Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ÖN CAMDA HGS LOKASYONU

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: ÖN CAMDA HGS LOKASYONU

tam olarak burası ideal. Okumasında bir problem yok. Ayrıca aracın şöför koltuğuna oturduğunuzda hgs etiketini görmüyorsunuz. Dikkat dağıtmıyor
    2012 - 1.4 Turbo Edition Elegance + Yeni Stil Paketi

Yorum

ilk defa petekli bölüme denk gelen bir uygulama görüyorum... hatta çalışması bile imkansız zira kılavuzda bile şeffaf bölüme yapıştırın diyor. Ama siz petekli bölümde çalışıyor diyorsunuz? neyse daha iyi aslında

teşekkürler...
      1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Yorum

Benim etikette resimdeki yerde bendede sorun yok.İnsignia için zaten burayı öneriyorlar.
        2011 Teknik Gri+Nav800+Sunroof+Chip+Performans buji+Sprintbooster+KN Kutu içi Filtre+OPC Pedal Seti

Yorum

Orjinal yazı sahibi: OkanB
          Benim etikette resimdeki yerde bendede sorun yok.İnsignia için zaten burayı öneriyorlar.
          Hangi resimdeki yerden bahsediyorsunuz?

Benekli bölge mi? Sağ veya sol taraf farkediyor mu?
          1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Yorum

arkadaşlar konu hortlayacak ama örnek olarak yüklenen resimler silinmiş. tam olarak nereye yapıştırılıyor hgs???

Yorum

Hgs yapıştırmaya gerek yok öncedeydi o işlem artık plakadan otomatik olarak düşüyor
              2015 leon fr

Yorum

aynen şu haltı artık yapıştırma zahmetinden kurtarsalar bizi.
                1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
                Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

İç Dikiz aynasının arkasında taralı alan siyah noktaların olduğu yer HGS/OGS vs... sensörlerin takılacağı yerdir bunun dışındaki yerler ise bu tür etiket ve sensörleri olumsuz etkileyebilirler, camlarda özel ışık kırıcı kimyasallarla kaplı olduğu için sorun yaşatabilir birde göz önüne bu tür cihazların ve etiketlerin yapıştırılması dikkat dağınıklığına sebep olabilir.

Resim Temsilidir.
                  [img width=640]http://s6.postimage.org/vdlhmvalt/hgs.jpg[/img]

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

o tırtıklı alanların dışına yapıştırıldığında manyetik hiç bir etiket okunmuyor evet. test ettim.
                    1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
                    Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Geçen haftalarda diyarbakırda bir passatta gördüm abartısız söylüyorum adam tam direksiyon üzerinde tam göz hizasına yapıştırmıştı. demek isteyince her yer olabiliyor
                      ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yigitihsan18
                        Hgs yapıştırmaya gerek yok öncedeydi o işlem artık plakadan otomatik olarak düşüyor
                        Plaka kayıtlıysa yapıştırmaya gerek yok mu?bakiyeden düşse bile en yüksek ücret düşüyor diye biliyorum.
                        2010 insignia 1.6t cosmo karbon siyah..

Yorum

En yüksekten düşmüyor zaten şuan hgs aldığınız zaman PTT şübeleri etiket vermiyor plakana tanımlıyor
                          2015 leon fr

Yorum

Arkadaşlar konu açılalı çok zaman olmuş ama faydası olur diye yazacağım ön camlarımız atermik cam bu camlarda ayna önündeki petekli koyu yer dışında elektronik etiketleri okumaz. Kullanma kitapçığını inceledim aynen böyle yazıyor siz siz olun şeffaf bölüme sakın yapıştırmayın ayna önündeki petekli bölüme yapıştırın. Saygılarımla

Yorum

İşleniyor...
                            X