İNSİGNİAMIN SOL AYNASI SAĞ AYNASINA GÖRE HER ZAMAN GEÇ AÇILIYOR GEÇ KAPANIYOR SİZCE PROBLEM VAR MI HİÇ BU SORUNU YAŞAYANLAR VAR MI
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
AYNALAR AÇMA KAPAMA
Collapse
X
-
Ynt: AYNALAR AÇMA KAPAMA
Bu Konuyu Ben Odak a Sormuştum. Kumanda Düğmesi Solda Olduğu ve Sağ Tarafa Giden Kablo Tesisatı Daha Uzun Olduğu İçin Reaksiyon Süresinden Dolayı Geç Açılma ve Kapanma Olduğu Cevabını Almıştım. Ancak Minimum a İndirecek Farkın Kesin Çözümünün Yağlama Olduğu Daha Önce Paylaşılmıştı Forumda.
Yorum
-
Aynı yavaşlık bende de var ama hiç sorun olarak düşünmemiştim önemli olan bence açılırken veya kapanırken takılarak işlemini gerçekteştirmiyorsa sorun yoktur ama takılarak işlemini yapıyorsa bu sorundur
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
sol tarafın bazen anahtardanda yaptığımda tam kapanamdığını sağ aynanaın tamamının kapandığını görüyorum bunun nedeni ise hep arabayı park edip sağ taranftan aynalar kapandımı diye bakıyorum gitceğim yer orda ve sol ayna hep bindiğimde yarım kapanmış oluyor herkese tşk bigün servise gidip yağlatcamİNSİGNİA2010 1.6 TURBO COSMO + NAVİGASYON PAKET SİYAH
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: MiLeSSouNDOdak in açıklaması bana pek inandırıcı gelmedi sonuçta bütün insignialarin ki solda o zaman hepsinde sag taraf geç acilirdi diye düşünüyorum. Aracinda sorun var demiyorum sadece açıklama pek inandırıcı degil
2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler
Yorum
-
Elçiye Zeval Olmaz Beyler. Odak İletişim Bilgileri Yukarda. Belki de Bi Bildikleri Vardır ve Bunu Daha İyi Açıklayabilirler. Ama Birbirinden Bağımsız Her Ayna İçinde Ayrı Ayrı Bulunan Farklı Mekanik Düzeneğinin de, BireBir Eş Zamanlı Çalışmasını Beklemek Biraz Abartı Olabilir. Ama İki Ayna Arasında 2 Sn Gibi Bir Fark Varsa Bunu Servisine Götürmek En Doğrusu Olur.
Yorum
Yorum