Duyuru

Collapse
No announcement yet.

start-stop sisteminin çalışmaması

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: start-stop sisteminin çalışmaması

Orjinal yazı sahibi: karyurekli
    calsıyor son yazılımdan sonra start stopta sorunum kalmadı.

MOTOR CEKİŞTEN DÜSTÜ.BAZENDE MOTOR GÜC KAYIP ETİ.UYARI VERIYOR HAVALARIN SOGUMASIYLA HER CALISTIRDIGIMDA SERVİS STABİLİTRAK UYARISI VERİYOR VE ARACI EN YAKIN ZAMANDA SERVİSE GÖTRÜN HATASI VERIYOR
    hocam hangi yazılım yapıldığı hakkında bir bilgin var mı? birde nerede yaptırdığını sorabilirmiyim. usta falan kimdi biliyormusun
    2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox

Yorum

murat abi benimde akü değişiminden sonra yeni yazılım yüklendi ve sorunsuz 1 hafta çalıştı ama bugün hava 5 derece yani soğuktu ve hiç çalışmadı.servis aracı en kısa zamanda servise götürün hatası veriyordu...ama bir kaç aydır hiç o hatayı vermiyor...

izmir bir şehir değil,bir yaşam tarzıdır

Yorum

Merhaba aracımı alalı 4 gün oldu star stop ılk aldığım gün çalışmadı sonrasında bı problem yok su anda mükemmel calışıyor

Yorum

Bırde balıkeisir servıs bu konuda cok ıyı bence söylendiklerine göre balıkesırde star stop U çalışmayan yokmus

Yorum

Orjinal yazı sahibi: stean
            Orjinal yazı sahibi: karyurekli
            calsıyor son yazılımdan sonra start stopta sorunum kalmadı.

MOTOR CEKİŞTEN DÜSTÜ.BAZENDE MOTOR GÜC KAYIP ETİ.UYARI VERIYOR HAVALARIN SOGUMASIYLA HER CALISTIRDIGIMDA SERVİS STABİLİTRAK UYARISI VERİYOR VE ARACI EN YAKIN ZAMANDA SERVİSE GÖTRÜN HATASI VERIYOR
            hocam hangi yazılım yapıldığı hakkında bir bilgin var mı? birde nerede yaptırdığını sorabilirmiyim. usta falan kimdi biliyormusun
            istanbulda opel odak'ta yaptım opel odakta tarik bey... insigniateam üyesim söyleyin size yardımcı olur.
            ** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mrt35
              murat abi benimde akü değişiminden sonra yeni yazılım yüklendi ve sorunsuz 1 hafta çalıştı ama bugün hava 5 derece yani soğuktu ve hiç çalışmadı.servis aracı en kısa zamanda servise götürün hatası veriyordu...ama bir kaç aydır hiç o hatayı vermiyor...
              murat benım son yazılımdan sonra sornsuz calsıyor soguk sıcak dınlmıyor.ama son hafadır sık sık motor güc kayıp eti aracı en yakın zamanda servise götrün uyarı verıyor.dün sabah yolada kaldım araba hıc gıtmedı..sonra düzeldi bu sabah yine aynı ıkazı verdı dün servisle görstüm getirin dediler fırast bulmadım götrmeye.
              ** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah

Yorum

arkadaşlar servisle bu konuyu görüştüm start stop sisteminin devreye girmesi için akü durumunun en az yüzde 70 dolu olması gerekiypmuş çalışma prensibi böyleymiş...bende zaten her gün binen bi insan olmadığım için bi test edeyim dedim 30 km bir yol gittim ve sonrasında her durduğumda sorunsuzca devreye girdi...demekki servis haklıymış bazen 3 gün kapıda yattığı oluyo arabanın akü haliyle hafızalar ve devreler araçta çok olduğu için haliyle boşalıyor...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mrt35
                  arkadaşlar servisle bu konuyu görüştüm start stop sisteminin devreye girmesi için akü durumunun en az yüzde 70 dolu olması gerekiypmuş çalışma prensibi böyleymiş...bende zaten her gün binen bi insan olmadığım için bi test edeyim dedim 30 km bir yol gittim ve sonrasında her durduğumda sorunsuzca devreye girdi...demekki servis haklıymış bazen 3 gün kapıda yattığı oluyo arabanın akü haliyle hafızalar ve devreler araçta çok olduğu için haliyle boşalıyor...
                  bugün düzce kervan servisindeydim bende aracı gün asırı enfazla 3km biniyorum benim sistemde sıkıntılı diye düşünüyordum servise giderken 45km gittim ve 30 km den sonra çalışmaya başladı servis elemanıda bana akünün şarjıyla olduğunu söyledi ve akünün değeri yüzde 77 çıktı şimdi çalışıyor
                  Opel Insignia 1.4 T Edition Elegance + 18 '' JANT + orjinal navi 600

Yorum

aynen gardiyan kardeş araçta akü yeterki yeterince şarjlı olsun şakır şakır çalışıyor

Yorum

Arabamın boşta durduğu gün yok hergün en az 50 km yol gidiyorum. 1 yılda benim akü bozulacaksa ne anlamı var start stop un. Ekonomik olsn diye start stop sistemi yapmışlar yılda 1000-1500 tl akü parası vereceksem gerek yok.

Staqrt stop sisteminin düzgün çalışabilmesi için aracın büyük şehirde olması gerek. bizim gibi küçük yerlerde hiç bi işe yaramaz.

1.4 Beyaz 18" Sunroof
                      Navigasyon DVD
                      46KT880

Yorum

harbiden akünün 1500 tl fiyatı varmış ve dizellerdeki partikül filtresi 7000 tl oldugunu söyledi usta
                        ARACIMIZIN KIYMETİNİ BİLELİM
                        Opel Insignia 1.4 T Edition Elegance + 18 '' JANT + orjinal navi 600

Yorum

Arkadaslar bence problem yazilimsal birkac defa denedim start stop calismadigi zamanlarda araci kaldirirken acemi gibi stop ettirdim ayagim debriyajda basili kaldigi taktirde arac calisiyor ve start stop ta devreye giriyor. Calismayan arkadaslar bir denesin bunu.
                          2010 VW Jetta 1.4 TSI DSG Comfortline.
                          2012 Insignia 1.4T Teknik Gri +18" Jant + Sunroof+Navimaster Multimedia (Satıldı)

Yorum

valla bugün yine 15 kmlık bır yol gittim gelınce calısmaya basladı start stop yani akü duruyla alakalı bir şey bence...yeterince şarjlı olursa hiç bir sorun olmuyor...

Yorum

Benim start stop'um son bir haftadır yine çalısmıyor.son kar yagısıdana 2 gün kapıda parak halinde kaldı o gunden beri hic calısmadı.sizde durumlar nasıl ?

Yorum

Hocam artık sorunlarla boğuşmak yerine zevk almaya çalışıyorum. Sorunları düşündükçe arabadan soğumak yerine düşünmemeye çalışıp zevk almaya çalışıyorum. Naçizane tavsiyem (haddime değil belki ama) Size de böyle .

1.4 Beyaz 18" Sunroof
                                Navigasyon DVD
                                46KT880

Yorum

İşleniyor...
                                X