Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hassas rot-balans ayarı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Hassas rot-balans ayarı

Orjinal yazı sahibi: FacomX
    Orjinal yazı sahibi: NEŞTER
    Haklısın Özlem demekki iyi reklam yapmıyorsunuz bak bende sizin yeri bilmiyorum
    Fatih senin bilmediğin yer yoktur
    Ama gerçekten bilmiyorum Özleme sorabilirsin hiç geldimmi
    Ben zaten gittin demedimki yeri biliyorsundur dedim. Gitmek ayrı bilmek ayrı
    [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

benim balatalar değişcek, haliyle balanslarım bozulcak, nasıl sinir bozucu bi durum, lastiklerin hamuru bozuk balans tutmuyor kolay kolay, acaba lastikleri söktürmeden jantın sibop kapağında hiza alarak diske tebeşir çizdirsem takarken aynı çizgiye denk gelse yinde balans bozulurmu ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ozas
        aşkolsun serdar bey biz kötü rotçumuyuz
        Hiç öyle şey olur mu Özlem hanım, sizin iyi iş çıkartmayan bir yerde bulunacağınızı aklımın ucundan bile geçirmem
        Bizzat geldim, alıştığımız servis kavramının çok dışında pırıl pırıl gayet modern ve düzenli bir yer olduğunu gördüm.
        Öyle bir servisten kötü iş çıkmaz tabii.

Fakat ben de bu konuda uzun zamandır aynı yerden hizmet aldığım ve gerçekten de çok memnun olduğum için tavsiye istenince haliyle aklıma ilk gelen yer orası oluyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: NEŞTER
          Haklısın Özlem demekki iyi reklam yapmıyorsunuz bak bende sizin yeri bilmiyorum
          Fatih senin bilmediğin yer yoktur
          Ama gerçekten bilmiyorum Özleme sorabilirsin hiç geldimmi
          açılışı yapmanı bekliyorum o zaman işlem yaptırma zorunluluğu yok sadece çay kahve içip misafirim olmaya gelirseniz mutlu olurum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Serdar99
            Orjinal yazı sahibi: ozas
            aşkolsun serdar bey biz kötü rotçumuyuz
            Hiç öyle şey olur mu Özlem hanım, sizin iyi iş çıkartmayan bir yerde bulunacağınızı aklımın ucundan bile geçirmem
            Bizzat geldim, alıştığımız servis kavramının çok dışında pırıl pırıl gayet modern ve düzenli bir yer olduğunu gördüm.
            Öyle bir servisten kötü iş çıkmaz tabii.

Fakat ben de bu konuda uzun zamandır aynı yerden hizmet aldığım ve gerçekten de çok memnun olduğum için tavsiye istenince haliyle aklıma ilk gelen yer orası oluyor
            teşekkür ederim elimden geldiğince sektörde bayan elinin değdiği yerdeki farklılığı yaratmaya ve göstermeye çalışıyorum yolunuz bu taraflara düştüğünde mutlaka beklerim

Yorum

Benim aracımda da titreme sorunu vardı, yetkili serviste dahil 4-5 yer gezmişimdir. Bunlara özlem hanım sizde dahilsiniz. Daha sonra Rally Rot Balansa gittim balans problemim kalmadı. Bizim araçlarda nedendir bilmiyorum ama dışarıda yapılan balans tutmuyor.

Orjinal yazı sahibi: ratip
              merhaba,

Aracıma hassasrot balans işlemi ve direksiyon ayarı yaptırmak istiyorum-hafif çekme var-. Topkapı-Avcılar arası bildiğiniz yer var mı?
              Maslak'a kadar gelmeyi göze alırsanız işinin ehli 10 numara bir rot balans servisi önerebilirim.
              Yaklaşık 3 sene önce orayı keşfettiğimden beri yetkili servis de dahil başka yerde rot balans yaptırmadım.

Rally Rot Balans
              Atatürk Oto Sanayi Sitesi
              2.Kısım 30.Sokak No:1212-1213
              Maslak

Bu işin 40 yıllık ustası İlhami Onyıl'ın dükkanıdır.
              Sürekli kendilerini modernize ederler, rot ayar makinasını birkaç ay önce yenilediler.

