Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Klima soğutması hakkında

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Klima soğutması hakkında

Arkadaşlar aracımın klima soğutması bana yeterli gelmiyor. Geçenlerde arkadaşın Mazda-6 'sına bindim benimkinden çabuk soğuttu. Hani, benim araç çok az soğutsa diyecem ki "gaz kaçağı var". ayrıca koltuk soğutmasından hiç memnun olmadığımı daha önce de belirtmiştim.
    opel astra beni şaşırtıyordu bu hayal kırıklığına uğratıyor.
    1,6 Turbo cosmo+nav+ergo deri

Ynt: Klima soğutması hakkında

Aracınızdaki gaz seviyesini kontrol ettirin.
    Önce gazı boşaltcaklar, sonra yeniden basacaklar. Benim bir önceki aracımda az soğuttuğundan şikayetçiydim.
    400 çıkmıştı, 500 e tamamladılar, düzelmişti.

Orjinal yazı sahibi: Tolga (mephisto68)
    Arkadaşlar aracımın klima soğutması bana yeterli gelmiyor. Geçenlerde arkadaşın Mazda-6 'sına bindim benimkinden çabuk soğuttu. Hani, benim araç çok az soğutsa diyecem ki "gaz kaçağı var". ayrıca koltuk soğutmasından hiç memnun olmadığımı daha önce de belirtmiştim.
    2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

bende aynı dertten muzdariptim.
      servise gidip gaz ölçümü yaptırdığımda tam olduğunu söylediler
      ve bir öneride bulundular
      klimayı ilk çalıştırdığımızda genelde çabuk soğutması için en yüksek üfleme hızına alıyoruz buda havanın tam soğutulmadan içeri verilmesine neden oluyor
      bunun yerine üçüncü kademede çalıştırmak havanın soğutucu kanallardan daha yavaş geçerek daha iyi iklimlenmesine ve içerinin daha çabuk soğumasına olanak sağlıyor.ben bu öneriden sonra denemeye başladım gerçekten hissedilir derecede bir fark oldu önerim sizinde denemeniz. sonuç alamazsanız mehmet beyinde dediği gibi bir yetkili serviste gaz ölçümü yaptırmanız.
      umut
      sağlık sektörü
      şanlıurfa
      27 B 8326
      İNSİGNİA 2.0 160 HP CDTİ COSMO
      amiral gemileri yalnızca büyük kaptanlara yakışır...

Yorum

Serviste periyodik bakım yaptırdım. (Usaş- uşak) gazında sorun yokmuş, aktif karbon filtresi değişti. ve soğutma bayağı düzeldi.
        1,6 Turbo cosmo+nav+ergo deri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet
          Aracınızdaki gaz seviyesini kontrol ettirin.
          Önce gazı boşaltcaklar, sonra yeniden basacaklar. Benim bir önceki aracımda az soğuttuğundan şikayetçiydim.
          400 çıkmıştı, 500 e tamamladılar, düzelmişti.

Orjinal yazı sahibi: Tolga (mephisto68)
          Biraz geç bir cevap ama benim bildiğim 650 gr olması lazım gaz miktarının

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
          X