Duyuru

Collapse
No announcement yet.

UÇURUM OLSA ÖLDÜREN GERİ VİTES

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: UÇURUM OLSA ÖLDÜREN GERİ VİTES

Bugün ben de motor soğukken dik bir yokuşta durdum ,kalkamadım.Çok da zorlamadım balata için ama rezil oldum. Gaz vererek kalkmaya çalıştım ama gene zorlandı,iyi kötü çıktım sonra.Motor soğuk olduğu için mi acaba? Aynı yokuşu motor sıcakken çok rahat çıkıyor arkadaş.
    2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
      Şimdi arkadaşlar eğer geri vites dişlisi biraz daha büyük ve güçlü olsaydı bu sefer 250 görmek değil 200 zor görürüz bildiğim kadarıyla araçlar performans için tasarlanmış evet dik yokuşlarda geri geri çıkmak gerçekten zor F1 araçlarıda geri geri gidemiyor böylelikle kendimizi avuturuz

)))))))))
      F30 Sport+

Yorum

Beyler Bi Hatırlatma; 45 Derecelik Rampa; 100 de 100 Eğim Demektir. Yani Aracı Yatayda 10mt. Metre İleri Götürdüğünüzde, Dikeyde Yine 10 mt. Tırmandırmışsınızdır Anlamını Taşır. 10 mt. de Kabaca 4 Apartman Katı Denilebilir.
        Ben El İnsaf Der Başka Arabaların da Böyle Bir Rampayı Çıkıp Çıkamayacakları Konusunda Her Zaman Endişe Duyarım...
        İyi Forumlar.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Beschäler Insignia
          Beyler Bi Hatırlatma; 45 Derecelik Rampa; 100 de 100 Eğim Demektir. Yani Aracı 10mt. Metre İleri Götürdüğünüzde Yine 10 mt. Tırmandırmışsınızdır Anlamını Taşır. 10 mt. de Kabaca 4 Apartman Katı Denilebilir.
          Ben El İnsaf Der Başka Arabaların da Böyle Bir Rampayı Çıkıp Çıkamayacakları Konusunda Her Zaman Endişe Duyarım...
          İyi Forumlar.
          45 derecede 10 mt gitmek hipotenüs'te 10 mt gitmek demektir..
          Bu durumda pisagor dik üçgen teoremi uygulanır..
          Rampada kat edilen 10 mt yol yerden yaklaşık 7,07 mt yükselmek demek oluyor..
          önemli not : amacım iletinizi ya da aracın geri vitesini eleştirmek değildir..
          Edit : Hesaplama hatası - yanlış bilgi düzeltildi

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

Gerekli Düzeltme Yapılmıştır.
            Yanlış İfadeyi Engellemesi İçin Eklenmiştir: http://b1212.hizliresim.com/14/1/ggk88.jpg

Yorum

Yanlış İfadeyi Engellemesi İçin Eklenmiştir: http://b1212.hizliresim.com/14/1/ggk88.jpg
              Karsinizda mimar var beyler yanlis olmasin
              2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Bence böyle

Not: Hesaplamalar kağıt üstünde cetvel yardımı ile yapılmıştır,pi sayısı 3 alınmıştır .

Yorum

opps mesai sonu iyiden yorgun kafa ile sağlam yanlışlık olmuş arkadaşlar kusura bakmayın?
                  ben de düzeltmeyi yapıyorum şimdi..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tozse
                    Bence böyle

Not: Hesaplamalar kağıt üstünde cetvel yardımı ile yapılmıştır,pi sayısı 3 alınmıştır .
                    0
                    aynen .. 45 derecelik rampada10 mt gidildiğinde yerden yaklaşık 7,07 mt yükselmiş oluyoruz.. a2+b2=c2 ( 45 derecede a=b)

Yorum

ben hiç böyle bir sorun yaşamadım tabi dizelin tork farkı var. hatta çok dik rampalarda el frenini çekip çıkıyorum böylece geri kaçmıyor
                      Insignia 2.0 cdti cosmo flexride

Yorum

Arkadaşlar o yoldaki eğim gerçekten 45 derece ise 4x4 arazi vitesi bir suv anca çıkar. Avrupa birliği karayolları standartında max eğim 9 derecedir. İstisnaları vardır. Fakat 45 derece eğim gerçekten çok fazladır. Böyle bir eğimi bir de geri geri çıkmaması değil, eğer çıkan olursa onu tartışmak lazım
                        İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

45 derece yokuş örneği

http://www.youtube.com/watch?v=4U-yFmnu0sY#
                          InsigniaTEAM

Yorum

Bunun insignia ile bir alakasının olmadıgını düşünüyorum. Uygun lastik ve araç kombinasyonu olmadıgı sürece hangi araç olursa olsun sonucun farkedecegini sanmıyorum.

http://www.youtube.com/watch?v=iV8pB6OQCTI#

http://www.youtube.com/watch?v=i-17TFNzw-0#

Yorum

İlk İfademi Daha Dikkatli Okuduğumda YATAYDA 10 Metre Yol Almak İçin Dediğimi Görebiliyorum, Rampada Alınan Yolu Kastetmediğimi de

Yorum

Kim ne derse desin, bizim araçların, en azından bir kısmında, volan seti dandik..yada motor şanzıman volan üçlüsü uyumlu değil... geri vitesi de seri kalkışları da hep problemli...bir arkadaş baskı balata volan problemini çözmüştü nasıl acaba aracının durumu şimdi ??
                                2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

İşleniyor...
                                X