Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hangi Lastik markası?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Hangi Lastik markası?

Önerebileceğiniz bi marka varmı arkadaslar? Daha önceki lastikerim Lassa/impetus idi ama pek memnun olduğum söylenemez.Şu anda michelin'e hem yol tutuş hemde sessizlik açısından en iyisi diyolar.Yumuşak hamurlu ve su kanalları daha geliştirilmiş olmasından dolayı.Fiyat olaraksa 255/55/16" 4 tanesine 4 taksitle 680Tl fiyat aldım 2 yılda garantisi var.Sizce marka ve fiyat nasıl?..
    Teşekkürler..

Ynt: Hangi Lastik markası?

Bence de michelin.Şu an ki lastiklerimiz michlen di ve çok memnunduk.Haftaya yeni araç geliyor inşallah onunkiler de michlen olur diye dua ediyorum.Ama fiyat konusunda bi şey söyleyemeyeceğim bi bilgim yok
    İnsignia 1.6 Turbo edition elegance paket 17" jant teknik gri

Yorum

Kesinlikle Michelin.

Kilometre dolunca Bridgestone çıkmacıya, Michelinler Janta.
      2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Alperen bey aracınızı değiştirdiniz mi sakıncası yoksa ne aldınız?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: avcı65
          Kısmen Bizim aracımız 115 hp di.180 hp likle takas yaptık.Haftaya gelicek araç inşallah.
          İnsignia 1.6 Turbo edition elegance paket 17" jant teknik gri

Yorum

Lastik olarak binek arabada Michelin hep tercih edilen bir markadır ve bunu hakeden bir lastiktir tercih edebilirsiniz ama fiyatı bir kaç bayiden alın.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İnsignia'da önceki aracım Corsa 1,6 GSI idi. 4 kez Michelin kullandım. Son olarak Bridgestone aldım. Sonuç Michelin kaliteli ve yol tutuşu iyi bir lastik. Ama aracı yüksek devirde kullananlara tavsiye etmiyorum. Michelin yumuşak bir lastik olduğu için ömrü kısa oluyor. Son olarak Bridgestone'da ise daha uzun ömürlü olduğunu ve Michelin kadar iyi olduğunu söyleyebilirm. Ama bu tabii ki yaşlandığım için hızdan uzun durduğum içinde olabilir
              Bence İnsignia için Bridgestone diyorum..
              2010 İNSİGNİA 1.6T COSMO BEYAZ

Yorum

Yanlız son zamanlarda ciddi atak yapan Hankook uda göz ardı etmeyin binek lastikleri için değil ama performans lastiklerinde Büyük dergilerin yaptıkları testlerde bütün markaları geride bırakarak 1. liği almış durumda... Model adı ise Hankook Ventus S1

Yorum

Orjinal yazı sahibi: alperen_54
                  Orjinal yazı sahibi: avcı65
                  Kısmen Bizim aracımız 115 hp di.180 hp likle takas yaptık.Haftaya gelicek araç inşallah.
                  Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin

Yorum

insignia michelini yer bitirir bence bridgestone.
                    Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

o kadar da değil devamlı patiye çıkıyorsunuz sakin sürücüler ve konfor için mükemmel

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: MuYMuY
                        Yanlız son zamanlarda ciddi atak yapan Hankook uda göz ardı etmeyin binek lastikleri için değil ama performans lastiklerinde Büyük dergilerin yaptıkları testlerde bütün markaları geride bırakarak 1. liği almış durumda... Model adı ise Hankook Ventus S1
                        Sabah sanayide baya bi aradım-araştırdım dediğiniz markayı ne yazık ki bulamadım.Kayseri sonuçta standartların üstünde fazla tercih yapamıyoruz Toyo'yu sordum ondada drift yapmayacaksan gerek yok dediler LAssa ya zaten illallah dedim hem çok sert lastik çabuk çatlama yapıyo hemde yol tutuşu çok berbat.derler ya ayaklarının altında yumurtamı var die aynı öyleydim virajlarda aşırı kasardım.bridgestone almamamın tek sebebi ise dişliler fazla yapmacık yani gözüme hiç hoş gelmedi huylandım işte çünki aklımda hep michelin vardı sonuç olarakta -7- taksit 680TL ye michelin taktırdım akşam uzun yola çıkacağım için eski lastiklerime güvenemedim..Bu arada Clio çekilişine de katıldım bakarsınız clio sahibi olurum ilerleyen zamanlarda lastikle ilgili izlenimleri daha detaylı paylaşırım.
                        Bütün firmaların fiyatlarını yazmak yerine fiyat olarak makul denilebilir arkadaşlar.
                        Son kez şunu da söyleyim internetten yazan fiyatlarla bayi fiyatları arasında dağlar kadar fark var.Nettekilerin hepsi göz boyama hepsi asparagas bilginize.Teşekkürler saygılar...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insigniaT
                          Firma sahibinin A5'i var onunkini yemediyse insignia'yı da yemez

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ant1trust
                            Orjinal yazı sahibi: insigniaT
                            Firma sahibinin A5'i var onunkini yemediyse insignia'yı da yemez
                            yanlış oldu heralde lastik insigniayı değil insignia lastiği yer. şaka bir yana michelin iyidir iyi.
                            Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Onunkini derken onun lastiğini anlamında.yaw kafama güneş geçti ben naptığımı biliyomuyum

Yorum

İşleniyor...
                              X