Duyuru

Collapse
No announcement yet.

arkadaslar gaz kelebegi sorunu yasayan var mı?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• arkadaslar gaz kelebegi sorunu yasayan var mı?

yılbasında garantıden degıstırdıgım gaz kelebegını gecen gun garantısı bıttıgı ıcın cepten degıstırmıs bulunmaktayım. ılk degısımden 3-4 ay snraa arac hata vermeye basladı. motor gucu azaltıldı. esp falan. servıse goturdugumde bısey bulamıyorlardı. aracı sıfırlayıp gerı verıyolardı. en snunda gaz kelebegı arızalı dedıler. 2200 tl. vur asagı vur yukarı yuzde 50 ındırım ıle 1100 tlye ıslem yaptırdım. sebebını sorunca depoyu ceyregın altına sakınındırmeyın dedıler. bana bıraz aptalca geldı. depo müşürü mü bu yahu.
    neyı bılırsen bıl, yaradanı bılmedıkten sonra cahılsın demektır.

Ynt: arkadaslar gaz kelebegi sorunu yasayan var mı?

tamamen palavra böyle bişey olabilirmi.sizi bişeylere inandırmak için söylenmiş bir yalan bence.çeyrek deponun altında yakıt pompasınında arıza yapabileceğinden bahsedenler oluyordu.ama gaz kelebeğini ilk kez duyuyorum ve gerçekten çok saçma geldi. :S
    2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
    2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

ve tekrar hata werdı. serwıse goturdum. onlarda bısey dıyemedı tabı. bu sefer macaristandan ekıb getıreceklermıs. bı hafta ıcınde gelır dedıler. bekleyıp gorucem.
      neyı bılırsen bıl, yaradanı bılmedıkten sonra cahılsın demektır.

Yorum

yine servis klasiği sorun bulamayınca başka şeylere yoruyorlar
        2010 1.6 T edition elegance

Yorum

geçmiş olsun zamanla olabilecek bır fabrıkasyon hata bence benın de aracın termostadı kırılmış onu degiştirdın olmaması gereken bır durum dıyolar ama yor işte
          1.6 turbo220 hp 360 tork 

Yorum

İşleniyor...
          X