Şimdilik olmasada ileride 20 ile 22 inç arası bir jant düşünüyorum Insignia m için. Orfinal jant offseti hakkında bilgisi olan varmı acaba. 20'' in üstü bütün jantlar genelde Arazi taşıtlarına göre giriyor ülkemize o yüzden seçenekler iyice daralıyor. Bu teknik detayları bilirsem daha rahat araştırma imkanı bulabilirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Insignia Orjinal Jant Offset Değeri ( ET ? )
Collapse
X
-
Ynt: Insignia Orjinal Jant Offset Değeri ( ET ? )
ben kendı aracıma 20'' jant sıparısı verdım 20'' uzerısıne cıkmanıza gerek yoook dedıgınız gıbı alan daralıyor ve lastık seklıde degısecek bu seferde surtme yapa bılır dıye dusunuyorum 20'' janta takılabılecek lastık bıle dehset yanı ebatı 255*35*20 karar sızın
ORJİNAL F10 MSPORT
-
Almanya'da yeni donanım paketli Insignia'da 21 inç jant var.Ama aması da var
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI
35GB5825 A Rh+
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Erhktnben kendı aracıma 20'' jant sıparısı verdım 20'' uzerısıne cıkmanıza gerek yoook dedıgınız gıbı alan daralıyor ve lastık seklıde degısecek bu seferde surtme yapa bılır dıye dusunuyorum 20'' janta takılabılecek lastık bıle dehset yanı ebatı 255*35*20 karar sızın
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagrimadem kimsede olmayan olacak, İzmir'de arkalar 295/30/19 olan Insignia var, sizden de 305 görelim :P ihihi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: MuYMuYŞimdilik olmasada ileride 20 ile 22 inç arası bir jant düşünüyorum Insignia m için. Orfinal jant offseti hakkında bilgisi olan varmı acaba. 20'' in üstü bütün jantlar genelde Arazi taşıtlarına göre giriyor ülkemize o yüzden seçenekler iyice daralıyor. Bu teknik detayları bilirsem daha rahat araştırma imkanı bulabilirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...
7x17" : 41
8x18" : 42
8,5x19" : 45
8,5x20" : 45
Yorum
Yorum