Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aracım İlk Arızayı verdi yardım lütfen....

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Aracım İlk Arızayı verdi yardım lütfen....

arkadaşlar teyp usb yi hiçbir şekilde görmüyor ne yapabilirim? bide sağ farın içi çukura düştüğümde titriyor onun için ne yapabilriim? son soru, istanbulda yetkili servislerde tanıdığı olan var mı?
    F30 Sport+

Ynt: Aracım İlk Arızayı verdi yardım lütfen....

Sorununuz konusunda bi bilgim yok ama rahatladım şimdi.Konu başlığını görünce korkmuştum açıkçası büyük bi şey mi diye.Allah daha büyük arızalardan korusun.İnşallah bu sorununzu da çözersiniz.
    İnsignia 1.6 Turbo edition elegance paket 17" jant teknik gri

Yorum

teşekkür ederim ama benim için arıza oldu mu ha büyük ha küçük aynı
      F30 Sport+

Yorum

Teyp gömmre görmeme olayını istsersen yetkili servise gdip kutup basşını sok ve tekrar yerine takarak dene.
        Ancak Çukura düşünce farın titremesi olayı için farı söküp bakmaktan başka bir çare görünmüyor. Belki bağlantılardan biri çıkmıştır.
        Kendi aracı Opel Ataköyden aldım. Oradaki Yetkili servis'e gidip beraber baktırabiliriz.
        Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Nurettin abi uygun olduğunda beni bi arar mısın? 507 707 67 35
          F30 Sport+

Yorum

Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

USB bağlantı sorununu daha önce yaşamış, ve Zeytinburnu Balkan Oto dışında gittiğim Lüleburgaz ve Antalya servislerinde hiç bir sonuç alamadığı forumda da belirtmiştim. Aracımı yaklaşık 2 aydır USB bağlantısı arızalı olarak kullanıyorum. Eğer Ataköy'e gider ve çözüm bulabilirseniz Nurettin Beyi ben de rahatsız edebilirm, tabii müsaade ederse

Yorum

bu kötü haber işte peki sizin sorun tam olarak nedir? benimkinde teyp aux ve usb bölümüne dahi hiç girmiyor...sanki öyle bir özellik hiç yok gibi
                F30 Sport+

Yorum

Aynı şekilde, çalıştığı zamanda USB aygıtın ışıkları yanar, daha sonra AUX tuuna basınca USB önce yklenir sonra da menüde tüm şarkılar görülürdü (ne güzel günlerdi). Sonra ışık yanmaz oldu (aygıt elektrik almaz oldu yani) ve tuşa basınca dirket CD yüklü değil mesajını vermeye başladı (sanki USB fonksiyonu yok gibi)
                  Balkan otoda önce program güncellediler, işe yaramayınca aracın ön panelini söktüler. Soketler yerinden çıkmış yeniden taktık dediklerinde alet çalışıyordu. 2 hafta sonra problem tekrarladı. Önce Lüleburgaz Servise, sonra da Antalya servise götürdüm ancak ikisinden de edindiğim izlenim ne yapacakları konusunda bir fikirleri olmadığı yolunda oldu.
                  Umarım sen sorunu çözebilirsin
                  Zaten forumda bir-iki kişide de benzer sorun var, onlar da ilgiyle takip edecektir gelişmeleri

Yorum

Gökhancım geçmiş olsun,Allah daha büyük arızalardan korusun.Benim aracımda da arada bir usb aygıtını görmüyor daha sonra teybi kapatıp açınca veya usb'yi söküp takınca düzeliyor.Benim dikkat ettiğim kadarıyla usbden müzik dinlerken kontağı kapatınca bu hatayı veriyor.Belki de sık sık tekrarında tamamen arızaya geçiyordur.Valla üzüldüm şimdi inşallah tez zamanda çözülür problem..
                    Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
                      Gökhancım geçmiş olsun,Allah daha büyük arızalardan korusun.Benim aracımda da arada bir usb aygıtını görmüyor daha sonra teybi kapatıp açınca veya usb'yi söküp takınca düzeliyor.Benim dikkat ettiğim kadarıyla usbden müzik dinlerken kontağı kapatınca bu hatayı veriyor.Belki de sık sık tekrarında tamamen arızaya geçiyordur.Valla üzüldüm şimdi inşallah tez zamanda çözülür problem..
                      Abi benimkide seninki gibiydi ama en sonunda böyle oldu işte inşallah seninkide aynı sorunu yaşatmaz...
                      F30 Sport+

Yorum

servis sorunu hiçbir şekilde çözemezse, sorun sonradan oluşmuş olmasına rağmen ayıplı mal olarak değiştirilebilir mi acaba?
                        InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                          servis sorunu hiçbir şekilde çözemezse, sorun sonradan oluşmuş olmasına rağmen ayıplı mal olarak değiştirilebilir mi acaba?
                          valla gücüm yok o işlerle uğraşamaya artık çağrı aman çözsün bi şekilde.
                          F30 Sport+

Yorum

geçmiş olsun aynı problem bendede oldu servise bıraktım soketlerinde problem oluşmuş malum ankara yollarında soketleri sabitlendi ve düzeldi. Birde benim şahsi bir tecrübem oldu şöyleki araçta usb den şarkı dinlerken kontağı kapanıp açtıktan sonra tekrar usb den çalmaya devam etmiyordu radyoya geçiriyordu düğmesine basınca çalışmıyordu usb yi tekrar çıkarıp takınca görüyordu cihazı. sonra usb diski fat 16 ile biçimlendirdim o günden beri kontak kapatım açsam dahi en son hangi sistemde ise o şekilde çalışmaya başlıyor yani usb de stop ettiysem tekrar açtığımda tekrar usb de başlıyor. şans belki ama şuan bu şekilde çalışıyor.
                            1.6 T 2010 Olimpik Beyaz Edition-Elegance

Yorum

bende de aux cıhazı hatası verıyordu programla duzelmedı teyp kople degıstı
                              2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

İşleniyor...
                              X