Yorum

balans bizim araçlarda çok zor ,makinenin kalibrasyonu bozulduysa . balansı tutturması zor oluyor ..
                2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                [center]

Yorum

Servis de yapılanların sayısını unuttum artık, ama Potenza lar takılı iken her balans yapana kafayı yedirtiyordum
                  1.6 T DVD800

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet.goktepe
                    Benim aracımda da titreme sorunu vardı, yetkili serviste dahil 4-5 yer gezmişimdir. Bunlara özlem hanım sizde dahilsiniz. Daha sonra Rally Rot Balansa gittim balans problemim kalmadı. Bizim araçlarda nedendir bilmiyorum ama dışarıda yapılan balans tutmuyor.

Orjinal yazı sahibi: ratip
                    merhaba,

Aracıma hassasrot balans işlemi ve direksiyon ayarı yaptırmak istiyorum-hafif çekme var-. Topkapı-Avcılar arası bildiğiniz yer var mı?
                    Maslak'a kadar gelmeyi göze alırsanız işinin ehli 10 numara bir rot balans servisi önerebilirim.
                    Yaklaşık 3 sene önce orayı keşfettiğimden beri yetkili servis de dahil başka yerde rot balans yaptırmadım.

Rally Rot Balans
                    Atatürk Oto Sanayi Sitesi
                    2.Kısım 30.Sokak No:1212-1213
                    Maslak

Bu işin 40 yıllık ustası İlhami Onyıl'ın dükkanıdır.
                    Sürekli kendilerini modernize ederler, rot ayar makinasını birkaç ay önce yenilediler.
                    Tutmuyor demişsiniz ama sonuçta tutmuş sanırım.

Memnun kalmış olmanıza sevindim

Yorum

Evet eski durumuna göre çok çok iyi durumda. Fakat genede az bir titreme oluyor onuda önemsememeye çalışıyorum. Diğer bir konu başlığında burc değişiminden bahsediliyor. Lastiklerden de olabilir bilmiyorum.

Yorum

Belirli bir model yılına kadar üretilmiş olan Insignia'lar için geçerli bir teknik bülten var, içeriği tam da titreme ve burç değişimi ile ilgili. Bunu da foruma ben duyurmuştum.

Yetkili servislerde tüm ilgili personelin bu bültenleri aralıksız takip etmesi ve satır satır okuyup ezberlemesi gerekiyor, ama maalesef "en iyi" olduğu iddia edilen servislerde bile bu yapılmıyor. İşin daha da kötüsü siz elinizde teknik bülten numarası ile gidip anlatmaya çalıştığınızda da, eğer tanıdık, devamlı müşteri vs. değilseniz, bilgisayardan açıp bakma zahmetine girmeden gayet rahat "biz öyle birşey duymadık" diyebiliyorlar. Kendlerine işlerinin nasıl yapılacağını öğreten ilgili ve bilgili birinin karşılarına dikilmesi pek hoşlarına gitmiyor sanırım...

Yorum

Belirli bir model yılına kadar üretilmiş olan Insignia'lar için geçerli bir teknik bülten var, içeriği tam da titreme ve burç değişimi ile ilgili. Bunu da foruma ben duyurmuştum.

Yetkili servislerde tüm ilgili personelin bu bültenleri aralıksız takip etmesi ve satır satır okuyup ezberlemesi gerekiyor, ama maalesef "en iyi" olduğu iddia edilen servislerde bile bu yapılmıyor. İşin daha da kötüsü siz elinizde teknik bülten numarası ile gidip anlatmaya çalıştığınızda da, eğer tanıdık, devamlı müşteri vs. değilseniz, bilgisayardan açıp bakma zahmetine girmeden gayet rahat "biz öyle birşey duymadık" diyebiliyorlar. Kendlerine işlerinin nasıl yapılacağını öğreten ilgili ve bilgili birinin karşılarına dikilmesi pek hoşlarına gitmiyor sanırım...

Yorum

Bugun odak bayrampasa servisine gittim. Hem 30000 bakimini yaptirdim. Hemde Serdar arkadasimin paylastigi teknik bultenide gosterdim. İlgili parcayi garantiden degistirdiler. Rot-balance yapildi "Gerci servis formunda degisen parcanin adi gecmiyor." Az once teste ciktim sonuc cok iyi.

Yorum

Bu sıkıntıdan kurtulmuş olmanıza sevindim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet.goktepe
                                Bugun odak bayrampasa servisine gittim. Hem 30000 bakimini yaptirdim. Hemde Serdar arkadasimin paylastigi teknik bultenide gosterdim. İlgili parcayi garantiden degistirdiler. Rot-balance yapildi "Gerci servis formunda degisen parcanin adi gecmiyor." Az once teste ciktim sonuc cok iyi.
                                Sorunun çözülmesine sevindim
                                Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

İşleniyor...
                                X