Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Baskı Balata Sorunum Çözüldü ve Dahasıda var..Herkesin bu konuya bakması lazım

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Baskı Balata Sorunum Çözüldü ve Dahasıda var..Herkesin bu konuya bakması lazım

tekrar geçmiş olsun. sorunlardan tamamen kurtulmanıza çok sevindim, vites geçişleri ve debriyajın yumuşaklığına da imrendim doğrusu. kazasız belasız keyifle kullanırsınız inşallah.
    bir şey merak ettim. araca sabit volanmı takıldı, yoksa orjinalimi.
       2012 1,3 ASTRA J BEYAZ

Yorum

Ynt: Baskı Balata Sorunum Çözüldü ve Dahasıda var..Herkesin bu konuya bakması lazım

Orjinal yazı sahibi: adamsapple
      Araçta 20 jant olması bu volanın ömrünü olumsuz olarak etkiliyor olabilir mi? Sanırım bu jant ve lastik kombinasyonu oldukça ağır
      benim ve ustamında aklına bu geldi en baştan beri..o zamanda dedik o zaman bunu neden opsiyonel olarak sunmuşlar diye..ama yinede jantları 18'' e küçültcem bayramdan sonra ilk işim bunu halletmek olcak.bu jant ve lastikleride satacam

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HkmdR
        Öncelikle çok geçmiş olsun inşallah bi daha olmaz.

Ya şimdi ben forumda okuyorum bazı arkadaşlarda yazıyo onlarda da sorun çıkmış şimdi bende tereddütte kaldım acaba benim aracımdada olurmu diye aracımı satmayı bile düşündüm şuandan itibaren ama aracımda şuan allaha şükür hiç bir sorun yok ama ileri zamanlarda çıkarmı ? Bi bilgi verirseniz çok teşekkür ederim araç 8.500 km de.( Bi de vites geçişlerinde araç sallanıyo sanki onda bi sorun çıkar mı? )

İyi forumlar...
        Aracınızda sorun çıkar mı çıkmaz mı bunu bilemiyorum..Yetkili servise götürün dicem kullanıcı hatası dicekler baskı balata bitmiştir dicekler büyük ihtimal.Yani aynı sorunu sizde yaşayabilirsiniz..Araç sallanması normal değil.Bende de önceden çok oluyordu ancak şimdi 0 diyebilirim ,hiç olmuyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HAN_____
          tekrar geçmiş olsun. sorunlardan tamamen kurtulmanıza çok sevindim, vites geçişleri ve debriyajın yumuşaklığına da imrendim doğrusu. kazasız belasız keyifle kullanırsınız inşallah.
          bir şey merak ettim. araca sabit volanmı takıldı, yoksa orjinalimi.
          teşekkürler..
          araca orjinal volan takıldı.1,6 t lar için daha sabit volan piyasaya çıkmamış.Ancak yurt dışından araştırıp getirtmeniz gerekiyor Erhan abinin yaptığı gibi.Bu arada 1.4 motorlarda sabit volan kullanıyor bunuda tekrar belirtmek isterim ama bu sabit volan 1.6 lara olmuyor malesef.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Azure
            Tahminen volanttan oldugunu kabuullenseler kullanıcı hatası dieyemicekleri icin eger aracın garantisi varsa servis kendi deistirmek zorunda kalcaktı ve muhtemel 3 ay sonra 2. baskı balatası deistirip karı cebe atma hayallerinden de olcaklardı bu yuzden bole bi olay yasanmıs olabilir.
            +1

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
              paylaşım için teşekkürler Gecmis olsun
              teşekkürler emre abi

