Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yardım İnsignia

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yardım İnsignia

Arkadas slm 2012 İnsignia ya 20 inç jant taktım . Fakat sorunlar başladı 50 km den aşağı düşerken sürtünme sesi geliyor vede frenden ses geliyor . Servis birsey yok diyor bu sorunu cizebilecegim bir yer varmi istanbul dayim . Birde camlardan içeri ruzgar sesi geliyor bunun icin de fikre ihtiyacım var. Yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaslar

Ynt: Yardım İnsignia

Hoşgeldiniz, öncelikle kendinizi Tanışma bölümünde tanıtmalısınız.
    daha sonra probleminizi ilgili bir bölüme bir defa yazmanız yeterlidir, mutlaka yardım eden bir üyemiz çıkar
    diğer mesajlarınız silinmiştir.
    InsigniaTEAM

Yorum

Frenlerden gelen ses çizilmeye benzer bir ses ise normal çünkü asbes maddesinin kullanımının yasaklanmasından dolayı balatalar marka fark etmeksizin ses çıkarmaktadır . Birde arabayı performansı ve uzun süre kullandıktan sonra hemen akabinde soğuk suyla yıkamış olabilirmisiniz?

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
      Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
        Frenlerden gelen ses çizilmeye benzer bir ses ise normal çünkü asbes maddesinin kullanımının yasaklanmasından dolayı balatalar marka fark etmeksizin ses çıkarmaktadır . Birde arabayı performansı ve uzun süre kullandıktan sonra hemen akabinde soğuk suyla yıkamış olabilirmisiniz?
        asbest debriyaj balatasında olmuyormuydu?
        InsigniaTEAM

Yorum

Asbest fren balatalarında da vardı kaldırıldı, hatta ben bi konu açmıştım aracı ilk aldığımda frenlerden ses geliyordu, önce temizlediler ses 200-300 km sonra tekrar başlayınca garanti kapsamında balatalar değişti ses kesildi...

Yorum

Madem bu ses asbest yüzünden oluşuyor neden garantiden değiştiriyorlar.garantiden taktıkları balatarada asbest yokmu ki artık ses çıkartmıyor ?
            2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
            2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Topkapi odaka gidin Tarik beyi bulun size yardimci olacaktir

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ahmet_turedi
                Madem bu ses asbest yüzünden oluşuyor neden garantiden değiştiriyorlar.garantiden taktıkları balatarada asbest yokmu ki artık ses çıkartmıyor ?
                Bende O'nu diyorum ne yaparsanız yapın ses olacak , Premium araçlarda dahi aynı ses var yapacak bir şey yok

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

İşleniyor...
                X