Ynt: Baskı Balata Sorunum Çözüldü ve Dahasıda var..Herkesin bu konuya bakması lazım
Orjinal yazı sahibi: taner
Servisle ilgili yaşadığın sorunu bence Opel Almanya ya da ilet hem Türkçe hende olabildiğince İngilizce olarak resimli bir şekilde.Servisler malesef bu işi biz biliriz millete yuttururuz kimse bir şey anlamaz havasında.
Tekrardan geçmiş olsun ve güle güle kullan
dediğiniz gibi durumu opelin merkezine iletecem..ne gerekiyorsa yapacam bu işin peşini bırakmak yok.yapısı bozulmuş ve çatlamış bir volanın üzerine baskı balata takmak neymiş hesabını verecekler..kaç aydır bu işle uğraşıyorum her defasında kullanıcı hatası olmadığını savunmuştum..ve tezim doğru çıktı.sonuna kadar uğraşcam bu işle.
Ynt: Baskı Balata Sorunum Çözüldü ve Dahasıda var..Herkesin bu konuya bakması lazım
Orjinal yazı sahibi: BerkerCELIK
Sabit volan takılabileceği Alman mühendislerin aklına gelmiyorda bizim ustaların aklına geliyor... İlginç değil mi?
bunu hangi anlamda dediniz anlyamadım doğrusu..biraz daha net konuşabilirseniz daha iyi olacağını düşünüyorum..
ama yinede bir açıklama yapmak istiyorum..opeldekilerde sizin gibi demişti en başta Alman mühendisliği vsvs..Benim dayımda mercedes vardı bir zamanlar.Türkiye ye gelen 3 tane mercedesten birini o almıştı.Dayım o mercedesle ne sıkınıtlar yaşadı.O nedenle Alman mühendisliğiymiş ya da başka birşeymiş daha bunlara bakmıyorum ben.Şu piyasada herkes nasıl kar ederim ona bakıyor.Şu parçayı nasıl 10 liraya değilde 5 liraya üretirim ona bakıyor.Ya da satış sonrasından sonra nasıl para kazanırım ona bakıyor..
Orjinal yazı sahibi: berkay55
Sabit volan takılabileceği Alman mühendislerin aklına gelmiyorda bizim ustaların aklına geliyor... İlginç değil mi?
bunu hangi anlamda dediniz anlyamadım doğrusu..biraz daha net konuşabilirseniz daha iyi olacağını düşünüyorum..
ama yinede bir açıklama yapmak istiyorum..opeldekilerde sizin gibi demişti en başta Alman mühendisliği vsvs..Benim dayımda mercedes vardı bir zamanlar.Türkiye ye gelen 3 tane mercedesten birini o almıştı.Dayım o mercedesle ne sıkınıtlar yaşadı.O nedenle Alman mühendisliğiymiş ya da başka birşeymiş daha bunlara bakmıyorum ben.Şu piyasada herkes nasıl kar ederim ona bakıyor.Şu parçayı nasıl 10 liraya değilde 5 liraya üretirim ona bakıyor.Ya da satış sonrasından sonra nasıl para kazanırım ona bakıyor..
Sana fazlasıyla katılıyorum berkay, aynı zamanda sorunun jantlarının 20 inç olmasıyla falan hiç alakası yok.. 18 inç jantı olan benim aracımda da şanzıman aynı şekilde konforsuz... bir tanıdığımın geçtiğimiz günlerde sattığı 130 luk edition 17 inç jantta bile aynı sorun vardı...abi ne biçim bir kavraması var bunun diye sattı... Opel bir sonraki seride vites kutusunu yenilemeli..
2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler
Orjinal yazı sahibi: bassoprofondo
Sana fazlasıyla katılıyorum berkay, aynı zamanda sorunun jantlarının 20 inç olmasıyla falan hiç alakası yok.. 18 inç jantı olan benim aracımda da şanzıman aynı şekilde konforsuz... bir tanıdığımın geçtiğimiz günlerde sattığı 130 luk edition 17 inç jantta bile aynı sorun vardı...abi ne biçim bir debriyajı var bunun diye sattı... Opel bir sonraki seride vites kutusunu yenilemeli..
Orjinal yazı sahibi: cagri
Orjinal yazı sahibi: bassoprofondo
Sana fazlasıyla katılıyorum berkay, aynı zamanda sorunun jantlarının 20 inç olmasıyla falan hiç alakası yok.. 18 inç jantı olan benim aracımda da şanzıman aynı şekilde konforsuz... bir tanıdığımın geçtiğimiz günlerde sattığı 130 luk edition 17 inç jantta bile aynı sorun vardı...abi ne biçim bir debriyajı var bunun diye sattı... Opel bir sonraki seride vites kutusunu yenilemeli..