Yorum

yine aynı hareketli volan takıldıysa bu problem ilerde tekraryalabilir mi acaba Berkay? bahsettiğiniz gibi sabit volan olsa ve takılsaydı nasıl olurdu acaba
                Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sensation
                  yine aynı hareketli volan takıldıysa bu problem ilerde tekraryalabilir mi acaba Berkay? bahsettiğiniz gibi sabit volan olsa ve takılsaydı nasıl olurdu acaba
                  bu soru benim kafamı da kurcalıyor işte.ama şu da var.biz aracı ilk aldığımız gün bile bu şekilde değildi yani vites geçişleri bu kadar net olmuyordu debriyaj bu kadar yumuşak değildi.her açıdan ilk haliyle şimdiki hali çok çok farklı.o nedenle ben volanda fabrikasyon bir hata olduğunu düşünüyorum.volanın yüzeyinde de hafif bir yamukluk vardı zaten.fotoğraflarda gördüğünüz gibi ölçüm yaptı ustam.yüzeydeki yamukluk nedeniyle balata volana tam yapışmamış ve hep içten ve dıştan yemiş..
                  ama bu dediğin gibi bu sorun ilerde tekrarlanırsa o zaman bu kasaya hareketli volan olmuyor diyebiliriz kesinlikle.çünkü bu kullanıcı hatası vs olamaz.bu tamamen mühendislik hatasıdır.kim ne derse desin..bir süre sonra sabit volanı üretilir zaten yan sanayi olarak.o takıldığı taktirde daha hiçbirşey olmaz araca.1.4 t larda olduğu gibi hiçbir sorun çıkarmaz.

Yorum

en sonunda sororun cozuldu gule gule kullan

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Servisle ilgili yaşadığın sorunu bence Opel Almanya ya da ilet hem Türkçe hende olabildiğince İngilizce olarak resimli bir şekilde.Servisler malesef bu işi biz biliriz millete yuttururuz kimse bir şey anlamaz havasında.
                      Tekrardan geçmiş olsun ve güle güle kullan

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
                      17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
                      35GB5825  A Rh+

Yorum

Bilgileriniz için teşekkür ederim.Güle güle kullanın
                        2011 1.6 180 HP T. Beyaz,Siyah Tavan,Cam filmi,19 İnç jant,Navigasyon,Ledli sinyal lambası,Ayna alt ledi,Krom kapı kolu,Kapı altı logo.

http://i.hizliresim.com/LpNkQb.jpg

Yorum

20 jant siparişi verecektim az daha. orijinale devam bu durumda. araç zaten ağır, motoru, aktarma organlarını fazla zorlamanın anlamı yok.

Yorum

Aklında bulunsun fabrikanın taktığı 18 jantlar da çok hafif değil. serviste kazalı yeni kasa astra sport vardı (17 jant) . jantlar falan hep kırılmış, yeni jantlar kutularda gelmiş arabanın içinde duruyordu. bir de baktım kutunun üzerinde ağırlığı yazıyor. 12 kg. 500 gr karton kutu ağırlığı olsa jant 17 olmasına rağmen 11,5 kg falan demek ki. ben megane coupeme 18 jant taktım könig ultra hafif olandan. sanırım 8 kg civarında. arabam kesinlikle olumlu etkilendi. büyük ihtimalle orijinali (17 jant) 11-12 kg vardı. Takarsan bu tip bir şey al.

Yorum

Aklında bulunsun fabrikanın taktığı 18 jantlar da çok hafif değil. serviste kazalı yeni kasa astra sport vardı (17 jant) . jantlar falan hep kırılmış, yeni jantlar kutularda gelmiş arabanın içinde duruyordu. bir de baktım kutunun üzerinde ağırlığı yazıyor. 12 kg. 500 gr karton kutu ağırlığı olsa jant 17 olmasına rağmen 11,5 kg falan demek ki. ben megane coupeme 18 jant taktım könig ultra hafif olandan. sanırım 8 kg civarında. arabam kesinlikle olumlu etkilendi. büyük ihtimalle orijinali (17 jant) 11-12 kg vardı. Takarsan bu tip bir şey al.
                              evet dediğiniz gibi ağırlık olarak çok fark etmiyor ama ben ağırlığından çok kullanışlı olmadığı için 18 janta geçecem.Bizim yollarımıza bu jant gelmiyor

Yorum

20 jant siparişi verecektim az daha. orijinale devam bu durumda. araç zaten ağır, motoru, aktarma organlarını fazla zorlamanın anlamı yok.
                                zorlamadan çok kötü yolda kullanamıyorsunuz 20'' jantı.yoksa pek bi kg farkı yok

Yorum

İşleniyor...
                                X