2011 model, 40,000 km aracımda son 3 aydır rolanti devrinde problem yaşıyorum. Aracı ilk aldığımda rolanti devri 800 idi ve sabit duruyordu. 3 ay önce, rölantide devir saatinde oynamalar başladı. 1-2 hafta sonrada oynamalar iyice arttı. Daha sonrada arada rölantide 1,000 devire çıkmaya başladı. Bir süre 1,000 devirde sabit duruyordu ama bu esnada araçta titreşim ciddi anlamda arttı. Bu problem motor sıcakken de yapıyor.
3 hafta önce tatile çıkmadan aracı Beşiktaş Dolmabahçe deki Gerçek otoya verdim. Rölanti devrindeki ayarsızlığı farkettiler. Ayar yaparız diyerek teslim aldılar. Ertesi gün aracı, şirketten başka bir eleman aldı. Ben ilk kullandığımda rölanti devrini 700' e düşürdüklerini farkettim. Tatilde yaklaşık 2,000 km yol yaptım. Ayarsızlık problemi yine nüksetti. Rölanti de çoğunlukla 1,000 devirde çalışıyor.
Araçta taşıt tanıma var. Sürekli Shell den euro dizel alıyorum.
Bu problemi daha önce yaşamış sürücüler tecrübelerini paylaşırsa ve bu arazıdayı çözebilecek servis ismi konusunda yardımcı olabilirse çok sevirim.
Herkese iyi sürüşler
3 hafta önce tatile çıkmadan aracı Beşiktaş Dolmabahçe deki Gerçek otoya verdim. Rölanti devrindeki ayarsızlığı farkettiler. Ayar yaparız diyerek teslim aldılar. Ertesi gün aracı, şirketten başka bir eleman aldı. Ben ilk kullandığımda rölanti devrini 700' e düşürdüklerini farkettim. Tatilde yaklaşık 2,000 km yol yaptım. Ayarsızlık problemi yine nüksetti. Rölanti de çoğunlukla 1,000 devirde çalışıyor.
Araçta taşıt tanıma var. Sürekli Shell den euro dizel alıyorum.
Bu problemi daha önce yaşamış sürücüler tecrübelerini paylaşırsa ve bu arazıdayı çözebilecek servis ismi konusunda yardımcı olabilirse çok sevirim.
Herkese iyi sürüşler
Yorum