Arkadaşlar merhabalar acil yardımınıza ihtiyacım var. Opel insignia aracımın dili almanca oldu menüdeki yol bilgisayarında hız Almanca olarak yazıyor bunu nasıl düzeltebilirim yada teknik bir sorun mudur acil yardımınıza ihtiyacım var
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Araç dili ALMANCA oldu
Collapse
X
-
Ynt: Araç dili ALMANCA oldu
Ali bildiğim kadarı ile araç config. menüsünden girdiğinde dil ayarı vardı diye hatırlıyorum ancak bunun yol bilgisayarı ile alakası var mıdır? Aracında sanıyorum CDC400 var. Onun dili de mi değişti? Yarın menüden bir bakıyim dil ayarı var mı yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum.
2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide
-
Orjinal yazı sahibi: GüneşArkadaşlar merhabalar acil yardımınıza ihtiyacım var. Opel insignia aracımın dili almanca oldu menüdeki yol bilgisayarında hız Almanca olarak yazıyor bunu nasıl düzeltebilirim yada teknik bir sorun mudur acil yardımınıza ihtiyacım var
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagrimemleket hasreti çekiyolar yazık
Çünkü benim aracın dili Almanca'ya döndüğünde düzceye raftinge gidiyorduk, önümde de Faysal'ın
Almanya'dan gelmiş misafirleri ve onların Almanya plakalı araçları vardı.Aracım resmen dile gelmişti. haha
Bizde orada senin yaptığın espriyi yapmıştık.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: tozseOrjinal yazı sahibi: cagrimemleket hasreti çekiyolar yazık
Çünkü benim aracın dili Almanca'ya döndüğünde düzceye raftinge gidiyorduk, önümde de Faysal'ın
Almanya'dan gelmiş misafirleri ve onların Almanya plakalı araçları vardı.Aracım resmen dile gelmişti. haha
Bizde orada senin yaptığın espriyi yapmıştık.InsigniaTEAM
Yorum
Yorum