Arkadas slm 2012 İnsignia ya 20 inç jant taktım . Fakat sorunlar başladı 50 km den aşağı düşerken sürtünme sesi geliyor vede frenden ses geliyor . Servis birsey yok diyor bu sorunu cizebilecegim bir yer varmi istanbul dayim . Birde camlardan içeri ruzgar sesi geliyor bunun icin de fikre ihtiyacım var. Yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaslar
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yardım İnsignia
Collapse
X
-
Ynt: Yardım İnsignia
Hoşgeldiniz, öncelikle kendinizi Tanışma bölümünde tanıtmalısınız.
daha sonra probleminizi ilgili bir bölüme bir defa yazmanız yeterlidir, mutlaka yardım eden bir üyemiz çıkar
diğer mesajlarınız silinmiştir.InsigniaTEAM
-
Frenlerden gelen ses çizilmeye benzer bir ses ise normal çünkü asbes maddesinin kullanımının yasaklanmasından dolayı balatalar marka fark etmeksizin ses çıkarmaktadır . Birde arabayı performansı ve uzun süre kullandıktan sonra hemen akabinde soğuk suyla yıkamış olabilirmisiniz?
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sedat 8266Frenlerden gelen ses çizilmeye benzer bir ses ise normal çünkü asbes maddesinin kullanımının yasaklanmasından dolayı balatalar marka fark etmeksizin ses çıkarmaktadır . Birde arabayı performansı ve uzun süre kullandıktan sonra hemen akabinde soğuk suyla yıkamış olabilirmisiniz?InsigniaTEAM
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ahmet_turediMadem bu ses asbest yüzünden oluşuyor neden garantiden değiştiriyorlar.garantiden taktıkları balatarada asbest yokmu ki artık ses çıkartmıyor ?
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
Yorum