Duyuru

Collapse
No announcement yet.

cruise control yakıt tüketimini arttırıyor!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: cruise control yakıt tüketimini arttırıyor!

ayağına hakim biri .CC den daha az yakıt yakarak kullanabilir arabasını...yokuş aşağı . CC yakıtı kesmiyor.. ..
    2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
    [center]

Yorum

valla ozaman sizin arabalarınız problemli biz Vectra'da yokuş aşağı CC ile anlık tüketimi 0.0 yaptığını görüyoruz ihihi
      InsigniaTEAM

Yorum

Bir depo ile ankaraya gidip geldiniz yani öyle mi?

Evet 185 tl benzinle gidip geldim. ankara şehir içinde de bir gezintide yaptım.(841 km ) valla beni bile şeşırttı bu değerler. eğer yola devam etseydim herhalde . muğlaya kadar giderdim
        Orjinal yazı sahibi: alperen_54
        Orjinal yazı sahibi: aykut
        perşembe günü samsun dan ankara ya ben ve 3 kişi birde çeyreklik ( benim oğlan ) : )))))) yolculuk yaptık. toplam 841 km . ortalama 6.0 lt. benzin tüketimini yakaladım .( 90-95 ) yolu % 90 nını cruıse de gittim. manuel gazla gitsem daha nekadar azalırdı bilmem ama bana bu değerler çok iyi geldi
        Bir depo ile ankaraya gidip geldiniz yani öyle mi?
        Orjinal yazı sahibi: kayalık
        Uzun yolculuklarda benim için en büyük sıkıntı bacak ağrısıdır. Cruize kontrol bu sıkıntıyı ortadan kaldırdığı için çok büyük rahatlık. Ancak bunun kötü yanı yokuş yukarı giderken araç hızı sabitlemek için fazla miktarda yakıt tüketimi yapıyor. Ancak verdiği rahatlık nedeniyle bunu önemsemiyorum.
        Cruise kontrol ile giderken zaman zaman şu komik durumu yaşadığım olur. Ben genelde hızımı 100'e sabitleyerek giderim. Benden biraz hızlı bir araç düzlükte bana yaklaşıp geçmeye teşebbüs ederken yokuş yukarı durumda her seferinde hızı azalır ve geri kalıp sollamaktan vazgeçer. Sonra düzlükte tekrar geçmeye çalışır. Bu durumu bir araç ile 7-8 defa yaşadığım olmuştur. Sürücü bunu kıllık olsun diye yaptığımı düşünmesi olası.
        Aynı şeyi bende yaşıyorum inadına yapıyomuş gibi oluyo

Yorum

alıntıyı çok iyi kullanamadım kusura bakmayın ihihi ihihi ihihi

Yorum

Bir depo ile düz yolda 1000 km çok rahat bunu daha önce söyledik kaç kere

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
            17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
            35GB5825  A Rh+

Yorum

İşleniyor...
            X