Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hangi Lastik markası?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Hangi Lastik markası?

Ben şu anda kullandığım Bridgestonlardan memnun sayılırım ancak çok çabuk sertleşiyor lastik, hamuru sert olduğu için zor aşınıyor ancak çok konforlu bir kullanım sunduğu söylenemez.

Daha önce kullandığım aracımda Good Year kullanıyordum acaba Insignia'da 245/45R18 Good Year kullanan var mı?

Michelin kullanan bir arkadaşım var o gayet memnun lastiklerinden. Bende ufak bir sürüş yaptım yol tutuşu tatminkardı...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Ercü
      Lastikte İsvaç markası NOKIAN ı araştırın derim. Özelliği asvalt sesini minumuma indirmesi,ıslak ve kuru yol tutuşu çok iyi,
      Fiyatıda diğer markalara göre ucuz.
      Dediklerinize katılıyorum. 5 sene kullandım nokian. Tek eksisi çabuk sertleşiyor olması.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Black
        Arkadaşlar good year eagle f1 asymetric lastik almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz? michelin tercih etmememin sebebi de fethiyede her yer parke döşeme... michelin düz asfalt lastiği ve daha önce vectramda michelin vardı bir taşın üzerinden geçmiştim lastik ikiye bölünmüştü...
        Mevcut lastiklerim goodyear eagle f1 asymmetric. Şiddetle tavsiye ederim. Biraz gürültülü ama fren mesafesi ve yol tutuşu için söylenecek olumsuz bir durum yok.

Yorum

İlk mesajımda da belirttiğim gibi michelin aldım ve inanılmaz memnunum..Her akşam bağ yoluna vuruyorum arabayı lastiklerde en ufak çatlama ile karşılaşmadım.Fren mesafesine bişey diyemicem fazlaca dikkat isteyen bi konu.yol tutuş çok çok iyi Sessizlik açısından ise 10 numara.tavsiye ederm

Yorum

Eski aracımda 2 yıl NOKİAN kullandım. O dönemde fiyatları michelinle başabaştı. Lastikçi arkadaşımdı çok methetti. Hakikaten sessizlik ve konfor açısından kesinlikle michelinden daha iyi. Yol sesini çok azaltıyor zira üzerinde ses odacıklarıvar küçük küçük. Yol tutşu çok iyi. Hele hele kış lastikleri çok daha iyi. Ancak şunu belirteyim ; 2. yılın ortalarında lastik yanaklarında çatlamalar başladı. bi müddet sonra da dökülmeler. Lastikçi çok önemseme dedi ama benim içim çok rahat etmedi. O esnada da aracı sattım zaten Sanırım arkadaşların dediği gibi çabuk sertleşen bi lastik.
            Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

arkadaşlar bir önceki astramda daha önceki jettamda ve de şimdi insigniamda şimdi continental sport contact kullanıyorum ve çok memnunum.Yaklaşık 10 senedir bir tane araba dergisi kaçırmayan ve hepsinin ayrıntılı testlerini en ince ayrıntısına kadar inceleyen biri olarak şunu söyleyebilirimki continental ve bridgestone her türlü konuda en azından optimum değerlri sağlayabilen 2 lastik markası.Çoğunda michelin orta derecyi bile geçemedi.goodyear bazen top bazen vasat.nokian ve fulda vasat ve vasat altı.Pirelli ise gerçekten sürüş arabalrına hiç uygu8n değil.pirelli rall lastiği üretmede çok başarılı.sürüş açısından gerçekten sorunlu.Continentalın hem sürüşü yani yol tutuşu sorunsuz hem yuvarlnama direnci iyi hem fren mesefesi iyi hem de ses açısından sorunsuz.o yüzden continentalden şaşmam.saygılar sevgiler

Yorum

Michelin Primacy Hp gayet memnunum.36 psi basınçta bile yol ses almıyor

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
                17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
                35GB5825  A Rh+

Yorum

Arkadaşlar daha önce birçok benzer konu var.. ancak kışlıktan yaz lastiğine geçeceğim alternatifleri ikiye indirgedim, artılarıyla eksileriyle yorumlarınızı bekliyorum..

- Pirelli Pzero 98Y XL 530 /ad
                  - Michelin Pilot Sport 3 98Y XL 550 /ad
                  *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Orjinal yazı sahibi: whiteagle
                    Arkadaşlar daha önce birçok benzer konu var.. ancak kışlıktan yaz lastiğine geçeceğim alternatifleri ikiye indirgedim, artılarıyla eksileriyle yorumlarınızı bekliyorum..

kumho ku39 yada ku31

pirelli sert, yol sesi fazla, fiyat olarak yüksek, michelin daha yumuşak ancak onunda yanak kısmı çok zayıf, yarma ve balon yaptırma ihtimalin yüksek, fiyat kullanım olarak değerlendirme yaparsak kumho derim, ardından tabiki michelin...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
                      Orjinal yazı sahibi: whiteagle

kumho ku39 yada ku31

pirelli sert, yol sesi fazla, fiyat olarak yüksek, michelin daha yumuşak ancak onunda yanak kısmı çok zayıf, yarma ve balon yaptırma ihtimalin yüksek, fiyat kullanım olarak değerlendirme yaparsak kumho derim, ardından tabiki michelin...
                      ku39 da var tabi alternatifler arasında.. aralarında ki büyük fiyat farkı acaba dedirtiyor işte..

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

Yorum

ku 39 bendeki, gayet iyi bence, ku 31 ömür hocama konyaya göndermiştim oda gayet memnun kaldı, arabanın gidişi, yol tutuşu değişti, çok sessiz diyordu...

Yorum

Kumholarin fiyatlari kac civari abi?
                          2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

umarım teslim alacağım aracımda lastikler michelin çıkar ama sanırım opel bu lastikle çalışmıyo Bridgeston olmasın çok sert bi lastik
                            tam hatırlamıyorum ama test aracında kumho vardı bu lastik hakkında ise hiç bilgim yok

Yorum

Yiğitcim kumholar 330tl, bu konustugumuz fiyatlar 245 40 19 için

Yorum

800 tl civari bi karin olcak yani aslinda kumho dusunulebilir fark buyuk
                                2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

İşleniyor...
                                X