130luklar hep otomatik vites gelmedimi?
valla abi adamın dediği aynen buydu, vites değiştirirken çok sarsıntılıymış otomatik şanzımanı, özellikle de triptronik moda alamaz oldum diyordu.. hadi biz 1.6 T yi alalı 2 senedir 13000 km anca yapmışız, ama o arkadaş 4 ayda epey bir km yapmıştı... yokuşlu yayla yollarına falan çok gitti araç.
Tabii ki o aracın vites düzeneğiyle bizim manueller farklı bizim volant sorunu gibi değildir onunki, ama şanzıman tipi farklı olan bir araçta bile vites geçiş sorunu gözlenmiş.. opel bütün insigniaların şanzımanlarını yenilesin demem bundan
2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler
Berkay göndereceğin mail i bana gönderebilirsen almanca ya çevireyim öyle opel almanya ya gönderelim. Bu opel türkiye vurdum duymazlığı bir yere kadar...
Orjinal yazı sahibi: troop
Berkay göndereceğin mail i bana gönderebilirsen almanca ya çevireyim öyle opel almanya ya gönderelim. Bu opel türkiye vurdum duymazlığı bir yere kadar...
çok teşekkürler..o zaman maili biran önce yazıp gönderelim
Kardesim cok gecmis olsun. Bu can siklcl durumu cozmen cok iyi olmus, paylasimlarin icin de tesekkur ederim. Dilerim en kisa zamanda hakliligini kabul ettirip bu isi sonlandirirsin. Ayrica birsey sormak isterim.. Bu sorunu ilk yasadigindan itibaren sana kaca patladi bu olay ne kadar harcadin bizlere bilgi verebilir misin acaba?
Orjinal yazı sahibi: alpAckl
Kardesim cok gecmis olsun. Bu can siklcl durumu cozmen cok iyi olmus, paylasimlarin icin de tesekkur ederim. Dilerim en kisa zamanda hakliligini kabul ettirip bu isi sonlandirirsin. Ayrica birsey sormak isterim.. Bu sorunu ilk yasadigindan itibaren sana kaca patladi bu olay ne kadar harcadin bizlere bilgi verebilir misin acaba?
geçmiş olsun dilekleriniz için ben teşekkür ederim..
volan+baskı+balata+debriyaj bilyası = 1.750 tl + işçilik
geçmiş olsun
dırek almanya opel e şıkayet edebılırsen et daha faydalı olur.
bır de dızellerde böyle sıkıntı var mı?
jantların da cok guzel.jantlar ıle ılgılı bır sıkıntın var mı?özellıkle konfor yonunde.18 ıle cok farkı var mı?cukurlara dusmede.burası turkıye yollar köstebek gıbı...
Orjinal yazı sahibi: manda kasa
geçmiş olsun
dırek almanya opel e şıkayet edebılırsen et daha faydalı olur.
bır de dızellerde böyle sıkıntı var mı?
jantların da cok guzel.jantlar ıle ılgılı bır sıkıntın var mı?özellıkle konfor yonunde.18 ıle cok farkı var mı?cukurlara dusmede.burası turkıye yollar köstebek gıbı...
Şikayet konusunda fazla uğraşamadım.Sınavlar nedeniyle haftalardır foruma bile giremedim zaten.En büyük hatamız işin üstüne gitmemek aslında gitmek lazım..herneyse..jantlara gelince 18'' e göre dağlar kadar fark var tabikide.Aracı çok dikkatli kullanmanız gerekiyor.Türkiye şartlarında bu çok zor oluyor ama ben alıştım..
Ayrıca eklemek istiyorum.Baskı balata volant değişeli 1.5 ay oldu ve araçtan en ufak bir şikayetim yok.Yani sorun tekrarlamadı.Ben kullanış tarzımı değiştirmedim.Aynı şekilde kullanmaya devam ettim.Burdan da şunu anlıyoruz volantta bir sorun vardı.Fabrikasyon bir sıkıntıda olabilir başka birşeyden dolayı kaynaklanmışta olabilir.Servis bozuk volant üzerine yeni baskı balatayı taktığından sorun ondan tekrarlamıştı.Ancak şimdi hiçbir sıkıntı yok.
Yorum