bugun aracın sıleceklerını "yada "marka yan sanayı sılecekler ıle degıstırdım 20 tl ucretı mukabılınde ılk gun test sonucu olarak ankara da yogun bır yagmur var ve performansı gayet tatmın edıcı ne ses nede su bırakıyor bu arada ınsıgnıa sılecek olculerı 450mm 600 mm buda 18' 24' olarak gecıyor bılgılerınıze.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
SİLECEK DEĞİŞİMİ
Collapse
X
-
Ynt: SİLECEK DEĞİŞİMİ
Dışarıdaki silecekler çok daha uygun ama İnsignianın silecekleri gibi afilli değiller.Ben değiştirecek oldum muz tipi silecek takıcaktı Bosh ta vazgeçtim.İnsignianin sileceği çok güzel 100 tl yi hak ediyor.Ben şimdilik silecek lastiği aldım sadece lastiğini değiştirdim.Kaldıki 20 tl lik silecekler bir iki güneş gördümü sertleşip sorun çıkarıyorlar.Kaliteli markalar 40 60 tl arasında olduğundan orjinal için belki toplu alım falan yapıp indirim yaptırsak alınabilir.2011 Teknik Gri+Nav800+Sunroof+Chip+Performans buji+Sprintbooster+KN Kutu içi Filtre+OPC Pedal Seti
Yorum
-
20 TL lik ürünler (ki bosch marka bile olsa made in chine dır ve aşağı yukarı aynı fiyata satılır) pek randımanlı değildir..Aracınızda 1-2 ay sonra performansını gözlemleyin..Bakalım neler değişecek?En azından bir mevsim atlattıktan sonra ses yapmaya başlıyor,su kaydırıyor vs vs...Eğer insignia nızı düşünüyorsanız daha kaliteli silecekler öneririm..Çünkü bunlar camda zaman içinde iz yapımına sebep olmuyor ve hem kısa hem uzun vadede daha fonksiyonlu oluyorlar..Söz gelimi insignialarınızdaki su fıskiyelerinin bile bir özelliği var bilen bilir, insignia washer jets yazın göreceksiniz..
Ben de valeo silencio tavsiye ederim..KOnforlu yolculuklar için üretilmiştir, sessizdir ve görevini iyi yapar..İnsignia Cosmo 1.6 Turbo Flexride + Infınıty + 19'' + Şerit Takip + DVD800 + Buzdolabı + Sunroof +LPG
Yorum
-
Silecek konusunda yardıma ihtiyacım var. Yeni başlık açıp kirlilik yaratmak istemedim. Serviste değiştirmek mi mantıklı yoksa daha iyisini veya muadilini dışarıda bulabilir miyim?1.4T Edition Elegance - Yeni Stil Paketi - Sunroof
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: CBSilecek konusunda yardıma ihtiyacım var. Yeni başlık açıp kirlilik yaratmak istemedim. Serviste değiştirmek mi mantıklı yoksa daha iyisini veya muadilini dışarıda bulabilir miyim?Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: CBSilecek konusunda yardıma ihtiyacım var. Yeni başlık açıp kirlilik yaratmak istemedim. Serviste değiştirmek mi mantıklı yoksa daha iyisini veya muadilini dışarıda bulabilir miyim?34 ST 579 '09 C180 Kompresor
BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri
Yorum
-
Yakınlarınızda Metro Marketleri varsa oradan çiftini 40 liraya alabilirsiniz. Geçen hafta 650mm ve 450mm bosch aerotwin aldım, çok sık kullanma fırsatım olmadı ama güzeller. Serviste çifti 100 lira en aşağı.
Yorum
Yorum