Bende şimdi baktım.Bence sileceğin boyunu ölçüp almakta fayda var yada site ile iletişime geçip sormak var.Fiyatıda gayet makul
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Insignia için BOSCH AEROTWIN silecekler
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: yakar_35 View PostBen önceden inwells silecek almıştım ama inanırmısınız bilmem,yaz-kış demedi 4 sene dayandı ve aracımın üstünde yeni sahibine gitti.Bu dört sene boyunca ne ses nede çizgili silme ile karşılaşmadım.Şuan ki aracımın silecek değişim zamanı geldiğinde inwells'in sadece silecek lastiğini alıp orjinal sileceklerine takacağım.
1. Muz tipi
2.hybrit
sizin bahsettiğiniz acaba hangisi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yakar_35 View PostBen önceden inwells silecek almıştım ama inanırmısınız bilmem,yaz-kış demedi 4 sene dayandı ve aracımın üstünde yeni sahibine gitti.Bu dört sene boyunca ne ses nede çizgili silme ile karşılaşmadım.Şuan ki aracımın silecek değişim zamanı geldiğinde inwells'in sadece silecek lastiğini alıp orjinal sileceklerine takacağım.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: medi View Post
Orjinal sileceklerin lastiklerini değiştirebiliyor muyuz? Benim silecek değişim zamanım geldi bosch alacaktım ama sitede hiçkimse önermemiş. Inwells markasının silecek lastiğine baktım ama bulamadım. Satilan yerlerde gövde ile birlikte satılıyor.
Yorum
-
Ben geçen yıl aldım Bosch marka aerotwindi sanırm. Çok tavsiye etmem. Hem çok pahalıya geldi, hem de (ki benim için en önemli husus) silecekleri taktıktan sonra camın kenarından çok çirkin gözüküyor, görsel olarak orjnali gibi kibar değil (silecek kolunun takıldığı aparatı çok büyük ve yüksek yapmışlar, kocaman gözüküyor). Eğer tavsiyeniz olursa çok çok memnun olurum. Sırf bu husustan dolayı yeniden silecekleri değiştiririm
Yorum
Yorum