Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia Orjinal Jant Offset Değeri ( ET ? )

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Insignia Orjinal Jant Offset Değeri ( ET ? )

Şimdilik olmasada ileride 20 ile 22 inç arası bir jant düşünüyorum Insignia m için. Orfinal jant offseti hakkında bilgisi olan varmı acaba. 20'' in üstü bütün jantlar genelde Arazi taşıtlarına göre giriyor ülkemize o yüzden seçenekler iyice daralıyor. Bu teknik detayları bilirsem daha rahat araştırma imkanı bulabilirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...

Ynt: Insignia Orjinal Jant Offset Değeri ( ET ? )

ben kendı aracıma 20'' jant sıparısı verdım 20'' uzerısıne cıkmanıza gerek yoook dedıgınız gıbı alan daralıyor ve lastık seklıde degısecek bu seferde surtme yapa bılır dıye dusunuyorum 20'' janta takılabılecek lastık bıle dehset yanı ebatı 255*35*20 karar sızın

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

Almanya'da yeni donanım paketli Insignia'da 21 inç jant var.Ama aması da var

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
      17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
      35GB5825  A Rh+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Erhktn
        ben kendı aracıma 20'' jant sıparısı verdım 20'' uzerısıne cıkmanıza gerek yoook dedıgınız gıbı alan daralıyor ve lastık seklıde degısecek bu seferde surtme yapa bılır dıye dusunuyorum 20'' janta takılabılecek lastık bıle dehset yanı ebatı 255*35*20 karar sızın
        Benim demek istediğim mesela ET 45 jantta 255/35/20 sürtme yapmaz belki fakat ET 25 te yapabilir belki çünkü ET 45 e göre 20mm daha dışarda duracaktır. Benim öğrenmek istediğim mesela Sizin taktığınız 20'' jantın ET değeri nedir. Bu arada lastik boyutu bnm için çok önemli değil 5 yıldır en fazla 40 yanak lastik kullandım. En son kullandığım aracımda 19'' 35 yanak lastik vardı o yüzden cukurlarla aram iyidir. Şimdiye kadar ne lastik balon yaptım ne jant eğdim 20'' herkeste olabilecek bir ölçü İnsignia için , madem o kadar para vericez. Kimsede olmayacak birşey takalım 22'' te de 255 25 22 gibi bir lastik kullanılabilir , ET si uygun bir jant buldukça sorun çıkmaz ama işte o Değeri bilmem gerek en azından orjinalini bilip onun üzerinden hareket edebilirim.

Yorum

madem kimsede olmayan olacak, İzmir'de arkalar 295/30/19 olan Insignia var, sizden de 305 görelim :P ihihi
          InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
            madem kimsede olmayan olacak, İzmir'de arkalar 295/30/19 olan Insignia var, sizden de 305 görelim :P ihihi
            Bakalım şimdilik dokunmayı düşünmüyorum araca maul biraz büyük aile arabası kıvamında ama niyelenirsemde elimde nasıl birşey bakacağıma dair bilgi olsun 305 konusuda biraz fazla olur ya 305/30/19 takacağıma 265/25/22 takarım daha çok dikkat çeker

Yorum

22" mi??? Ne o opel yanlışlıkla hummer' mı verdi

Yorum

siz direk lastikleri sökün jant üstünde gidin en çok o dikkat çeker haha

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

corsalarla yurumek ısteyen baya var anlasılan ben 16 takımde hızlanım dıyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: MuYMuY
                    Şimdilik olmasada ileride 20 ile 22 inç arası bir jant düşünüyorum Insignia m için. Orfinal jant offseti hakkında bilgisi olan varmı acaba. 20'' in üstü bütün jantlar genelde Arazi taşıtlarına göre giriyor ülkemize o yüzden seçenekler iyice daralıyor. Bu teknik detayları bilirsem daha rahat araştırma imkanı bulabilirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...
                    6,5x16" : 41
                    7x17" : 41
                    8x18" : 42
                    8,5x19" : 45
                    8,5x20" : 45

Yorum

İşleniyor...
                    X