Duyuru

Collapse
No announcement yet.

USB PROBLEMİ

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: USB PROBLEMİ

Arkadaşlar selam,
    Malesef bu USB sorunu bende halen devam ediyor ve yaklaşık bir ay önce 2. kez yine portu kaybetti, Gedizler Servise gittim yine resetledik dediler ve düzeldi. taa ki dün akşama kadar dün akşam yine USB yok oldu. Flash belleği kontak anahtarı takılı değil iken çıkarın veya takın, bellekte müzik dosyası dışında başka bir dosya olmasın dediler.
    Bunlara titizlikle uymamıza rağmen ne yazık ki sonuç yine değişmedi. Önümüzdeki günlerde yine servis yolu gözüküyor.
    2010 Cosmo, 1.6 180Hp, Karbon Siyah, Bej döşeme.

Yorum

arkadaşlar hafızası 2 gb den fazla olan cihaz takmayınız
      F30 Sport+

Yorum

Niye takmayalım ?

Benim Araçta 4 Gb Çakma marka usb var canavar gibi çalışıyor oradaki limit boyutundan ziyade içinde parça sayısı yanlış hatırlamıyorsam 1024 parçadan fazlasını desteklemiyor

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

valla bana Ataköy Bayisi öyle demişti
          F30 Sport+

Yorum

arkadaslar merhaba. ben yeni üye oldum siteye. Bende 1.6 180hp cosmo var. Bluetoothla ilgili birşey sormak istiyorum. N95 cihazımı eşleştirdim arabayla ve aramalara cevap verebiliyorum fakat telefondaki müzikleri bluetooh aracılığıyla arabadan dinleyemiyorum. böyle bir özellik var mı tam olarak bilmiyorum ama varsa başaramadım. yardımcı olursanız sevinirim.

Yorum

sadece telefon özellikleri kullanılabiliyor.

Bu arada hoşgeldiniz kendinizi tanıtırmırsınız.
              http://www.insigniateam.com/forum/index.php?topic=14.0

Yorum

Orjinal yazı sahibi: msafa_oz
                arkadaslar merhaba. ben yeni üye oldum siteye. Bende 1.6 180hp cosmo var. Bluetoothla ilgili birşey sormak istiyorum. N95 cihazımı eşleştirdim arabayla ve aramalara cevap verebiliyorum fakat telefondaki müzikleri bluetooh aracılığıyla arabadan dinleyemiyorum. böyle bir özellik var mı tam olarak bilmiyorum ama varsa başaramadım. yardımcı olursanız sevinirim.
                ben kabloyla bile sağlayamadım bunu, telefonun usb seçeneğinden depolama aygıtını seçiyorum, yine de olmadı. Fatih abinin CD500'de denemiştik
                InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                  Orjinal yazı sahibi: msafa_oz
                  ben kabloyla bile sağlayamadım bunu, telefonun usb seçeneğinden depolama aygıtını seçiyorum, yine de olmadı. Fatih abinin CD500'de denemiştik
                  Ben nokia telefonumu usb kablosu ile bağlayınca hem aracın kendi usbsinden,hemde cyclonedan müzikleri dinleyebiliyorum ama dknow
                  Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Bir şey daha sormak istiyorum. gösterge ekranında sürüş 1 yazıyo. Bu ne anlama geliyo ve acaba baska sürüş çeşitleri mi var?

Yorum

ordaki 1 ve 2 iki farklı sürücünün yaptığı km lerini ayrı ayrı toplayan bir bilgilendirme ekranı

1 sürücü 350 km
                      2 sürücü 175 km

gibi

Yorum

İşleniyor...
                      X