Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bağzı sorunlar...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Bağzı sorunlar...

Merhaba...Bizim sport tourerle ilgili bir takım sorun ve sorularım var. Deneyimli kişilerden yardım bekliyorum...(1.6 180 hp-4.000 km)

1- Araç 2.500-3.000 devirde atağa kalkarken bağzen kasılıyor. Hatta tekler gibi oluyor. Servise gittik yazılım yüklediler ama çözülmedi. Sizlerdede varmı böyle bir sorun?

2- Aracın şehir içi fabrika yakıt verilerinde 10.0 yazıyor.Fakat biz 100 tl lik yakıtla 250 km anca gidiyoruz. Yol bilgisayarında ortalama tüketim 12.5 den inmiyor, hatta 13-13.5 e kadar çıkıyor sakin kullanımda. Sizlerde durum nasıl? Bizde bir anormallik mi var?

3- Araç geri geri yokuş çıkarken balata kokusu bırakıyor. Sizlerdede var mı?

4-Aracı alırken LPG sorduğumuzda turbo olduğu için ekstra bi parça takıyoruz gayette verimli oluyor. 2.500 tl civarıda fiyatı var garantiyi bozmuyor dendi serviste. Fakat şimdide biz önermiyoruz. Normalde yüzde 40-45 verim alınırken bunlarda pek fark ettirmiyor hatta performansını düşürüyor dendi. taktıranlar var mı? Benzinin 4 e dayandığı bir ülkede benzinli araç kullanmak ölüm...

5-Aracı alırken Opel Eye diye bir özellik var dendi. Yok tabela okuyor, yok şerit takip ediyor vs. vs.Ben daha 1 kere bile çalıştığına şait olmadım. Tamam yollarımızda şerit-tabela mı varda okusun diyebilirsiniz ama arada güzel yollara rastlıyorum bir kıpırdanma yok. Nasıl çalıştırırız?

6- Aracın ön koltukları virajlarada kayma yapıyor çok hafif. Kronik sorun mu?

7- Aracın ön yolcu koltuğunun ileri-geri fonksiyonu manuel diğerleri düğmeli. Amaç nedir acaba? En çok kullanılan fonksiyonda eziyet çektiriyorlar...

Şimdilik bu kadar...Şimdiden teşekkürler...

Bazı sorunlar...

Merhaba...Bizim sport tourerle ilgili bir takım sorun ve sorularım var. Deneyimli kişilerden yardım bekliyorum...(1.6 180 hp-4.000 km)

Aracınız Cosmo olsa gerek.

1- Araç 2.500-3.000 devirde atağa kalkarken bağzen kasılıyor. Hatta tekler gibi oluyor. Servise gittik yazılım yüklediler ama çözülmedi. Sizlerdede varmı böyle bir sorun?

Ankaralı bir abimizin aracında buna benzer bir sorun vardı ve yazılım yüklemesi ile düzeldiğini söylemişti.

2- Aracın şehir içi fabrika yakıt verilerinde 10.0 yazıyor.Fakat biz 100 tl lik yakıtla 250 km anca gidiyoruz. Yol bilgisayarında ortalama tüketim 12.5 den inmiyor, hatta 13-13.5 e kadar çıkıyor sakin kullanımda. Sizlerde durum nasıl? Bizde bir anormallik mi var?

Sakin kullanımda şehirler arası yolda 90-100 km sabit hızla 6,2 - 6,5 L/100 Km yakalayan arkadaşlar var. Buna bende dahil. Ancak 110-120 hıza çıktığınızda tüketim artıyor. Şehir içi kullanımda sarfiyat 10-11 L seviyelerinde.

3- Araç geri geri yokuş çıkarken balata kokusu bırakıyor. Sizlerdede var mı?

Biraz zorladığınızda maalesef o kötü koku geliyor .

4-Aracı alırken LPG sorduğumuzda turbo olduğu için ekstra bi parça takıyoruz gayette verimli oluyor. 2.500 tl civarıda fiyatı var garantiyi bozmuyor dendi serviste. Fakat şimdide biz önermiyoruz. Normalde yüzde 40-45 verim alınırken bunlarda pek fark ettirmiyor hatta performansını düşürüyor dendi. taktıranlar var mı? Benzinin 4 e dayandığı bir ülkede benzinli araç kullanmak ölüm...
    Benzin aşırı pahalı maalesef herkesin derdi benzin oldu. Ağzmızın tadıyla kullanamıyoruz. LPG taktırıp memnun olan arkadaşlarımız forumda mevcut...

5-Aracı alırken Opel Eye diye bir özellik var dendi. Yok tabela okuyor, yok şerit takip ediyor vs. vs.Ben daha 1 kere bile çalıştığına şait olmadım. Tamam yollarımızda şerit-tabela mı varda okusun diyebilirsiniz ama arada güzel yollara rastlıyorum bir kıpırdanma yok. Nasıl çalıştırırız?

Opel Eye Türkiyede olmayan bir opsiyon.

6- Aracın ön koltukları virajlarada kayma yapıyor çok hafif. Kronik sorun mu?
    Kilolumusunuz? Bazı arkadaşlar buna benzer bir sorundan bahsetmişlerdi.

7- Aracın ön yolcu koltuğunun ileri-geri fonksiyonu manuel diğerleri düğmeli. Amaç nedir acaba? En çok kullanılan fonksiyonda eziyet çektiriyorlar...
    Maalesef herkeste aynı.

Şimdilik bu kadar...Şimdiden teşekkürler...

ÇAĞRI: Uzun metin yazarken sayfa kayıyor . NEDEN ? angry
    Yazana kadar canım çıktı.
    2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Ynt: Bağzı sorunlar...

Mehmet bey cevaplar için teşekkürler öncelikle. Bu opel eye sistemi Türkiye'de yoksa aracın kataloglarında neden yer alıyor? Ayrıca aynanın arkasında kamera var. Koltuklara gelince pekte zayıf sayılmam 85 kiloyum

Yorum

Bağzı, şait , bağzen !!!!!!!!!!!!!!!!
        1,6 Turbo cosmo+nav+ergo deri

Yorum

Opel Eye olmamasına rağmen kamera olmasının sebebi araçta AFL olması.
          kamera karşıdan gelen aracı yada önünüzde giden aracı algılayıp uzunlardan kısa farlara geçiyor.

koltuk oynaması tam kronik sayılmaz ve çoğu kişide de yok. forumdan 2-3 kişi oynama var dedi.

@Mehmet abi, sorunu tam olarak anlayamadım? bende uzun yazılar yazdığım oluyor da sayfa kayması felan yaşamıyordum
          InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
          X