Duyuru

Collapse
No announcement yet.

AFL Far Sorunu...ACİL

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• AFL Far Sorunu...ACİL

Arkadaşlar bu akşam üzeri tekirdağdan istanbula dönerken Aracımın Bilgi ekranında AFL far servis gerekli diye bir uyarı çıktı ve göstergede far sorunu ışığı yandı ve AFL farlar kapandı onların yerine normal halojen far şeklindeki ışıklar açıldı lütfen yardım edin yarın servise gidicem eğer bilginiz varsa yazarsanız çok sevinirim saygılar
    '' Ya Ganiyy, Ya Muğni... ''
    '' Melik-i Muktedirsin Ya ALLAH ''

Ynt: AFL Far Sorunu...ACİL

nede olsa garantili araba bozulursa bozulsun kafanızı takmayın..
    F30 Sport+

Yorum

Takmayın kafanıza. Servizler şu anda çok ilgili. Aracı aldığınız firmaya götürebilrsiniz. Yada en yakın Yetkili servise. Benim samimi bir arkadaşımda en ağır model mercedes'ten var Araç giderken stop ediyor ve servis hala sorunu bulamadı . Yani düşünün En süper denilen klas araçlarda bile olabiliyor. Kaldı ki kendin açıkça gösteren araç arızaları garantiden ücretsiz tamir edilyor.
      Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

ben muhtemelen sigorta yanması diye düşünüyorum çünkü yolda giderken hafif yağmur çiseliyordu ve AFL far birden gitti ve far uyarısı verdi Araç ama AFL far hata verdikten sonra Aracın Farsız kalmaması hoşuma gitmedi değil o olasılığı düşünmüşler en azından yani gece başınıza gelse aynı dururm farsız kalmıyorsunuz bakalım yarın götürücem aracı hayırlısı işallah önemli bi sorun değildir ki dediğim gibi muhtemelen sigortadandır AFL far Servis Gerekli Yazdığı içinde Servisin görmesinde fayda var garantide olmasa kendim kontrol edicem fakat garantili olduğu için servisin bakmasında fayda var

Yorum

Geçmiş olsun. Benim de ilk aklıma sigorta gelirdi. Umarım sigorta gibi basit bir şeydir de fazla canınızı sıkmaz. Merak ettiğim nokta xenonlar iptal olunca halojen ampuller gece sürüşünde yeterli aydınlatmayı sağlayabildi mi? Çünkü xenonlarda halojen, sadece kavşak aydınlatmalası olarak yanan direksiyonu belli bir açının üstünde çevirince yanan ampuller değil miydi? Bir de sis lambaları tabi.
          2009 1.6T Cosmo, DVD800, 19"Jant, Sunroof, Infinity, Siyah Deri Döşeme, FlexRide, Panacotta Gri

Yorum

gayet iyiydi aydınlatması xenonlar kadar olmasada normal halojen kadar iyi o kısmı sevindirdi zaten çünkü çoğu araçta far sisteminde sönme oldu zaman komple kapanıyor sadece sisler kalıo

Yorum

Sonradan aklıma geldi. Forumdan bir arkadaşın aracı da esp uyarısı veriyordu. Sorun sigorta panelindeki silikon kalıntılarının temassızlık yapmasıydı galiba. Sizinki de belki benzer bir durum olabilir.
              2009 1.6T Cosmo, DVD800, 19"Jant, Sunroof, Infinity, Siyah Deri Döşeme, FlexRide, Panacotta Gri

Yorum

Merhaba. Acaba sadece AFL özellikleri gidip manuel xenonlar kalmış olmasın?. Zira arkadaşların dediği gibi halojen farlar sadece kavşak lambaları için olanlar onlar da gece için çok yetersiz kalır.
                Orjinal yazı sahibi: sefirist
                gayet iyiydi aydınlatması xenonlar kadar olmasada normal halojen kadar iyi o kısmı sevindirdi zaten çünkü çoğu araçta far sisteminde sönme oldu zaman komple kapanıyor sadece sisler kalıo
                Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sefirist
                  ben muhtemelen sigorta yanması diye düşünüyorum çünkü yolda giderken hafif yağmur çiseliyordu ve AFL far birden gitti ve far uyarısı verdi Araç ama AFL far hata verdikten sonra Aracın Farsız kalmaması hoşuma gitmedi değil o olasılığı düşünmüşler en azından yani gece başınıza gelse aynı dururm farsız kalmıyorsunuz bakalım yarın götürücem aracı hayırlısı işallah önemli bi sorun değildir ki dediğim gibi muhtemelen sigortadandır AFL far Servis Gerekli Yazdığı içinde Servisin görmesinde fayda var garantide olmasa kendim kontrol edicem fakat garantili olduğu için servisin bakmasında fayda var
                  Opel'in en sevdiğim özelliği. belki daha önce de yazmışımdır, bizde yolda giderken sağ stop arıza uyarısı vermişti, durduk baktık hiçbirşey yok,
                  servise gittik orada anlattılar, farları açınca soluk yanan stop lambasıyla frene basınca güçlü yanan lamba farklı bölmede duruyor,
                  bizde fren lambası patlayınca diğer ampule fren ampulü görevi vermiş. ampulü değiştirince normale döndü.
                  InsigniaTEAM

Yorum

yok hayır normal xenonlar tamamen söndü ama neyseki servis hemen halletti program yükleyerek

Yorum

Geçmiş olsun. Servis neden olduğunu söyleyebildi mi? Bir de merak ettim halojenlerle giderken uzun kısa yapabilyor muydunuz?

Yorum

elektriğin düşük voltajda iletilmesi dedi ve bi program yüklediler düzeldi işallah bidaha başıma ve kimsenin başına gelmez kazasız belasız rahat rahat binelim insignialarımıza nazarlık niyetine olsun ilk sorunum 1.5 yıldır allah başka göstermesin inşallah

Yorum

bu aksam uzerı ıftara yemege gıderken benım afl de servıs ıkazı verdı ve ıletının devamında far yukseklık ayarı yapılması gıbı bırseyler daha yazıyordu

benım anlamadıgım ben her servıse gıdısımde farların karsımdan gelenlerı rahatsız ettıgını soyledıgımde farlar ıcın bır ayarlama yapmanın soz konusu olmadıgını ve yoldakı suratıme gore farların kendını konumlandırdıgı soyleyen servıs bakalım sımdı ne yapacak işin ıyı yanı aracı ıstop ettırıp tekrar calıstıgında ıkazın gıtmıs olması ınsaallah beyıne kayıt yapma ozellıgı bardırda ıkna etmekte zorluk cekmem
                          2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

elektronik arabaları işte bu yüzden sevmiyorum...
                            Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Bendede ayni sorun olmuştu halojen lambaların biri kesmiş baktım kendim sokup yenisini taktım sorun düzeldi, illa mercekli farlar bozuldu zannetmeyin yani

Yorum

İşleniyor...
                              X