Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yardımınıza ihtiyacım var...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: yardımınıza ihtiyacım var...

Orjinal yazı sahibi: mrt35
    tamam ozaman kaskodan yaptırmak şart oldu...napalım oda nazarlık olsun diyelim...
    Mümkünse kaskonu bozmamaya çalış. Daha sonra aracı satarken tramer kaydında gözükür,önemsiz bir şey olduğunu karşındakine anlatamayabilirsin. Bodykit yaptıracaksan zaten sıkıntı yok.

Yorum

evet murat abi birde o kunu var tramer kaydı haklısın ama o bölge tırtırlı olduğu için başka nasıl halledilebilinirki?

izmir bir şehir değil,bir yaşam tarzıdır

Yorum

Bodykitte sikinti garaj rampalarinda on kisim surtuyor.

Yorum

araç zaten yüksek bi araç sıkıntı olacağını zannetmıyorum body kitle ...belki hiç ona bile ihtiyaç kalmaz...

Yorum

Yok on kisim surtuyor arkadasimdan biliyorum on kismin altina ikinci bir ek yapiyolar burun yere birhayli yakin oluyor.

Yorum

Abi gecmis olsun ama belki hayirli bi ise vesile olur belli mi olur irmscher marspiyel yakisir
              2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet.goktepe
                Yok on kisim surtuyor arkadasimdan biliyorum on kismin altina ikinci bir ek yapiyolar burun yere birhayli yakin oluyor.
                Ben yayla birlikte kullandım bir sıkıntı yaşamadım.İrmscher idi benimki..

Yorum

fofolar biraz büyük sanırım, eğer hasar çok büyük değil ise rutuj yaptır derim, siyahta ve marspiyelde çok fazla sırıtmaz, diğer seçim marşpiyerlere body kit yaptırbilrsin, tamamen kapanmış olur, 3.tercih ise boyatmak, o bölge zımparayla güzelce temizlenir, göçük varsa çekilip mcunlanır, ardından pütür atılır, son olarak boya ve vernik, ama orjınal gibi olurmu denemek lazım, hassas bi bölge...

Yorum

Benim araçta aynı sekilde içe çökmüştü autoking de yaptırmıştım 250 gibi birakamdi yanlış hatırlamıyorsam camurlugun ucuna çıkarmamaya çalışın gerisi sorun olmaz gecmis olsun..

Yorum

bereket malzeme çok sağlam ve dayanıklıymış boyayı sökmemiş çok fazla sadece vakumla çektirmek gerek anlaşılan...

Yorum

bugün aracı sanayiye götürdüm çektirme yoluyla eşiği doğrultup boyadılar eski halini aldı çok şükür 1300 lira bile fiyat veren oldu ama tanıdık aracılığıyla 150 tlye yaptırdım ben ...yinede body kit yaptırmak istiyorum sadece yan marşbiyeller için boyada dahil 300 tl de ona fiyat verdiler sizce fiyat iyimi maşbiyeller için 300 tl iyimidir?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mrt35
                          bugün aracı sanayiye götürdüm çektirme yoluyla eşiği doğrultup boyadılar eski halini aldı çok şükür 1300 lira bile fiyat veren oldu ama tanıdık aracılığıyla 150 tlye yaptırdım ben ...yinede body kit yaptırmak istiyorum sadece yan marşbiyeller için boyada dahil 300 tl de ona fiyat verdiler sizce fiyat iyimi maşbiyeller için 300 tl iyimidir?
                          bence iyi bi fiyat
                          Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                          [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

bencede emre abi ama sadece maşbiyeller olurmuki diyorum yaptırmışken komplemi yapsak acaba

Yorum

Eski aracımda yeni aracımda siyahtı ve aracın orjinalliği bozulmasın(boyatarak) diye siyah folyo ile çözüyordum ufak tefek çizikleri
                              İnsignia 1.6 T Sport -- Flexride -- Sunroof -- AFL Far --
                              Recaro Spor Koltuk -- İnfinity Surround System -- DVD800Turn Push -- Spor pedallar -- 19 Jant -- Piano Lake Konsol -- Park Assist --

Yorum

İşleniyor...
                              X