ya arkadaşlar havalar daha ne soğudu allah aşkına ya hiçbir arabada olmuyor onu demek istiyorum...dahabunun kışıvar bence soğuktan değil bir durum sözkonusu yiğitinde dediği gibi hemen önlemini almak gerek...ben hemen hemen hergün duyuyorum bu sesi...
hocam ben ardahandayım suanda burda hava sabah 15 aksam 1-2 derece onun ıcın dedım hemen hergun duydugunuz sesse bır vıdeoya kayıt alın bızlerdekı sesle aynımı degıl mı bı bakalım
Ya beyler farkli seslerden bahsediyoruz kafaniz karisti...bizim ki 1.6 lardaki sinki 1.4 lerdeki yani hic alakalri yok...Bizim dedigimiz ses sadece soguk havlarda araba ilk calistiginda yaklasik 5 dakika kadar yolculuk sirasinda olan ve de sonradan isininca gecen bir ses ...Sizn dediginiz ise sadece 1.4 lerde olan ve kaynagi son zamanlarda tespit edilmis bir ses...O yuzden Mehmet ve murat alaksiz seylerden bahsediyorsunuz kardeslerim
2-3 gündür bende de oluyor aynı ses. 2012 1.4 aracım var. henüz 4000km'de. Soğukken marşa bastığımda caaaayyykk cayk cayk diye kayış sesi geliyor. Sabah ilk marşta yaptı, akşam üstüde araç 2 saatlik bir duraklamadan sonraki marşta yine yaptı aynı sesi.
Başka karşılaşan var mı bu sorunla? Çok gıcık bir ses, millete rezil oluyoruz. Evin karşısındaki bakkal bile dedi, araç eski herhalde, ikinci elden kaça aldınız diye
2012 - 1.4 Turbo Edition Elegance + Yeni Stil Paketi
2-3 gündür bende de oluyor aynı ses. 2012 1.4 aracım var. henüz 4000km'de. Soğukken marşa bastığımda caaaayyykk cayk cayk diye kayış sesi geliyor. Sabah ilk marşta yaptı, akşam üstüde araç 2 saatlik bir duraklamadan sonraki marşta yine yaptı aynı sesi.
Başka karşılaşan var mı bu sorunla? Çok gıcık bir ses, millete rezil oluyoruz. Evin karşısındaki bakkal bile dedi, araç eski herhalde, ikinci elden kaça aldınız diye
Merhaba bende de aynı sorun vardı. Videoya çekin servise izletin, değiştirecektir yoksa motorun soğumasını beklemek istiyorlar.
Merhaba bende de aynı sorun vardı. Videoya çekin servise izletin, değiştirecektir yoksa motorun soğumasını beklemek istiyorlar.
Tamam, teşekkür ettim cevap için. Video çekmeyi deneyeyim yarın
2012 - 1.4 Turbo Edition Elegance + Yeni Stil Paketi
Yorum