Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ARACIMDAN GELEN ÖTME/ISLIK SESİ.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: ARACIMDAN GELEN ÖTME/ISLIK SESİ.

sesi iyice dinleyin.. motorun sağ tarafından gelen inceden bir ıslık sesi ise su devir daim pompasına baktırın..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insgna44
      sesi iyice dinleyin.. motorun sağ tarafından gelen inceden bir ıslık sesi ise su devir daim pompasına baktırın..
      Frene basınca sol tekerden geliyor ama servise bir daha baktırıcam teşekkürler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hakem
        Orjinal yazı sahibi: insgna44
        Frene basınca sol tekerden geliyor ama servise bir daha baktırıcam teşekkürler
        Frenle beraber tekerden geliyorsa fren balatalarının disk te çıkardığı sestir.. sorun yok o zaman .. önemli bişey deil.. diskler çizldiğinde ses yapabiliyor.. bildiğim kadarıyla çıkarıp temizliyorlar.. oda kısa süre sonra eski haline dönüyor.. yapılacak bişey yok gibi..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Sabah serviste de aynen dediğinizi gibi balatadaki çiziğin sese neden olduğunu söylediler uygun bir zamanda temizleticem ilginiz ve bilginiz için tekrar teşekkür ederim

Yorum

Geçmiş olsun. Ben de yakında servise gireceğim bi taşlatayım diyorum. Gerçi bende ses yok ama... Sizin ses kesilirse bilgi verir misiniz? Ona göre ben de karar vereyim...
            2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Aynı sorun bizim arabada da var düşük hızlarda fren pedalını 1-2 cm bastığınızda frenlerden ses geliyor temizletince bir süre geçiyormuş sonra tekrar aynı şekilde devam ediyormuş. öğrendiğim kadarıyla balataları değiştirmek problemi tamamen çözüyormuş

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Flesius
                Geçmiş olsun. Ben de yakında servise gireceğim bi taşlatayım diyorum. Gerçi bende ses yok ama... Sizin ses kesilirse bilgi verir misiniz? Ona göre ben de karar vereyim...
                Dün 120 km bugün 65-70 km kulandım ses gelmiyor hatta dün 20-25 km sesi kaydetmek için sürekli fren yaptım ama ses geldi

Yorum

Arkadaşlar 2010 1.6T insiğnia sahibiyim yaklaşık 700km önce aracımın sofor tarafından kalorifer yerinden hareket halindeyken ara ara ıslık sesi gelmeye başladı. Ses geldikten sonra ben 60 bin bakımını yaptırdım.Ancak gelen ses giderek artı. Bakım yaptırdığımda ustaya sorduğumda turbonun basınç sesi olduğunu söyledi ve normal dedi.ama ses giderek artı. Bugünde araç rolontideyken hafif gaza dokunduğumda aynı sese benzer ses duydum.bunun nedeni nedir acaba. Açil yardımlarınızı bekliuorum

Yorum

İşleniyor...
                  X