arkadaşlar araçta devir yükseldikçe araç tekliyo ve arıza lambası yanıyo sarı vana gibi bişey..ardından en kısa sürede servis bakımını yaptırın diyor.bu neden olur bilen varmı?????
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
motor kasıyo
Collapse
X
-
Ynt: motor kasıyo
Orjinal yazı sahibi: OnlyOnceteşekkürler uyardığın için 1.6 turbo 180hp lpgli 2009 model insignia2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
Yorum
-
Öncelikle merhabalar..
Benim aracımda lpg yok ama birden gaza çok yüklenince 4 bin 5 bin devire gelincede benim arabada tekliyo 2. vitesde..?2011 1.6 180 HP T. Beyaz,Siyah Tavan,Cam filmi,19 İnç jant,Navigasyon,Ledli sinyal lambası,Ayna alt ledi,Krom kapı kolu,Kapı altı logo.
http://i.hizliresim.com/LpNkQb.jpg
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: HkmdRÖncelikle merhabalar..
Benim aracımda lpg yok ama birden gaza çok yüklenince 4 bin 5 bin devire gelincede benim arabada tekliyo 2. vitesde..?
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: HkmdRÖncelikle merhabalar..
Benim aracımda lpg yok ama birden gaza çok yüklenince 4 bin 5 bin devire gelincede benim arabada tekliyo 2. vitesde..?2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz
2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ahmet_turediOrjinal yazı sahibi: HkmdRÖncelikle merhabalar..
Benim aracımda lpg yok ama birden gaza çok yüklenince 4 bin 5 bin devire gelincede benim arabada tekliyo 2. vitesde..?
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
yüksek devirde kesilmeler genellikle yakıt kalitesinden kaynaklanıyor diye biliyorum. Bahsettiğiniz yüksek devirde kesilip tekrar canlanma durumu A6 ve Golf'te de başımıza gelmişti. kalitesini bildiğiniz yerden yakıt almaya çalışın, bir daha yapmaz herhalde.34 ST 579 '09 C180 Kompresor
BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri
Yorum
-
Bilgileriniz için teşekkür ederim..
Ben benzini kaliteli yerden alıyorum.Hep ordan alıyorum şuana kadar hiç sorun çıkmamıştı ve diğer araçlarımda da ordan alıyodum onlarda yaşamıyodım.2011 1.6 180 HP T. Beyaz,Siyah Tavan,Cam filmi,19 İnç jant,Navigasyon,Ledli sinyal lambası,Ayna alt ledi,Krom kapı kolu,Kapı altı logo.
http://i.hizliresim.com/LpNkQb.jpg
Yorum
Yorum