Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Baskı Balata Sorunum Çözüldü ve Dahasıda var..Herkesin bu konuya bakması lazım

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Baskı Balata Sorunum Çözüldü ve Dahasıda var..Herkesin bu konuya bakması lazım

Orjinal yazı sahibi: berkay55
    Orjinal yazı sahibi: manda kasa
    geçmiş olsun
    dırek almanya opel e şıkayet edebılırsen et daha faydalı olur.
    bır de dızellerde böyle sıkıntı var mı?
    jantların da cok guzel.jantlar ıle ılgılı bır sıkıntın var mı?özellıkle konfor yonunde.18 ıle cok farkı var mı?cukurlara dusmede.burası turkıye yollar köstebek gıbı...
    Şikayet konusunda fazla uğraşamadım.Sınavlar nedeniyle haftalardır foruma bile giremedim zaten.En büyük hatamız işin üstüne gitmemek aslında gitmek lazım..herneyse..jantlara gelince 18'' e göre dağlar kadar fark var tabikide.Aracı çok dikkatli kullanmanız gerekiyor.Türkiye şartlarında bu çok zor oluyor ama ben alıştım..
    Ayrıca eklemek istiyorum.Baskı balata volant değişeli 1.5 ay oldu ve araçtan en ufak bir şikayetim yok.Yani sorun tekrarlamadı.Ben kullanış tarzımı değiştirmedim.Aynı şekilde kullanmaya devam ettim.Burdan da şunu anlıyoruz volantta bir sorun vardı.Fabrikasyon bir sıkıntıda olabilir başka birşeyden dolayı kaynaklanmışta olabilir.Servis bozuk volant üzerine yeni baskı balatayı taktığından sorun ondan tekrarlamıştı.Ancak şimdi hiçbir sıkıntı yok.
    Ustanızın ismini adresini verebilir misiniz?aynı sorunlardan muzdaribim
    İnsignia 1.6 T Cosmo-Beyaz-navi

Yorum

İşleniyor...
    X