Merhaba. Bluetooth üzerinden telefon bağlantısı sırasında görüşme sonrası bağlantının takılı kalıp, sistemin kilitlenmesi sorununu yaşayan var mı? İlk başlarda sorunun neden kaynaklandığını anlayamayıp aracı sağa çekip motoru kapatırdım. Sistem, görüşme devam ediyor sanıp DVD800 ekranını kapatmıyor. Müzik de dinlenemiyor haliyle. Araçtan çıkıp aracı kilitlediğimde bile ekranın hala açık olduğunu görünce çok şaşırmıştım. Problem motoru yeniden çalıştırınca çözülüyordu. Sorunun nedenini anlamam yine böyle bir kilitlenme anında tesadüfen telefonumu elime almamla oldu. Görüşme zaman sayacı hala ilerliyordu çünkü. Normalde karşı taraf telefonunu kapatınca görüşme sonlanır ama bazen bu olmuyor. Bilmem bir şey ifade eder mi ama bu olay benim başıma hep uzun yolculuklarımın sonuna doğru geliyor. Şehir içi kısa kullanmalarımda hiç yaşamadım. Acaba 5-6 saat yüksek seste müzik dinledikten sonra sistem ısınınca mı böyle hatalar veriyor. Malum araçtaki tüm işitsel sistem tek bir merkezden yönetiliyor diye biliyorum.
Sorunun telefondan kaynaklanması olasılığı da var tabi. Ama eski telefonum sonyericsson K750'de de yaşadım, yeni telefonum HTC HD2'de de yaşadım bu sorunu.
Artık böyle bir takılma yaşayınca otomatik olarak sonlanması gereken görüşmeyi ya telefon üzerinden ya da direksiyon üzerinden manuel ben sonlandırıyorum.
Sorunun telefondan kaynaklanması olasılığı da var tabi. Ama eski telefonum sonyericsson K750'de de yaşadım, yeni telefonum HTC HD2'de de yaşadım bu sorunu.
Artık böyle bir takılma yaşayınca otomatik olarak sonlanması gereken görüşmeyi ya telefon üzerinden ya da direksiyon üzerinden manuel ben sonlandırıyorum.
Yorum