Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia için yeni benzinli motor

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: insignia için yeni benzinli motor

Bakın şöyle bir durum var 1. ve 2. viteste aracınızı fazla üzmeden nazik davranırsanız klima son seviyede bile olsa sarsıntı falan olmuyor.Ben kalkışlarımı şimdiye kadar hep çok sakin yaptım 1 kez olsun patiye düşmedi kalkarken hatta bazen trafikte korna çalan oluyor sola geçip gaza basan oluyor ama ben hiç takmıyorum.En sık kullandığım vitesler 3 ve 4.Ben 3.vitese aldıktan sonra o ışıkta geçenlerin en yakınına 100metre fark atmış oluyorum

Sonuç olarak İnsignianızı üzmezseniz o da sizi hiç üzmüyor.Sarsıntıları,konsoldan gelen sesleri ben ne hissediyorum ne duyuyorum.
    2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Ben 1.4T'nun da bu aracı kaldıracağını düşünüyorum fakat performansı da önemseyenler için biraz yetersiz olabilir.
      2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Orjinal yazı sahibi: eymenkul
        Ben 1.4T'nun da bu aracı kaldıracağını düşünüyorum fakat performansı da önemseyenler için biraz yetersiz olabilir.

passat 1.4 motorla kaldırıyorsa buda kaldırır, kilo farkı pek yok diye biliyorum passatla.... hem passat 122bg, insignia 140bg olcak....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aRsLan
          Passatda duyulmamış olabilir fakat 1.6T 180hpde klima açıkken kalkışlarda sarsıntı oluyor sanmıyorum 1.4 T araç üstesinden gelsin bu kasanın.
          klima açıkken kalkışlarda ben bir sarsıntı hissetmiyorum,siz bir hata yapıyor olabilirsiniz.
          Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

zaten klima sarsıntı yapmazki, en fazla çekişi düşürür. ciddi sarsıntı varsa baskı balataya bakmak lazım bence.
            InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
              Orjinal yazı sahibi: eymenkul

passat 1.4 motorla kaldırıyorsa buda kaldırır, kilo farkı pek yok diye biliyorum passatla.... hem passat 122bg, insignia 140bg olcak....
              Depoya mavi haplardan koyarsan kaldırır. ihihi

Yorum

Sarsıntıdan kasteddiğim klima açılınca çekişin kapalı olduğu kadar iyi olmaması.Klima kapalı olduğunda hiç bir sıkıntı yok ama açılınca fark anlaşılıyor.Yapılan bir hatada yok 20 yıllık deneyim araç kaldırmada sorun yaşıyıcak değil
                2016 w205 AMG

Yorum

klima açıkken çekişden düşmesi normal,bu 1.6t ye özgü birşey değil,her araçta bu böyledir
                  Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Haklısın cc den dolayı bencede turbonun başladığı andan sonra problem kalmıyor zaten
                    2016 w205 AMG

Yorum

1.4 motor yakıt tüketiminde orta sınıf arabalar içinde en iyisiymiş .Bu konuda ne düşünüyorusunuz

Yorum

Bence bu motor bu araç için gayet uygun olacak tamam öyle aracı ucurup kaçırmayacak ama aracı gayet cekisi ii bı sekilde götürecek. Torku da çok dusuk degil fakat daha yüksek olabilirdi. Hangi devir aralığı veriyor torku bilmiyorum fakat 1500 den filan itibaren verirse araba çok güzel gider

Yorum

1.4 lt motorla balatanın ne ilgisi var anlamadım?
                          Orjinal yazı sahibi: celikler05
                          16 180 hp ye bıle agır gelen bır arac ı nasıl oluyorda 14 140 hp ye guvenılıyor anlamıyorum artık ayda bır balata degısımıne gıder alan arkads

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
                          17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
                          35GB5825  A Rh+

Yorum

Abi debriyaj filan yiyor ya ondan herhalde

Yorum

1.4 motor neden balata yesin?Sanki balata biliyormu motorun kaç lt olduğunu
                              Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
                              Abi debriyaj filan yiyor ya ondan herhalde

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
                              17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
                              35GB5825  A Rh+

Yorum

haha abi gece gece güldürdün beni Allah da seni güldürsün yani abi bu kullanımla alakalı sonuçta aracı yokuşa bayıra surup illa orda kaldircam dersen aracı cogu arabada debriyaji alırsın eline bence opeli bu kadar da asagilamayalim sonuçta sana 1600 kilo tank gibi araç veriyor sende debriyajini düzgün kullan

Yorum

İşleniyor...
                                X