Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bluetooth bağlantı takılması

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Bluetooth bağlantı takılması

Merhaba. Bluetooth üzerinden telefon bağlantısı sırasında görüşme sonrası bağlantının takılı kalıp, sistemin kilitlenmesi sorununu yaşayan var mı? İlk başlarda sorunun neden kaynaklandığını anlayamayıp aracı sağa çekip motoru kapatırdım. Sistem, görüşme devam ediyor sanıp DVD800 ekranını kapatmıyor. Müzik de dinlenemiyor haliyle. Araçtan çıkıp aracı kilitlediğimde bile ekranın hala açık olduğunu görünce çok şaşırmıştım. Problem motoru yeniden çalıştırınca çözülüyordu. Sorunun nedenini anlamam yine böyle bir kilitlenme anında tesadüfen telefonumu elime almamla oldu. Görüşme zaman sayacı hala ilerliyordu çünkü. Normalde karşı taraf telefonunu kapatınca görüşme sonlanır ama bazen bu olmuyor. Bilmem bir şey ifade eder mi ama bu olay benim başıma hep uzun yolculuklarımın sonuna doğru geliyor. Şehir içi kısa kullanmalarımda hiç yaşamadım. Acaba 5-6 saat yüksek seste müzik dinledikten sonra sistem ısınınca mı böyle hatalar veriyor. Malum araçtaki tüm işitsel sistem tek bir merkezden yönetiliyor diye biliyorum.
    Sorunun telefondan kaynaklanması olasılığı da var tabi. Ama eski telefonum sonyericsson K750'de de yaşadım, yeni telefonum HTC HD2'de de yaşadım bu sorunu.
    Artık böyle bir takılma yaşayınca otomatik olarak sonlanması gereken görüşmeyi ya telefon üzerinden ya da direksiyon üzerinden manuel ben sonlandırıyorum.
    2009 1.6T Cosmo, DVD800, 19"Jant, Sunroof, Infinity, Siyah Deri Döşeme, FlexRide, Panacotta Gri

Ynt: Bluetooth bağlantı takılması

servise ilettiniz mi sorunu? güncelleme yaparlar belki
    InsigniaTEAM

Yorum

Spesifik bir problem gibi gözüküyor ama çağrının dediği gibi bir güncellemeyle çözülür diye ümit ediyorum yazılım güncellemesi yok ise ürünün kendisinde elektronik bir parçanın sorun çıkarabilir ve garantiden değişir ama her şeyden önemlisi onu bulmak ve çözüm aramak lazım o da zor bir süreç.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Dediğim gibi bu problem hep başıma tatile çıktığım uzun yollarda geliyor. Tatilden döndüğümde de servise gidince yetkili bana bu araçlarda var olan hata tutma günlüğü özelliğinin uzun süreler için geçerli olmadığını söylemişti. Aynı gün olsa araca bilgisayarla bağlanıp bakabileceklerini ve bir daha olursa o gün içinde getirmemi söyledi. Ama bu sorunu kısa mesafelerde yaşamıyorum ki zaten maad
        2009 1.6T Cosmo, DVD800, 19"Jant, Sunroof, Infinity, Siyah Deri Döşeme, FlexRide, Panacotta Gri

Yorum

Aynı sorun bir kezbenim başıma da geldi. Görüşme bittiği halde bağlantı kesilmedi ve sizinki gibi telefon açık da değildi. Telefon görüşmesi tamamen bitmişti ama menü halen aynı kalmıştı. Aracı stop etmeme rağmen sanki görüşme devam ediyor gibi ön panel aydınlatması falan açık kalmıştı. 1 saat kadar beklememe rağmen kapanmadı. Bu arada 3-4 kez yeniden motoru çalıştırdım falan ama düzelmedi. Opel yardımı aradım bana dedikleri akünün kutup başını sökmem gerektiğiydi. Çok mantıklı gelmedi. Akşam saati olduğu için servise götürme imkanım da yoktu. Akü boşalır mı dedim evet dediler.
          Aklıma telefonun bluetooth bağlantısını yeniden yapmak geldi. Yaptım ve ekran iptal olup normale döndü. Eğer bunu yapmasaydım muhtemelen sabaha kadar düzelmeyecekti.
          Aktarmak istedim.

Bu arada ne kadar ortak sorun var araçlarımızda yahu. buraya yazılan sorunları yaşayan birileri mutlaka oluyor
          Saygılar...
          Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

İşleniyor...
          X