Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Fren Diski

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Fren Diski

Arkadaşlar bişey sormak istiyorum.
    Disk çizikleri ve balata sesi konusunda epeyce bi yazışma oldu ve 2 ay önce balataları GM-TRW ile değiştirdiler ve diskleri de tornaladılar. Ancak bişey dikkatimi çekti sizinle paylaşmak istiyorum.
    Hani yağmurlu havalardan sonra disklerde bir paslanma olur ama hareket sonrasında birkaç frenlemeden sonra bu paslar geçer ve disk prıl pırıl olur ya. Bu balata değişimi sonrası benim disklerde paslanmanın 1/3 ü hiç temizlenmiyor. Yani disklerin (sadece değişen balatalardaki)dış kısmı hep paslı vaziyette kalıyor.
    Zaten Ispartadaki servise hiç güvenim kalmadı acaba bi sıkıntı var mı diye merek ettim ve sizin fikrinizi almak istedim. Acaba boyut olarak küçük bi balata falan mı taktılar diye şüpheleniyorum. Bu tarz bişey dikkatini çeken oldu mu?
    Saygı ve sevgiyle...
    Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Ynt: Fren Diski

Yanlış bilmiyosam insignia da disk temizleme özelliği var acaba o arızalanmış olabilr mi?Benim de dikkatimi çeken yağmurlu havalarda frene basınca sıcak hava psükürmesi gibi bis ses geliyo hofffff diye
    İnsignia 1.6 Turbo edition elegance paket 17" jant teknik gri

Yorum

aynen bende ıspartada yaptırdım balata değişti diskler tornalandı gene ses yapıyor frenlemede zayıflama var . herhalde bende artık ıspartaya değilde başka servislere gideceğim ..
      2013 BMW 320İ ED 1,6 170 hp beyaz  modernline+comfort+tekno+sounroof
      2010 COSMO 1,6T beyaz SATILDI..
      2011 MAZDA 2 PLAY 1,5 OTM...
      2008 doblo 1,3 m.jet PREMİO

Yorum

disk temizlemenin aslı diskin yüzeyini temizleme değil de ıslak diski kuru tutmaya yarıyor (diye biliyorum)
        temizlemediğine göre dediğiniz gibi belki balata küçüktür.
        InsigniaTEAM

Yorum

Valla ben Isparta'lıyım ama hiç bi servise bu kadar gıcık olmamıştım dostum. Balataları değiştirmemek için binbir takla attılar ve yalan söylediler. Ben bundan sonra denizliye gideceğim oradan millet çok memnun.
          Orjinal yazı sahibi: armoni15
          aynen bende ıspartada yaptırdım balata değişti diskler tornalandı gene ses yapıyor frenlemede zayıflama var . herhalde bende artık ıspartaya değilde başka servislere gideceğim ..
          Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

İşleniyor...
          X