Duyuru

Collapse
No announcement yet.

önden gelen tıkırtı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• önden gelen tıkırtı

herkese merhabalar bugün akşam yolda gelirken farkettim ön sol tekerden galiba gaza yüklenirken ve ayağımı çekerken tıkırtı geliyor sanırım yarın servisler full yoğunluktan bakmazlar bilgisi veya bu konuda deneyimi olan varsa yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler

Ynt: önden gelen tıkırtı

Orjinal yazı sahibi: colemerik34
    herkese merhabalar bugün akşam yolda gelirken farkettim ön sol tekerden galiba gaza yüklenirken ve ayağımı çekerken tıkırtı geliyor sanırım yarın servisler full yoğunluktan bakmazlar bilgisi veya bu konuda deneyimi olan varsa yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler
    ses neye benziyor kaydetme şansınız var mı?

Yorum

gaza bastıkça tekerden gelen tıkırtı... alala hiç duymadım hatta ilk defa duydum diyebilirim. Geçmiş olsun, umarım hiçbirşey yoktur

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

arabayı kuzenime verdim kaydedemem sesi ama sanki bisikletin fren teli jant tellerine değer ya titreşimli bir tıkırtı öyle gibi

Yorum

ayrıca şunuda söyleyeyim arabayı aldığımdan beri fren yaparken disklerden kazıma sesi geliyor opel odak sağolsun kabullendirdi bana bu durumu ondan olabilirmi bilemiyorum

Yorum

sesi duymadan kesin bir şey diyemem fren diskleri bu gaz pedalı ile ilgili sese neden olmaz

Yorum

galiba yapacak birşey yok yarın servisler bakamayız derlerse özel servise götürücem umarım garantiyi bozacak bir sorun değildir

Yorum

aracı kullandığınız ortamlada alakalı olabilir zemin arnavut kaldırımı yada benzeri yerler çukurlar içeriyorsa bazı parçalar da sıkıntı oluşabilir.

Yorum

yok asfalt yolda özellikle sessiz bir mekana gidip birkaç kez denedim ilk defa oluyor bayram arefesi çok kötü oldu bu çözemezsem yarın video koyar size dinletirim

Yorum

slm bende biraz bozuk yola girdim ondan sonra arabanın önünden lastik den hızlandıkca sesde hızlanıyo sanki lastik üzerine birsey yapışmıs gibi durdum baktım birsey göremedim kimisi lastik patlak olunca yapıyo dediler ama yok öyle birsey ben bulamadım sorun devam ediyo.bulursan banada haber verin yaaa

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BARKA
                      slm bende biraz bozuk yola girdim ondan sonra arabanın önünden lastik den hızlandıkca sesde hızlanıyo sanki lastik üzerine birsey yapışmıs gibi durdum baktım birsey göremedim kimisi lastik patlak olunca yapıyo dediler ama yok öyle birsey ben bulamadım sorun devam ediyo.bulursan banada haber verin yaaa
                      lastiğe taş girmiştir. Bizim lastik deseni yada sertliğinden midir anlamıyorum, ne kadar taş varsa topluyor sonra yolda şıkıdım şıkıdım ritim tutarak gidiyoruz
                      InsigniaTEAM

Yorum

taş yollarda yapıyor sanırım bendede war aynı sıkıntı tıkır tıkır ses gelıyor 2 lastiktende.. dun tamircimle gorustum fren baslarımı birşey dedı tam hatırlamıyorm ondan dolayı gelıyor olabilir dedi. ses gelirken frene bas hafifçe ses kesilirse ondan olabilr dedi denedim sanırım bahsettiği şey frene basınca ses kesiliyr. .s

Yorum

Arkadaslar benim aracimda da ayni sıkıntı var gibi , sag sol oldugunu dusundugum bir tikirti sesi dusuk hizlarda cok nadir ara ara tikirdarken 90 -100 + km hızlarda cok seri sekilde tikirdama duyuyorum. Aracimi yikarken yaklasik ayni sesin sol silecek baglanti yerine suyu tuttugum zaman da oldugunu farkettim. TIkır tıkır ses geliyir . Bilgisi olan varmi ?

Yorum

Merhaba,

Ben de ilk defa duydum ve böyle yaygın olduğunu öğrenince de şaşırdım. Tek lastikte oluşu diğerlerinden ayrı olarak basit bir sürtme tıkırtısı olabileceği hissi uyandırdı bende. Yani yoldan takılmış dal, plastik, içecek ambalajı parçası vb. bir şey bile olabilir. Mutlaka kontrol etmişsinizdir ama bol ışıkla araç altına yatarak ve dışarıdan direksiyonunuzu tam sağ ve tam sol yaparak detaylı muayene etmenizi tavsiye ederim. Davlumbaz bile sürtüyor olabilir lastiğinize, benim Astram'da başıma gelmişti. Aynı aracımda arka tekerden gelen benzer bir ses sorununun ise aslında yerinden çıkan bir telden (sanırım el freni teliydi) geldiğini görmüştük. Tabi ki önde bu telden yok ama demek istediğim sertçe bir şeyin üzerinden geçtiyseniz basit bir yerinden çıkma sorunu ya da çöp takılma sorunu olabileceği.

Umarım bu kadar basittir ve masrafsız halledersiniz.

Selamlar.
                            2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

İşleniyor...
                            X