yılbasında garantıden degıstırdıgım gaz kelebegını gecen gun garantısı bıttıgı ıcın cepten degıstırmıs bulunmaktayım. ılk degısımden 3-4 ay snraa arac hata vermeye basladı. motor gucu azaltıldı. esp falan. servıse goturdugumde bısey bulamıyorlardı. aracı sıfırlayıp gerı verıyolardı. en snunda gaz kelebegı arızalı dedıler. 2200 tl. vur asagı vur yukarı yuzde 50 ındırım ıle 1100 tlye ıslem yaptırdım. sebebını sorunca depoyu ceyregın altına sakınındırmeyın dedıler. bana bıraz aptalca geldı. depo müşürü mü bu yahu.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
arkadaslar gaz kelebegi sorunu yasayan var mı?
Collapse
X
-
Ynt: arkadaslar gaz kelebegi sorunu yasayan var mı?
tamamen palavra böyle bişey olabilirmi.sizi bişeylere inandırmak için söylenmiş bir yalan bence.çeyrek deponun altında yakıt pompasınında arıza yapabileceğinden bahsedenler oluyordu.ama gaz kelebeğini ilk kez duyuyorum ve gerçekten çok saçma geldi. :S2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz
2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
-
Ynt: arkadaslar gaz kelebegi sorunu yasayan var mı?
ve tekrar hata werdı. serwıse goturdum. onlarda bısey dıyemedı tabı. bu sefer macaristandan ekıb getıreceklermıs. bı hafta ıcınde gelır dedıler. bekleyıp gorucem.neyı bılırsen bıl, yaradanı bılmedıkten sonra cahılsın demektır.
Yorum
Yorum