Duyuru

Collapse
No announcement yet.

USB PROBLEMİ

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• USB PROBLEMİ

Arkadaşlar bugün arabaya bindim ve radyo dinlerken usb'yegeçmek istedim ancak sadece cd bölümüne geciyor ve orda kalıyor. Ne aux nede usb'ye geçiş yapabiliyorum yardım ederseniz sevinirim
    1.6 T Cosmo Siyah

Ynt: USB PROBLEMİ

Aracı kapatıp açtığınızda hala düzelmediyse akünün kutup başını çıkartıp takın dün kardeşimin Vw Touran nında sorun yaşadık sesi kapattık(mute) ezan okunuyor diye ondan sonra ne yaptıysak açamadık araçta navigasyonlu orjinal sistem mevcuttu en sonunda kutup başını çıkartıp taktık düzeldi

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Kutup Başını çıkarıp takarsak herhangi bi sorun olur mu? aracın garantisi devam ediyor çünkü yetkili servisede götürebilirim.
      1.6 T Cosmo Siyah

Yorum

Bildiğim kadarıyla bir sorun olmuyor Tek kutubu söküp biraz bekleyin ve tekrar takın sonuçta serviste aynı şeyi yapıyor

Yorum

walla benimkidi bazen kendi geçiyor bazen geçmiyor anlamadım gitti.Geçmediği zaman ipodu takıp çıkartıyorum.

2011 Astra J Sport 1.3 Eco - Siyah - Navi

Yorum

Maalesef benzeri bir sorunu daha önce ben de yaşamıştırm. Aracı servise götürdüm, ön tarafı söktüler, soketlerden biri çıkmış yerleştirdik dediler. Yaklaşık 10 gün sonra aynı sorun tekrardan başladı. Ben de mp3leri cd'ye yazdım onu kullanıyorum. Bakalım fırsat bulursam tatilde bir de Antalyadaki servise götüreceğim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emin84
              Arkadaşlar bugün arabaya bindim ve radyo dinlerken usb'yegeçmek istedim ancak sadece cd bölümüne geciyor ve orda kalıyor. Ne aux nede usb'ye geçiş yapabiliyorum yardım ederseniz sevinirim
              Aynı sorunu ben de yaşamıştım. Kontağı kapatıp açmak dahil aklıma gelen her şeyi yaptım. Usb yi söküp takınca sorun çözülüyor sistem usb yi yeniden tanıyor.
              2009 1.6T Cosmo, DVD800, 19"Jant, Sunroof, Infinity, Siyah Deri Döşeme, FlexRide, Panacotta Gri

Yorum

ben de usb yi sök tak yaptım bolca ama sanırım tak çıkar yaparken neticede usb yi bozdum bir daha da başka usb takıp denemedim

Yorum

USB'yi sökmeden önce bilgisayardaki gibi "güvenle kaldır" seçeneği felan varmı? onu seçmeden sökmekten dolayı da olmuş olabilir
                  InsigniaTEAM

Yorum

Öyle bir seçenek yok galiba ama kontağı kapatınca da bi nevi güvenle kaldır olarak düşünmüştüm ben de.
                    2009 1.6T Cosmo, DVD800, 19"Jant, Sunroof, Infinity, Siyah Deri Döşeme, FlexRide, Panacotta Gri

Yorum

Bu konuyu daha önce gündeme getirmiştim. Ama taminkar bir cevap bulamadım. Orijinal kitapçıkta cihazı çıkar (remove device) seçenekli menü gözüküyor, ancak config menüsünde böyle bir seçenek yok, ayrıca kontağı kapatsanız bile usb belleğin işığı yanmaya devam ediyor yani pasif olmuyor ben de mecburen çıkarıyorum. Bu arada ek bilgi: eskiden 4GB usb belleklerin tamamını görürken servisteki bazı güncellemelerden sonra (zannederim 2010 model ve üzeri) 4 GB üzeri usb belleklerin de tamamını görüyormuş.

2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                        Aracı kapatıp açtığınızda hala düzelmediyse akünün kutup başını çıkartıp takın dün kardeşimin Vw Touran nında sorun yaşadık sesi kapattık(mute) ezan okunuyor diye ondan sonra ne yaptıysak açamadık araçta navigasyonlu orjinal sistem mevcuttu en sonunda kutup başını çıkartıp taktık düzeldi
                        Bugün bir daha takıldı ve dikkatimi çeken farklı araçlar da olsa, aynı yukarıdaki araçta olduğu gibi ben de sesi kapatmıştım. Daha sonra açtığımda usb ekranının donması ile sistem takıldı. Cd ve radyo arasında dolaşıyor, usb yi atlıyordu. Acaba VW ile aynı marka sistemi mi kullanıyoruz? Ya da ne bileyim, biz mi yanlış bi şeyler yapıp sistemi kilitliyoruz?

Yorum

sistem devamlı bu tür sorun yapıyorsa servise götürün belgeleyin ve garantiden değiştirsinler

Yorum

Merhaba aynı sorun benimde başıma geldi. Arabayı ilk aldığımda(Mayısta aldım) USB görüyor fakat indexlerken tekrar radyoya dönüyordu. Serviste radyo yu resetlediler. Fakat bu sefer kullandığım Flash disk sorun oldu. Başka bir Flash deneyince sorun çözüldü. Ama bir süre sonra MNERGİZ ile aynı sorun karşıma çıktı. USB portu hiç yokmuş gibi davranmaya başladı. Tekrar servise gittim tekrar resetlediler. Aynı sorun 1 ay sonra tekrar ortaya çıktı. Bu sefer başka bir servise götürdüm. Burada sanırım güncelleme yaptılar ve Radyo yu resetlediler. En son arabayı teslim ederlerken, şöyle bir uyarı yaptılar; "Flash diski aynı bilgisayarlardaki gibi, aracı çalıştırdıktan sonra takın kapatmadan önce de çıkartın". Ayırca kullandığım Flash çin malı olduğundan yapıyor olabilir dediler. Tabi her seferinde bu işlemi yapmak ne kadar kolay olur, bunu takdirinize bırakıyorum. İlerde korkarım ki bu sorun defalarca karşıma çıkacak... Ve en sonunda dayanamayıp FLYAUDİO navigasyon taktırıp onun USB sini kullanacağım. Başka çözüm önerisi olan varsa lütfen iletsin. Çünkü arabayı servise bırakmaktan son derece sıkıldım...

Yorum

Akü kutup başını söküp çıkartmayı deneyin :=)
                              Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

İşleniyor...
                              X