Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Vites gecisleri

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Vites gecisleri

Sizlerin vites gecisleri de kemikli mi, astralar dahil?
    Senelerdir biniyorum ama simdi sorasim geldi

Ynt: Vites gecisleri

benimkide ole
    bazen herseyden vazgecesim geliyor ...ama birden zaten hicbiseyimm olmadigini anliyorum ve huzurrrrrrr

Yorum

evet kemiklidir ancak bu opelde bir sorun değildir tarzı budur tüm araçları aynıdır debriyajdan ayağınızı daha ağır çekerseniz hiç bir his kalmaz

Yorum

Kemikliden kastınız nedir? biraz açıklayabilirmisiniz? Kemiksiz olunca nasıl oluyor. Kusura bakmayında merak ettim ilk defa duydum da

Yorum

Toyota kullanın kemiksizin sözlük karşılığını görürsünüz Sert geçiyor yani. Takır takır hissediyor insan. Sportif bir özellik
          (Satıldı..) 2012 - 1.4 Turbo - Edition Elegance - Siyah/Bej - 18" - Cyclone Navi

Yorum

Evet özellikle 3 üncü vites adamı gıcık ediyor

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
            Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
              Evet özellikle 3 üncü vites adamı gıcık ediyor
              Aynı şey Vectra'da da mevcut özellikle 3. viteste daha belirgin sanırım en sportif vites o oluyor haha haha
              Kontrolden çıkıp vites kutusu ayarını bozup geçişi engellemediği sürece iyi bir özellik bence
              Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

İşleniyor...
              X