm bulsunlar.
              http://www.opel.com.tr/tools/opel-contact.html
              ** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah

Yorum

yazılımla falan düzelecek birşey değil zaten. ellerindeki yazılımlar arabaları bozuyor zaten daha da kötü oluyor yazılım attıran herkesin aracında problem var. bu işi türkiye opel çözemez boşuna mail atmayın çünkü onların hiçbirşeyle ilgilendikleri yok. ararsanız daha da canınız sıkılır çıkan bayan sinirlerinizi bozabilir bu sorun uzun birsüre çözüme kavuşmaz o yüzden sistemi unutun diyorum başka çare yok
                2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox

Yorum

Orjinal yazı sahibi: karyurekli
                  nereye mail atacaz abi
                  bu adrese yan cita mikaljlarıyla ılgılı sorun yasamıstım servis garnatiye girmiyor demıstı ama genel merkezi aradım garntıden degistirmislerdi. curuze aracımdada sorunlar yasmıstım servis hep gecistiriyordu yine genel merkezi aramıstım hal etmislerdi start stop sorunu olana arkadaslar sizde bu adres mail atın cidiye alsınlar ve bizim bu sorunumuza bir cüzüm bulsunlar.

Ben de ufak bir sorun yaşamıştım servis ile ilgili, Opel Türkiye sorunu çözmede yardımcı oldu, ilgili sorunda mail atmanız bence de faydalı olur...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: stean
                    yazılımla falan düzelecek birşey değil zaten. ellerindeki yazılımlar arabaları bozuyor zaten daha da kötü oluyor yazılım attıran herkesin aracında problem var. bu işi türkiye opel çözemez boşuna mail atmayın çünkü onların hiçbirşeyle ilgilendikleri yok. ararsanız daha da canınız sıkılır çıkan bayan sinirlerinizi bozabilir bu sorun uzun birsüre çözüme kavuşmaz o yüzden sistemi unutun diyorum başka çare yok
                    yazılım konsunda sizinle yani fıkırdeyım sıtart stop sorundan sonra 4 kere servise gitim yazılım güncelmesi hep yapıldı ve araba manyaklastı yakıt artı vs...bu sorunun cüzülmesi gerekir ben arabayı satcam bu arabada bu start stop özeligi var yakıt tasarufu icin alan kisi bu özeligin calsmasının farkına varcak ne cevap vercegiz alan kisiye

Yorum

Orjinal yazı sahibi: c@g@t@y
                      Orjinal yazı sahibi: karyurekli
                      nereye mail atacaz abi

Ben de ufak bir sorun yaşamıştım servis ile ilgili, Opel Türkiye sorunu çözmede yardımcı oldu, ilgili sorunda mail atmanız bence de faydalı olur...
                      aynen benimde bir kac sorun yasadım her iki aracımda servis cüzüzmedi isi yokusa sördü Opel Türkiye cüzümde yardımcı oldu... mail atmanız fayadası olur hic olmasa start stopta sorunlu oldugunu anlamıs olurlar.

Yorum

ege bölge sorumlusu Engin beyle iletişime geçin.
                        benim sorunum çözüleli 6-7 ay oldu.amuda bile kalksam devreye giriyor.hatta kapatıyorum beni gıcık ediyor.
                        birde aracınızı hergün kullanıyor musunuz?
                        çünkü akü durumu cok önemli.
                        2012 opel insignia 1.4 140hp edition elegance

Yorum

murat abi döktürdüm döktürdüm şikayetimi ama gönder tuşuna basınca eşleşme bulunamadı diyo gönderemedim yani adres doğrumu acaba...

Yorum

yazılım atmak benzın tuketımıni artırıyormu anlamadım alakası varmı
                            ahmet

Yorum

Orjinal yazı sahibi: freshizmir
                              ege bölge sorumlusu Engin beyle iletişime geçin.
                              benim sorunum çözüleli 6-7 ay oldu.amuda bile kalksam devreye giriyor.hatta kapatıyorum beni gıcık ediyor.
                              birde aracınızı hergün kullanıyor musunuz?
                              çünkü akü durumu cok önemli.
                              forumda engin beyi cok isimi geciyor gercekten merak etim sonuda izmire gidecem galiba engin beyin teli vere bilirmsiniz?gerci servise ege bölgesi engin beyle görsün demistim ama görüstülermi bilmiyorum

Yorum

murat abi döktürdüm döktürdüm şikayetimi ama gönder tuşuna basınca eşleşme bulunamadı diyo gönderemedim yani adres doğrumu acaba...
                                adres dogru bende aynı hatayı verdi ev iletsim adreslerı yanlıs oldumu öyle bır hata verıyor adresını tekrar duznle yola

Yorum

İşleniyor...
                                X