Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ÖN CAMDA HGS LOKASYONU

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• ÖN CAMDA HGS LOKASYONU

Merhabalar..

Bugün HGS aldım.Ancak ön camda nereye yapıştırmam gerektiği konusunda tereddütteyim.

Aynanın alt kısmında Opel Eye Sisteminin kamerası var,her ne kadar araçlarımızda bu sistem faal olmasa da akıllı far sistemi bu kamerayı kullanıyor sanırım.
    Aynanın üst kısmındaki siyah petek desenli kısım bu iş için uygun mudur?Deneyen arkadaşların tavsiyelerini rica ediyorum..

Selamlar..
    2010 Cosmo 1.6T / Flexride / DVD800 / Infinity ses sistemi/Teknik Gri / Avanue Morrocano Bej döşeme

Ynt: ÖN CAMDA HGS LOKASYONU

o bölgedeki benekli yere yapıştırın en sağlıklı orada çalışır

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Teşekkürler...
      2010 Cosmo 1.6T / Flexride / DVD800 / Infinity ses sistemi/Teknik Gri / Avanue Morrocano Bej döşeme

Yorum

Zaten camda diğer yerlere yapıştırırsanız hgs çalışmıyor sadece petekli bölgede aktif oluyor.

Insignia Sports Tourer Cosmo 1.6 Turbo 180hp Beyaz
        Panoramik Sunroof + Orj.Navigasyon

Yorum

bugün aldım HGS'yi de hiç bakmadan attım ruhsatın arasına. ama sanki yapıştırınca onun sarı olan barkodlu kısmı dışarı doğru değil de içeri doğru bakıcak gibi geldi. doğru mudur?

ne bileyim, öyle janjanlı bişeye benziyodu o kadar yapmışlar, dışarı doğru bakar diye düşündüğümden soruyorum
          1.4T Edition Elegance - Yeni Stil Paketi - Sunroof

Yorum

Yapıştırmış ve düzgün çalışan biri acaba yapıştırdığı yerin resmini paylaşabilir mi? (afl dikkate alarak)

İmza fotoğrafınız kurallara aykırı olduğu için kaldırılmıştır, lütfen uygun çözünürlükte fotoğraf ekleyiniz.

2012 Opel Insignia 1.4T Edition Elegance + 18'' Jant + AFL / Beyaz

Yorum

Ben OGS'yi benekli alanın içinde kalacak şekilde yapıştırdım ve sağlıklı çalışıyor. HGS'yi de aynı yere yapıştırırsanız sağlıklı çalışacaktır...

Yani resimde gördüğünüz kırmızı alanlar içerisine bir yere yapıştırın..

(Satıldı..) 2012 - 1.4 Turbo - Edition Elegance - Siyah/Bej - 18" - Cyclone Navi

Yorum

Tesekkürler..

İmza fotoğrafınız kurallara aykırı olduğu için kaldırılmıştır, lütfen uygun çözünürlükte fotoğraf ekleyiniz.

2012 Opel Insignia 1.4T Edition Elegance + 18'' Jant + AFL / Beyaz

Yorum

astra larda aynanın arkasındaki plastik kapak iki yana çakince çıkıyor ve altında siyah bölgede bir boşluk var oraya ogs ve hgs uygulanabiliyor hem içeriden hem dışarıdan görünmediği için estetik olarak görüntüyü bozmuyor sanırım insignia dada orası açılıp takıla bilir ben kendi aracımda oraya yapıştırdım ve çalışıyor.
                  insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

İnsigniada takan oldumu ayna kapağının içine.
                    2011 Teknik Gri+Nav800+Sunroof+Chip+Performans buji+Sprintbooster+KN Kutu içi Filtre+OPC Pedal Seti

Yorum

Evet henüz netlik yok bu konuda...

HGS benim bildiğim petekli bölüme değil camın ŞEFFAF bölümüne denk gelmeli... Takan oldu mu hiç?
                      1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Yorum

Bende geçen ay taktım.3 defa geçtim okumadı. HGS Talimatlarını da harfiyen uygulamıştım. Tekrar çıkarırsam bir daha çalışmayacağını biliyorum. Kaçak geçiş ötüyor.Karayolları Müdürlüğüne arabayı götürüp buyurun siz takın diyeceğim. haha Bu konuda bir yol gösteren olursa bende memnun olurum.
                        Opel İnsignia Sport Tourer Cosmo 1.6T  2010 Metro Mavi+Panoramik Cam Tavan

Yorum

çözüm arıyoruz arkadaşlar... yok mu yardım edecek?
                          1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bigbrother
                            Evet henüz netlik yok bu konuda...

HGS benim bildiğim petekli bölüme değil camın ŞEFFAF bölümüne denk gelmeli... Takan oldu mu hiç?
                            ben de sizin gibi biliyordum hic araştırmadan aynanın altına şeffaf bölüme yapıştırdım ama her gecişde kacak geciş kabul ediyor...

Yorum

hgs takılması gereken yeri diyosanız petekli bölüme takılıcak ben taktım gayet normal çalışıyor yukarda arkadaşda fotosunu atmış.
                              siyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
                              siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik
                              uçan teneke fiorino

Yorum

İşleniyor...
                              X